• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یوونتوس باشگاهی تبهکار و مافیایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یوونتوس باشگاهی است که همیشه با تکیه کردن بر توانایی های مافیایی سردمدارانش و روابط اقتصادی مافیایی صاحبانش ( خانواده آنیلی ) به صورت کیلویی جامهای قهرمانی ایتالیا را غصب می کند.

فصل 97-98 را به خوبی به یاد دارم که چگونه با کثافت کاری ، تیم گانگسترهای مافیا ( یوونتوس) قهرمانی را از اینترمیلان دزدید!

همیشه از طرفداری داوران از این تیم منفور در فوتبال ایتالیا سخن به میان آمده ولی هر بار به شکلی موضوع را خوابانده اند!:wacko:

در دو هفته گذشته که رسوایی های بزرگی برای این باشگاه به وجود آمده دیدیم که همه اعضای هیات مدیره و حتی رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا هم استعفا دادند. این روشن کننده عمق فاجعه ای است که حتی در رده های بالای فدراسیون فوتبال هم نفوذ داشته است.:eek:

از مدیران می خواهم این تاپیک را ادغام و یا حذف نکنند.:cool:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ممنونم سهیل جان ,

چشم ,حذف نمیکنم ... دوستان علاقه دارن برای هر موضوعی یه تاپیک جدید باز کنن , پس از این به بعد خیلی سخت نمی گیرم
109.gif

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من کلا از یوو خوشم میاد:D هم تیم ورزشین هم تیم مافیایی:lol: تیم به این توپی کم پیدا میشه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من کلا از یوو خوشم میاد هم تیم ورزشین هم تیم مافیایی تیم به این توپی کم پیدا میشه
باید در فوتبال بین مهر به ورزش و گانگستر بازی یکی را برگزینید!

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاک وچوک ...چطور جرات کردی علیه مافیای بوچلی در فوروم ورزش تاپیک بزنی:lol:

همه میدونن که نوار مکالمات به تنهایی نمیتونه موجی رو به دردسر بندازه.هنوز هم مدرک مستدلی به دست نیومده که نشون بده این وسط پول کلانی از سوی مقامات یووه به رئیس کمیته داوران ایتالیا داده شده.

فعلا بازجویی ها از موجی در مرحله مقدماتی قرار داره و هنوز چیزی ثابت نشده..مدرک مستدل!! دادگاه هم صحبتهای موجی با افرادی مثل جیرائودو،الساندرو موجی(پسرش) و پیر لوئیجی پایرتو رئیس کمیته داوران ایتالیا(داور بازی رفت ایران- استرالیا) هستش.

این وسط سیلویو برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا بد جوری بازی خورده واسه همین سخت دنبال دو اسکودتوی اخیرو محکومیت موجی هستش:p

اتهام اول:چند سال قبل تو جام دوستانه برلوسکونی:D که بین تیمهای بیانکونری روسونری و نراتزوری برگزار میشه ..موجی از پایرتو به خاطر پیه ری داور مسابقه تشکر کرده بود.انتخاب پایرتو ،کاسارا بوده ولی موجی گفته نه همون پیه ری بهتره.;)

اتهام بعدی یووه مربوط به بازی مقابل آژاکسه(لیگ قهرمانان)در آمستردام که پایرتو،اورس میر داور سوییسی رو انتخاب میکنه و موجی از داور رضایت کامل داره.همینطور بازی مقابل يورگاردن سوئدکه یک پنالتی واسه یووه گرفته میشه و...

میرسیم به جامهایی که هواداران یووه با خون دل بهش رسیدن...29 جامی که باعث رشک طرفداران میلان و اینترشده...عمرا برلوسکونی بتونه یووه رو بفرسته سری ب ... خواب این دو اسکودتوی اخیررو ببینه.یوونتوس تو سری آ اصلا تقلب نکرده. اصلا تبانی در سری آ جزء اتهامات موجی نیست. اگه قرار باشه یووه به این خاطر محکوم بشه اول از همه پای میلان وسط کشیده میشه همینطور بیانکو چلستی و فیورنتینا ....الان حتی گالیانی مدیر میلان هم در حال بازجویی هستش شما خبر نداری!:happy:

همه میدونن موجی اینقدر دیوونه نیست که برای بازیهای کم اهمیتی مثل یورگاردن و... با کمیته داوران تبانی کنه....اگه قرار بود داورها واسه یووه سوت بزنن در مراحل پایانی جام قهرمانان این کارو میکردن.2 فینالی که به راحتی از دست دادن و....پس خیلی راحت میشه با طرح این مساله حمایت داوران از یووه در چمپیون لیگ رو نقض کرد.

به نظر من اگه خاندان آنیلی و از همه مهتر این جان الکان بی شعور از موجی حمایت میکردن و تنهاش نمیگذاشتن این مدیر موفق می تونست خیلی راحت از همه اتهامات مبرا بشه.

