تنها تیمی که هر دوتا بازی رو برده آلمان هست اما کیفیت خیلی خوبی نداشته بازیش! من خودم انتظار خیلی بیشتری داشتم از آلمان
اسپانیا تو جام جهانی هم از سوئیس باخت اما در انتها قهرمان شد امتیاز از دست دادن تو بازی با ایتالیا نمیتونه دلیل ضعیف بودنش باشه ، اما بازی با ضعیف ترین تیم جام و بردنش هم نمیتونه دلیل قدرت زیادش باشه ، اسپانیا به صورت کاملآ آشکاری از تیمی که تو جام جهانی و یورو قبلی داشت ضعیف تر هست به جز مصدومیت دوتا مهره بسیار کلیدیشون تو اون جام ها! بازیکنان اسپانیا کمی پا به سن گذاشته ، اشباع شده و البته قابل پیش بینی شدن
احتمالآ اسپانیا بتونه به مراحل بالا برسه اما ضد تاکتیک ، تیکی تاکا کشف شده و تیمی که بازیکنان با کیفیت تر داشته باشه (اتفاقی که در مراحل بالاتر 100% میوفته) میتونه اسپانیا رو متوقف کنه
مدعی دیگه هلند بود که الان سر بالا اومدنش هم کلی سوال هست ، فرانسه خیلی چراغ خاموش و بدون ادعا اومده اما میتونه یکی از مدعیان باشه ، شروع ضعیف ایتالیا یک عادت قدیمی هست و ممکنه یک دفعه همه چیز عوض بشه ، مخصوصآ یکبار دیگه بحران داخلی فوتبال ایتالیا شبیه چیزی که در سال 2006 داشتند ، یک نوستالژی رویایی رو ساخته برای آتزوری ها
روسیه شگفتی ساز هست ، باز با یک مربی هلندی زیبا بازی میکنه اما همون جز چهار تیم شدن احتمالآ بهترین دستاوردشون خواهد بود
انگلیس بدون رونی تیم جالبی نیست ، با رونی هم تمام ضعف هاش مشخص نمیشه ، من انتظار یک شکست تحقیر آمیز دیگه در مراحل بالاتر دارم
مدعی جدی دیگه ای نیست ، به نظر میرسه فاصله تیم ها با مدعی های اصلی (اسپانیا و آلمان) کمی زیاد هست علارغم همه ضعف هایی که این دو تیم دارند خیلی بعید هست قهرمان تیمی جز یکی از این دو تا باشه