• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
پایان ماجراجویی های یونان در یورو 2012

1831560_w2.jpg

1831395_w2.jpg
1831443_w2.jpg

1831445_w2.jpg

1831437_w2.jpg

1831438_w2.jpg
1831431_w2.jpg

1831415_w2.jpg

1831439_w2.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
در یک قدمی فینال
1831424_w2.jpg

شکار بعدی کدام یک خواهد بود؟

آتزوری
66.jpg

و یا سه شیر ها ؟

39.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Maradona: If 300 Greeks can hold off 10,000 Persians, then Greece certainly have a chance against Germany

:eek:

[h=6]مارادونا : اگر 300 نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره .[/h]http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/22/3192405/maradona-if-300-greeks-can-hold-off-10000-persians-then

این مردک خیکی بهتره بجای اظهار نظر به کارهای کثیفش تو امریکای جنوبی ادامه بده!

هیچوقت ازش خوشم نیومده و نخواهد اومد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بحثی در اینکه اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست ندارم، ولی اگه چهار تا جام جهانی و یورو دیگه هم پشت سر هم ببره باز هم کسل کننده ترین قدرت فوتبال ئه. فوتبال ماشینی اونم از نوع تک دنده اش. همش پاس پاس پاس پاس.

واقعا اگه اینیستا و سیلوا نبودن نمیدونم چجووی میتونستم بازی های این تیم رو تحمل کنم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بحثی در اینکه اسپانیا قوی ترین تیم دنیاست ندارم، ولی اگه چهار تا جام جهانی و یورو دیگه هم پشت سر هم ببره باز هم کسل کننده ترین قدرت فوتبال ئه. فوتبال ماشینی اونم از نوع تک دنده اش. همش پاس پاس پاس پاس.

واقعا اگه اینیستا و سیلوا نبودن نمیدونم چجووی میتونستم بازی های این تیم رو تحمل کنم.

به زودی برزیل نسخه این تیمو میپیچه. برزیل یواش یواش داره به روزهای اوجش میرسه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تورس با این وضع تا دو سال اینده یا باید خداحافظی کنه یا بیاد خاورمیانه

افتضاحه

اگر انگلیس ببره باید با المان بازی کنه حیف:eek: دو تا تیم محبوبم میخورن به هم

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

اصلا نمیتونم باهات مخالفت کنم! تو خوب میدونی من چند ساله طرفدار اسپانیا هستم ولی اون اسپانیایی که من دوست داشتم این نیست که! رسما پای هر بازی خوابم میگیره! اسپانیا فقط مالکیت توپ رو داره و نه میذاره حریفش قشنگ بازی کنه و نه خودش کاری غیر از پاس دادن انجام میده! بارسا اگه اینکار رو انجام میده یکی مثل مسی رو داره که چهار تا حرکت سرعتی انجام میده آدم پای بازی خوابش نمیگیره اما اسپانیا چی؟ به قول تو همش پاس پاس و بازم پاس ... حالا بازی چهارشنبه اسپانیا-پرتغال رو نگاه کن. فکر کنم همه قبول دارن که پرتغال یکی از چشم نوازترین فوتبال های این جام رو داره انجام میده ولی جلوی اسپانیا با 30-35% مالکیت هیچ کاری نمیتونن بکنن و در نتیجه -احتمالا- بازم یه بازی کسل کننده دیگه از اسپانیا و پاس های بیشماری که بعد از بازی کلی بهش افتخار میکنن! این ، اون اسپانیایی نیست که من قراره دوسش داشته باشم!

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
اسپانیا هم رفت نیمه نهایی نظر منم این بود که اسپانیا قهرمان میشه

100%شکی توش نیست

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من هم با دوستان موافقم
اسپانیا خیلی حوصله سر بر شده،
اون اسپانیای 2008 دیگه تکرار نمیشه!

