masoud_h81
Registered User
- نوشتهها
- 454
- لایکها
- 1,099
پایان ماجراجویی های یونان در یورو 2012

Maradona: If 300 Greeks can hold off 10,000 Persians, then Greece certainly have a chance against Germany
[h=6]مارادونا : اگر 300 نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره .[/h]http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/22/3192405/maradona-if-300-greeks-can-hold-off-10000-persians-then
بحثی در اینکه اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست ندارم، ولی اگه چهار تا جام جهانی و یورو دیگه هم پشت سر هم ببره باز هم کسل کننده ترین قدرت فوتبال ئه. فوتبال ماشینی اونم از نوع تک دنده اش. همش پاس پاس پاس پاس.
واقعا اگه اینیستا و سیلوا نبودن نمیدونم چجووی میتونستم بازی های این تیم رو تحمل کنم.
به زودی برزیل نسخه این تیمو میپیچه. برزیل یواش یواش داره به روزهای اوجش میرسه.
بحثی در اینکه اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست ندارم، ولی اگه چهار تا جام جهانی و یورو دیگه هم پشت سر هم ببره باز هم کسل کننده ترین قدرت فوتبال ئه. فوتبال ماشینی اونم از نوع تک دنده اش. همش پاس پاس پاس پاس.
واقعا اگه اینیستا و سیلوا نبودن نمیدونم چجووی میتونستم بازی های این تیم رو تحمل کنم.
مهرداد جان این کل کل بود یا پیش بینی؟![]()
اصلا نمیتونم باهات مخالفت کنم! تو خوب میدونی من چند ساله طرفدار اسپانیا هستم ولی اون اسپانیایی که من دوست داشتم این نیست که! رسما پای هر بازی خوابم میگیره! اسپانیا فقط مالکیت توپ رو داره و نه میذاره حریفش قشنگ بازی کنه و نه خودش کاری غیر از پاس دادن انجام میده! بارسا اگه اینکار رو انجام میده یکی مثل مسی رو داره که چهار تا حرکت سرعتی انجام میده آدم پای بازی خوابش نمیگیره اما اسپانیا چی؟ به قول تو همش پاس پاس و بازم پاس ... حالا بازی چهارشنبه اسپانیا-پرتغال رو نگاه کن. فکر کنم همه قبول دارن که پرتغال یکی از چشم نوازترین فوتبال های این جام رو داره انجام میده ولی جلوی اسپانیا با 30-35% مالکیت هیچ کاری نمیتونن بکنن و در نتیجه -احتمالا- بازم یه بازی کسل کننده دیگه از اسپانیا و پاس های بیشماری که بعد از بازی کلی بهش افتخار میکنن! این ، اون اسپانیایی نیست که من قراره دوسش داشته باشم!
Germany want revenge, says Bierhoff
.Germany will be looking for revenge when they play Italy in the semi-finals of Euro 2012, says Oliver Bierhoff
.The two teams will face each other on Thursday in a tie which will bring back memories of the Azzurri’s heroic 2-0 win over Germany at their own World Cup in 2006
.“It’s nice to be up against Italy again,” Bierhoff, a German national team official, told the Gazzetta dello Sport. “German football has been waiting for revenge for some time“
.This time, though, we will be the favourites and today we are ahead of Italy,” added the former Ascoli, Udinese and Milan striker“
”It will be a well-balanced semi-final and a beautiful one, but we are aware that we will be able to win it. Saying that, Italy boss Cesare Prandelli is working really well“
Prandelli replaced Marcello Lippi in the summer of 2010 after the reigning world champions were knocked out of the group phase at the South African World Cup
.Italy progressed into the last four last night after dominating England, but could only defeat them 4-2 on penalties
نظر شخصی بنده این هست که این جمله کاملا حالت طنز و مسخره کردن تیم یونان رو داره...Maradona: If 300 Greeks can hold off 10,000 Persians, then Greece certainly have a chance against Germany
[h=6]مارادونا : اگر 300 نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره .[/h]http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/22/3192405/maradona-if-300-greeks-can-hold-off-10000-persians-then
اتفاقا منم همین 4 تیم رو آوردم به نیمه نهایی / ولی اونو تو پیش بینی یه مقداری تغییرات دادم :دیخوبه
3تا از 4 تیم نیمه نهایی رو درست حدس زدم و بازی ایتالیا آلمان رو هم پیش بینی کرده بودم![]()
آورین اورین:blush: