• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب المان هم حذف شد. ایتالیا از نظر تاکتیکی واقعا سر تر بود و پراندلی تو بازی تاکتیک ها یواخیم لو رو شکست داد.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ايتاليا رو جلو اسپانيا يكشنبه شب ميبينم كه ١٠ نفره دفاع ميكنه كه بيشتر از يكي دوتا نخوره

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
بوفون چی کار کرد،واقعا عالی بود.اون ضربه ای که از خدیرا گرفت باورنکردنی بود.همچنین ضربه آزاد رویس (؟)!
شانس آوردیم بالوتلی رو کشید بیرون وگرنه رو ضدحمله ها با این دفاع داغون آلمان بیشتر از اینا میتونست بزنه.
آلمان هم خدایی خوب بازی کرد،حقش نبود حذف بشه.به نظرم میتونست گومز رو نگه داره دیقه 60 به بعد 2 مهاجمه بازی کنه.با این همه سانتر حتما نتیجه بهتری میداد.
و در آخر از بازی لذت بردم،خیلی قشنگ و تهاجمی.امیدوارم فینال هم همینجوری دربیاد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قبل از شروع جام گفتم روی آلمان حساب باز نکنین، گوش ندادین! این تیم داره همون مسیری رو میره که فوتبال انگلیس چندین دهه ست در حال پیمودنشه، منتها آبرومندانه تر.

ضربه ای که یک دهه بازنده بودن محض به فوتبال آلمان زده (هم باشگاهی هم ملی) فکر نمیکنم به این زودی ها ترمیم بشه.

فینال جام جهانی 2002
نیمه نهایی جام جهانی 2006
فینال یورو 2008
نیمه نهایی جام جهانی 2010
نیمه نهایی یورو 2012

واقعا حیرت آوره. تازه باشگاهی ها رو فاکتور گرفتم. مثل دو فینالی که بایرن تو دو سال گذشته باخته.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
انصافا بازی زیبایی بود و بدون شک یکی از زیباترین فوتبالهای چند سال اخیر. به هردو تیم باید تبریک گفت
اسپانیا شاید قویترین و منسجم ترین تیم دنیا باشه ولی بازیهاش بهیچ وجه زیبا نیستند. جام جهانی قبلی رو که کلا با نتایج 1-0 سر کردند . این جام هم به جز بازی با ایرلند تقریبا همون روال رو دارند جلو میرند
در مورد فینال هم مسلما شانس اسپانیا بیشتره . بردن این تیم کار بسیار سختی هست و حتی اگه بهش گل برنی نگهداشتن نتیجه هم تقریبا غیرممکنه.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
گرچه هم ایتالیا هم المان را بیشتر دوس دارم اما فک نمی کنم ایتالیا بتونه از پس اسپانیا بر بیاد
اگرچه امشب عالی بود

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
عجب بازی ای بود، بهترین بازی جام بود،ایتالیا اگه بتونه توی فینال هم همینطور بازی کنه قطعا قهرمان میشه
هم قشنگ بازی میکنن هم گل میزنن
این پیرلوی لعنتی:دی هر بازی منو متعجب تر میکنه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ايتاليا رو جلو اسپانيا يكشنبه شب ميبينم كه ١٠ نفره دفاع ميكنه كه بيشتر از يكي دوتا نخوره

عجب!! مگه اینکه فقط به ایرلند بتونین بیشتر از یکی دوتا بزنین!

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
یه بازی فوق العاده ، قشنگترین بازی جام
واقعا از هر دو تیم خصوصا ایتالیا که لذت دیدن یه بازی زیبا رو به ما چشوندن تشکر میکنم

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
یه بازی فوق العاده ، قشنگترین بازی جام
واقعا از هر دو تیم خصوصا ایتالیا که لذت دیدن یه بازی زیبا رو به ما چشوندن تشکر میکنم

واقعا حیف شد پرتغال سعود نکرد. ولی ناراحت نباشید . انتقامتونو میگیریم.

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
واقعا حیف شد پرتغال سعود نکرد. ولی ناراحت نباشید . انتقامتونو میگیریم.

اولا صعود نه "سعود"
دوما ایتالیا در برابر اسپانیا هیچه...باید همشون برن تو محوطه جریمه خودشون تا بلکه دو تا گل بیشتر نوش جان نکنن
سوما واسه پرتغال هم همین شاخ و شونه ها رو میکشیدین
نتیجه گیری:
اسپانیا قهرمانه...شک نکن

chelseafc1

Registered User
لایک‌ها
7
بازی دیشب فوق العاده بود ، من که خیلی امید دارم ایتالیا قهرمان بشه

در مورد اسپانیا هم ، حالم از بازیشون به هم میخوره ، معلوم نیست اومدن فوتبال بازی کنن یا فوتسال
فوتبال چیزیه که دیشب دیدیم ، نه بازی کسل کننده اسپانیا ...

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
به طرفدارای ایتالیا تبریک میگم اما نتیجه بر عکس اون چیزی شد که آرزو داشتم...
ایتالیا اگه تو بازی فینال دفاعی بازی کنه اسپانیا هیچ راهی واسه رسیدن به گل نداره(البته تو شرایط الان و نبود تمام کننده تو این تیم) و احتمالا باز هم شاهد یک بازی یکنواخت و درنهایت ضربات پنالتی خواهیم بود...
اما اگه دفاعی بازی نکنن که فکر نکنم زیاد بتونن دوام بیارن...
به هر حال امیدوارم شاهد یه بازی جذاب و خوب از هر دو تیم باشیم...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
واقعا یکی از قشنگ ترین بازی های فوتبال چند سال اخیر رو شاهد بودیم و همون طور که از قبل هم گفته بودم در واقع فینال زودرس مسابقات بود! من که چند دقیقه آخر بازی دیگه واقعا داشتم سکته رو می زدم!
87845385616315416051.gif

آلمان هم واقعا با غیرت و تعصب بازی کرد و بازیکن هاشون از جون و دل مایه گذاشتند. بنده کلاهم رو به افتخار این تیم بر می دارم:
1-20070210065344.gif

یک بازی بیشتر به پایان جام نمونده و به نظر من شکست دادن اسپانیا با این وضعی که از بازی شون دیدیم آسون تر از شکست دادن آلمانه. فقط امیدوارم دوباره ایتالیا بدشانسی نیاره و تمام فرصت هاشون مثل بازی انگلیس با بدبیاری به هدر نره. تبریک به طرفدارهای ایتالیا و با آرزوی موفقیت در فینال...
37348231246974901067.gif

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
واقعا دیشب بازی را دیدم حض کردم . بازی های قبلی می امدند برای حفظ نتیجه و کنترل بازی و اول گل نخوردند و بعد اگر شد یک ضد حمله بزنند .
ولی بازی دیشب بسیار عالی بود .
این جی جی بوفون هنوز اماده است ایول بهش . بازم نشون داد یکی از بهترین دروازه بان های دنیا است .
ولی واقعا ایتالیا یکی از بهترین بازی های این چند سال گذشته خود را نشان داد . در سال 2010 که افتضاح بود ولی دیشب جبران کرد .
ولی واقعا المان نیز خوب بازی کرد .
کلا بازی بود که هر تماشاگری را جذب می کرد .
از گل زیبای سوپر ماریو ایتالیا گرفته تا اشک های مسعود اوزیل
ولی در نهایی به نظرم شانس هر دو تیم پنجاه درصد هست .
الان بازی اسپانیا طوری هست که همش پاس پاس می دهند و این بازی حوصله سر می بره .
در ضمن بنده نه طرف دار ایتالیا هستم نه طرف دار اسپانیا
فقط طرفدار بازی خوب و زیبا هستم .

بالا