ممنون
منظورم بازدید واقعیه
مثلا شما فرض کن از هر ۵هزار بازدید روزانه که از ویدئوهاشه فقط ۴۰ کلیک روی تبلیغات روی ویدئوها شه (واقعی)
در این صورت هزینه اون ۵هزار بازدید به صورت View محاسبه نمیشه؟
چون من تصور میکردم ۲ نوع هست٬ یکی با بازدید ویدئو ها و یکی هم با کلیک روی تبلیغات ویدئو ها
دقیقا درست فکر کردید دو نوع هست - ولی خب بنده فکر کردم میخواید با cpm کار کنید ( cpc کمی مشکله)
و دقیقا برای همون View به شما پرداخت می کنن اما:
CPM on YouTube is directly correlated to the people who watch your videos and how they interact with the content. Demographics, watch time, content, gender along with many other factors will affect your CPM, causing it to increase or decrease.
شبیه به سایت هستش، برای مثال در سایتی مثل propellerads که پرداخت به ازای بازدید داره! اگر شما کلیک نداشته باشی اکانت بن میشه. توی یوتیوب هم برای درآمد از CPM باید با نتوورک های جانبی کار کنید چون خود ادسنس تا جایی که میدونم سی پی ام نداره
اما اگر بخواید cpc رو انتخاب کنید، برای اون دیگه فقط باید کلیک و interact داشته باشید و بازدید اثر تاثیری نداره. ( cpc برای شخصی خوبه که مطمئنه بازدید امریکا و انگلیس میگیره)
In addition to the great answers , here's how you get paid on YouTube:
If advertisers choose to pay Google per thousand ad views, then Google will pay you per thousand ad views.
If advertisers choose to pay Google per click, then Google will pay you per click.
If 80% of ads that show on your videos are from advertisers who paid per click, then 80% of your payment will be based on per click.
However, if you have 80% of ads whose advertisers have chosen to pay Google per thousand ad views, then 80% of your payment will be based on that.
* اینم اضافه کنم منظور از views همون تماشای ویدئو هست و نه باز کردن صفحه ویدئو