• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یوتیوب چقدر پول میده؟

G✪✪GLE

Registered User
لایک‌ها
109
یوتیوب یرای هر بازدید چقدر پول میده؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یوتیوب برای هر بازدید پول نمیده ادسنس برای تبلیغات روی ویدیو های یوتیوب + شبکه های یوتیوبی پول میدن که نرخشون متفاوته.

G✪✪GLE

Registered User
لایک‌ها
109
یوتیوب برای هر بازدید پول نمیده ادسنس برای تبلیغات روی ویدیو های یوتیوب + شبکه های یوتیوبی پول میدن که نرخشون متفاوته.
به فرض مثال اگر من یک ویدیو داشته باشم که بتونه 1 میلیون بازدید در عرض یک ماه بخوره میشه چقدر درآمد از اون ویدیو کسب کرد؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اره سوال منم هست چون ویدئوهای آپلودیم تو یوتیوب هست.
اگه ما چندین ویدئو تو یوتیوب داشته باشیم و این ویدئو ها هر روز بازدید داشته باشن (به طور مثال میانگین روزی ۵۰۰۰ بازدید جمعا) میشه ازشون به صورت view بازدید داشت ؟
چه به صورت مستقیم (خود ادسنس گوگل) یا غیر مستقیم (شبکه هایی که تبلیغات ادسنس رو میگیرن و روی ویدئوهای شما میذارن)
کسی اطلاع داره؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
برداشت از همین تبلیغات ادسنس به چه صورت هست ؟ بیت کوین و پرفکت مانی که فکر نکنم بریزه

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
به فرض مثال اگر من یک ویدیو داشته باشم که بتونه 1 میلیون بازدید در عرض یک ماه بخوره میشه چقدر درآمد از اون ویدیو کسب کرد؟
کشور بازدیدکننده بسیار مهمه! اگر کلیک امریکا داشته باشه تا چندین هزار دلار
اگر بازدید کننده تایر 2-3 باشن کم کم درآمد شما روی تایر پایین تنظیم میشه
ولی اگر از ابتدا روی تایرهای بالا همچون آمریکا بازدید بگیرید درامد خوبی خواهید داشت

اره سوال منم هست چون ویدئوهای آپلودیم تو یوتیوب هست.
اگه ما چندین ویدئو تو یوتیوب داشته باشیم و این ویدئو ها هر روز بازدید داشته باشن (به طور مثال میانگین روزی ۵۰۰۰ بازدید جمعا) میشه ازشون به صورت view بازدید داشت ؟
چه به صورت مستقیم (خود ادسنس گوگل) یا غیر مستقیم (شبکه هایی که تبلیغات ادسنس رو میگیرن و روی ویدئوهای شما میذارن)
کسی اطلاع داره؟

باید ویدئو تماشا بشه ، دقیقا مثلا سایت های cpm باید روی تبلیغات ویدئو هم کلیک بشه، در غیر اینصورت بعنوان ربات تشخیص داده میشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
باید ویدئو تماشا بشه ، دقیقا مثلا سایت های cpm باید روی تبلیغات ویدئو هم کلیک بشه، در غیر اینصورت بعنوان ربات تشخیص داده میشه
ممنون
منظورم بازدید واقعیه
مثلا شما فرض کن از هر ۵هزار بازدید روزانه که از ویدئوهاشه فقط ۴۰ کلیک روی تبلیغات روی ویدئوها شه (واقعی)
در این صورت هزینه اون ۵هزار بازدید به صورت View محاسبه نمیشه؟
چون من تصور میکردم ۲ نوع هست٬ یکی با بازدید ویدئو ها و یکی هم با کلیک روی تبلیغات ویدئو ها

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ممنون
منظورم بازدید واقعیه
مثلا شما فرض کن از هر ۵هزار بازدید روزانه که از ویدئوهاشه فقط ۴۰ کلیک روی تبلیغات روی ویدئوها شه (واقعی)
در این صورت هزینه اون ۵هزار بازدید به صورت View محاسبه نمیشه؟
چون من تصور میکردم ۲ نوع هست٬ یکی با بازدید ویدئو ها و یکی هم با کلیک روی تبلیغات ویدئو ها

دقیقا درست فکر کردید دو نوع هست - ولی خب بنده فکر کردم میخواید با cpm کار کنید ( cpc کمی مشکله)
و دقیقا برای همون View به شما پرداخت می کنن اما:
CPM on YouTube is directly correlated to the people who watch your videos and how they interact with the content. Demographics, watch time, content, gender along with many other factors will affect your CPM, causing it to increase or decrease.

شبیه به سایت هستش، برای مثال در سایتی مثل propellerads که پرداخت به ازای بازدید داره! اگر شما کلیک نداشته باشی اکانت بن میشه. توی یوتیوب هم برای درآمد از CPM باید با نتوورک های جانبی کار کنید چون خود ادسنس تا جایی که میدونم سی پی ام نداره

اما اگر بخواید cpc رو انتخاب کنید، برای اون دیگه فقط باید کلیک و interact داشته باشید و بازدید اثر تاثیری نداره. ( cpc برای شخصی خوبه که مطمئنه بازدید امریکا و انگلیس میگیره)
In addition to the great answers , here's how you get paid on YouTube:
If advertisers choose to pay Google per thousand ad views, then Google will pay you per thousand ad views.
If advertisers choose to pay Google per click, then Google will pay you per click.
If 80% of ads that show on your videos are from advertisers who paid per click, then 80% of your payment will be based on per click.
However, if you have 80% of ads whose advertisers have chosen to pay Google per thousand ad views, then 80% of your payment will be based on that.

* اینم اضافه کنم منظور از views همون تماشای ویدئو هست و نه باز کردن صفحه ویدئو

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
آخر پرداختش به چی هست ؟ اصلا برای ما قابل استفاده هست ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دقیقا درست فکر کردید دو نوع هست - ولی خب بنده فکر کردم میخواید با cpm کار کنید ( cpc کمی مشکله)
و دقیقا برای همون View به شما پرداخت می کنن اما:
CPM on YouTube is directly correlated to the people who watch your videos and how they interact with the content. Demographics, watch time, content, gender along with many other factors will affect your CPM, causing it to increase or decrease.

شبیه به سایت هستش، برای مثال در سایتی مثل propellerads که پرداخت به ازای بازدید داره! اگر شما کلیک نداشته باشی اکانت بن میشه
اما اگر بخواید تنها cpc کار کنید، برای اون دیگه فقط باید کلیک و interact داشته باشید و بازدید اثر تاثیری نداره. ( cpc برای شخصی خوبه که مطمئنه بازدید امریکا و انگلیس میگیره)

In addition to the great answers , here's how you get paid on YouTube:
If advertisers choose to pay Google per thousand ad views, then Google will pay you per thousand ad views.
If advertisers choose to pay Google per click, then Google will pay you per click.
If 80% of ads that show on your videos are from advertisers who paid per click, then 80% of your payment will be based on per click.
However, if you have 80% of ads whose advertisers have chosen to pay Google per thousand ad views, then 80% of your payment will be based on that.
منطقه بازدید من٬ تمام کشورهارو پوشش میده
درواقع ویدئوهای من زبان انگلیسی هستن و تقریبا توی هر نقطه از جهان طرفدارای بخصوص خودشو داره و از هر رنج سنی و جنسیتی رو شامل میشن
با این وضعیت به نظرتون cpc بهتره یا CPM ؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
منطقه بازدید من٬ تمام کشورهارو پوشش میده
درواقع ویدئوهای من زبان انگلیسی هستن و تقریبا توی هر نقطه از جهان طرفدارای بخصوص خودشو داره و از هر رنج سنی و جنسیتی رو شامل میشن
با این وضعیت به نظرتون cpc بهتره یا CPM ؟

به نظر من صد در صد CPM
چون اگر cpc انتخاب بشه و بازدید شما برای مثال از هند زیاد باشه نرخ کلیک شما رو به شدت میاره پایین و برای مثال میرسونه به یک سنت! یا حتی کمتر
cpc رو فقط افرادی میرن دنبالش که بازدیدکننده تایر 1 دارن

بالا