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
اسپانيا اگه ويا بود از اين رو به اون رو بود
فقط مالكيت و پاس پاس نيست ديشب دقيقه ٨٠ فرانسه حاضر نميشد از دفاعي كه از دو خط ٤ نفره بود تن به حمله بده و تو اون دقيقه و همينجور با اين كه مي دونست داره حذف ميشه باز حاضر نبود بياد جلو و ١٠ نفره دفاع مي كرد فكر مي كنيد با اين دفاع تو يه بازي چند تا حمله ميشه كرد
هر تيمي مياد جلو اسپانيا فقط تاكتيك دفاعي رو به كار ميبره نتيجش ميشه مالكيت توپ بيشتر برا اسپانيا و الا بازيش اسپانيا حرف نداره و اگه جرات حمله ديگر تيما مثل ديگر بازياشون داشتن ( كه ندارن چون ميدونن بيشتر از سه تا ممكن بخورن پس برا حفظ عابرو يكي بخورن برن ) بازي جذاب تر ميشد
تقصير اسپانيا نيست مشكل تيماي ديگه هستن كه فقط دفاعي بازي مي كنند

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اسپانیا مهاجم تراز اول نداره!

اگه ویا بود عالی میشد. ولی پدرو 100 درصد بهتر از تورس بی لیاقت هست! اصلا نمیتونه حفظ توپ کنه دیشب یعنی مخواست حفظ توپ کنه، توپ رو پاس میداد به اونها ! اصن یه وضعی!

آربلوا هم نمیتونه نفوذ کنه ! اگه پویول بود اونوقت راموس میومد کنار عالی می شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان این کل کل بود یا پیش بینی؟ :D

کل کل نبود.

این یه امید به ردیو هد بود.

به نظر من به زودی دوره قدرت اسپانیا به سر میاد.

برزیل و ارژانتین دوباره قدرت میگیرن. شما این بازی اخر برزیل و ارژانتین رو ببین چقدر زیبا و سرعتی بود.

ارژانتین الان تیم بزرگسالان خوبی داره. مسی هم اوج گرفته در تیم ملی. فقط مشکل دفاع دارند وگرنه تو خط حمله و میانه مشکلی ندارند.

برزیل هم که 4 3 به ارژانتین باخت تیم جووناش بود. یعنی این جوونا اینطوری بازی میکردن فکر کن اینا با تجربه تر بشن چیکار میکنن.

به نظر من المان داره کم کم تبدیل میشه به قدرت اول اروپا. اگه امسال قهرمان بشه خب استارتش زده میشه.

البته نمیشه نادیده گرفت که حضور پویول و ویا چقدر میتونست باعث بهتر شدن اسپانیا بشه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اصلا نمیتونم باهات مخالفت کنم! تو خوب میدونی من چند ساله طرفدار اسپانیا هستم ولی اون اسپانیایی که من دوست داشتم این نیست که! رسما پای هر بازی خوابم میگیره! اسپانیا فقط مالکیت توپ رو داره و نه میذاره حریفش قشنگ بازی کنه و نه خودش کاری غیر از پاس دادن انجام میده! بارسا اگه اینکار رو انجام میده یکی مثل مسی رو داره که چهار تا حرکت سرعتی انجام میده آدم پای بازی خوابش نمیگیره اما اسپانیا چی؟ به قول تو همش پاس پاس و بازم پاس ... حالا بازی چهارشنبه اسپانیا-پرتغال رو نگاه کن. فکر کنم همه قبول دارن که پرتغال یکی از چشم نوازترین فوتبال های این جام رو داره انجام میده ولی جلوی اسپانیا با 30-35% مالکیت هیچ کاری نمیتونن بکنن و در نتیجه -احتمالا- بازم یه بازی کسل کننده دیگه از اسپانیا و پاس های بیشماری که بعد از بازی کلی بهش افتخار میکنن! این ، اون اسپانیایی نیست که من قراره دوسش داشته باشم!

توقع نداشتم یه هوادار اسپانیا با این انتقاد تند و تیز موافقت کنه :دی به این دلیل که فکر میکنم اگه خودم هوادار اسپانیا بودم بلاخره یه دلیلی برای سبک بازی تیم پیدا میکردم، مثلا سعی میکردم حریف رو متهم کنم!!

اسپانیا تو یورو 2008 رویایی بود. ولی تو 2010 کمی یکنواخت شد و الان خیلی یکنواخت شده. نمیدونم حضور ویا چه فرقی میکرد، مشکل من با اسپانیا مسئله ی گلزنی نیست. همین الان هم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه تیم. 8 گل تو چهار بازی آمار خیلی خوبیه تو این سطح. گل های بیشتر اسپانیا رو برای من جذاب تر نمیکرد لزوما. به هر حال، یکی از قوی ترین تیم های بیست سال گذشته ست این اسپانیا. ولی اگه من هوادار این تیم بودم دوست داشتم یه کم متفاوت تر میبود. تاکید روی "کنترل" ای که آربلوآ گفت کمی زیاد از حد و آزار دهنده ست و بدتر از اون اصرار به اینکه از ضربه ی دروازه تا خط گل حریف با پاسکاری کوتاه برن جلو. من فکر نمیکنم تیم های دیگه میان که جلوی اسپانیا دفاع کنن، تیم های دیگه توان در آوردن توپ رو از چنگ اسپانیا ندارن!

جسارتا، من هوادار پرتغال و رونالدوی عزیز (!) هستم تو بازی نیمه نهایی.

-

Germany want revenge, says Bierhoff

.Germany will be looking for revenge when they play Italy in the semi-finals of Euro 2012, says Oliver Bierhoff

.The two teams will face each other on Thursday in a tie which will bring back memories of the Azzurri’s heroic 2-0 win over Germany at their own World Cup in 2006

.“It’s nice to be up against Italy again,” Bierhoff, a German national team official, told the Gazzetta dello Sport. “German football has been waiting for revenge for some time“

.This time, though, we will be the favourites and today we are ahead of Italy,” added the former Ascoli, Udinese and Milan striker“

”It will be a well-balanced semi-final and a beautiful one, but we are aware that we will be able to win it. Saying that, Italy boss Cesare Prandelli is working really well“

Prandelli replaced Marcello Lippi in the summer of 2010 after the reigning world champions were knocked out of the group phase at the South African World Cup

.Italy progressed into the last four last night after dominating England, but could only defeat them 4-2 on penalties

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
Maradona: If 300 Greeks can hold off 10,000 Persians, then Greece certainly have a chance against Germany

:eek:

[h=6]مارادونا : اگر 300 نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره .[/h]http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2012/06/22/3192405/maradona-if-300-greeks-can-hold-off-10000-persians-then
نظر شخصی بنده این هست که این جمله کاملا حالت طنز و مسخره کردن تیم یونان رو داره...

دقت کنید نوشته اگر 300 نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره ..

اگر میخواست قدرت یونان رو به رخ بکشه باید اینچنین میگفت :

وقتی 300 ( یا به انگلیسی When ) نفر یونانی میتونن مقابل 10000 نفر ایرانی مقاومت کنند پس حتما یونان در مقابل آلمان شانس داره

کلمه اگر امده...یعنی اگر اینچنین بود ( که بعد بازی مشخص شد نبود :D) ..بازی رو که دیدیم...هیچ شانسی که نداشتن هیچ با خفت خاری از جام خداحافظی کردن.

پس منظور مارادونا این هست که اون چیزی که شما ساختید کاملا شعرو وره.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوبه
3تا از 4 تیم نیمه نهایی رو درست حدس زدم و بازی ایتالیا آلمان رو هم پیش بینی کرده بودم
crazy.gif

آورین اورین:blush:
اتفاقا منم همین 4 تیم رو آوردم به نیمه نهایی / ولی اونو تو پیش بینی یه مقداری تغییرات دادم :دی

حالا نکته جالبی هست و اون اینکه در اکثر پیش بینی ها و مهمتر در واقعیت از دو گروه یورو تیمی به مرحله نیمه نهایی نرسیده و از دو گروه دیگه دو تیم اومده بالا . فقط فرقش اینه که تو پیش بینی ها اکثرا هلند رو بجای پرتقال آوردند بالا.

با این دو بازی ای که پیش اومده الان مثل سال 2004 این احتمال هست که دو تیم همگروه فینال رو برگزار کنند. دقیقا 50 -50 شانس هست.

بالا