شما هم به جای اینکه به بحران سازی و جنجال علیه محبوبترین تیم دنیا بپردازی سعی کن در پی حقیقت باش:thumbsup:

یوونتوس اگه قدرتمند ترین تیم اروپا نباشه بهترین تیم ایتالیاس ..همه این شلوغ بازیها هم کار برلوسکونیه که دنبال دو اسکودتوی اخیره . چیزی که اصلا حق میلان نیست. نراتزوری و بقیه تیمهای ایتالیایی هم چه یووه در سری آ باشه چه نباشه هیچ وقت به مقامی بهتر از سومی نرسیدن:wacko:

واقعا ناراحت کننده س که به جای تشکر از خدماتی که این مرد بزرگ به فوتبال ایتالیا ارائه کرده اینطوری پنبه ش رو میزنن:(

اینم جمله ای از لوچیانو موجی در مصاحبه با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت که خونسردی و اطمینانشو نشون میده..
((همه این اتهامات مزخرف است))!!:cool:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بازیه اخر فصل 97-98 رذالت رو به اوج خودش رسوند.
دوست عزیز ممنون بخاطر ایجاد این تاپیک
امیدوارم ایندفعه دیگه نتونن در برن.
چه فصلها (از جمله همین فصل اخیر) که اینتر و میلان قویتر بودن اما ازین غافل که یه تیم ضعیفتر جام رو با پول خواهد خرید...
البته منکر روزهای اوج یووه نمیشم اما افسوس که در دوران اوج خودش هم ...

یووه عزیز منتظر دیدارت در سری ب هستیم...
(جمعی از تیمهای زاقارت سری ب)

یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک سه باره...

T I A M O :santa: :heart:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این مردک قیافه اش شکل مافیایی ها است ، توی خونشه!
265.gif

تازه قضیه مربوط به باشگاههای ایتالیا هم میشه ، کمی بیشتر بررسی کنی میفهمی!

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از check_shark :
من کلا از یوو خوشم میاد:D هم تیم ورزشین هم تیم مافیایی:lol: تیم به این توپی کم پیدا میشه
تایید میشه
یووه میتونه قهرمان بشه و میشه

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
جالب اینجا است که میلان هم رسما مافیا است ولی یوونتوس بیشتر زور داره

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یووه تبهکار و مافیایی ؟ خیلی هم حال میده اتفاقا ! مخصوصا من که عاشقه هرچی خلاف کار و مافیا و دزد و پدر سوخته! و سیسیلی و کورلئونه اینها!! هستم !!
happy_crying.gif

بعدشم !دوسسسس دااااره !! دلشششش میخواااااد !! به کسی چه !!؟
302.gif

بعدشم!! دوستان منظورشون از "قهرمان" بارسا بود احتمالا !! ( باز من جوگیر شدم
download.aspx
!! الانه که لیوانو پرت کنم تو مانیتور !!
happy0056.gif
!! )

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از viki :
یووه تبهکار و مافیایی ؟ خیلی هم حال میده اتفاقا ! مخصوصا من که عاشقه هرچی خلاف کار و مافیا و دزد و پدر سوخته! و سیسیلی و کورلئونه اینها!! هستم !!
happy_crying.gif

بعدشم !دوسسسس دااااره !! دلشششش میخواااااد !! به کسی چه !!؟
302.gif

بعدشم!! دوستان منظورشون از "قهرمان" بارسا بود احتمالا !! ( باز من جوگیر شدم
download.aspx
!! الانه که لیوانو پرت کنم تو مانیتور !!
happy0056.gif
!! )
اینجا سیستم تائید و تشكرش راه نیوفتاده و الا واسه پستای bocelli و viki تنكسمو میزدم
302.gif

اصلا چه معنی میده ! همه چشمشونو به رو توانایی های یووه بستن و فقط میكوبن !
download.aspx

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spiro :
اینجا سیستم تائید و تشكرش راه نیوفتاده و الا واسه پستای bocelli و viki تنكسمو میزدم
302.gif

اصلا چه معنی میده ! همه چشمشونو به رو توانایی های یووه بستن و فقط میكوبن !
download.aspx

دوووووووس دااااره !! دلشش میخواااااد !! به کسی چه !! رو یادت رفت !!
21.gif

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
دمه همه طرفداراي يووه گرم.

دمت گرم bocelli يه حال اساسي بهمون دادي.

Forza La Juve La Juve La Juve Ale
È Bianconera La Nostra Bandiera
Ale La Juve La Juve La Juve Ale
Solo La Juve È Grande La Juve Ale

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
منم کلا با مافیا حال میکنم. کاش تیم ملی هم میرفت تو کار مافیا!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برین بینیم بابا امت شهید پرور برره !
292.gif

راست میگین ثابت کنین تبه کار نیست ، نه اینکه بیاید و بگین حال میکنم که مافیایی است . طرز فکر امت ما رو باش .

ما چی میگیم اینا چی میگن ! خوشم میاد !
296.gif

bianco vino71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا تبهکار چیه ؟ فقط یه خورده سفارش کرده بودن داورای بهتری رو واسه بازی های یووه بزارن
در ضمن از الآن اطلاعاتتون رو تکمیل کنید که چند روز دیگه که این وصله ها به یووه نچسبید و جون سالم به در برد باز انگ مافیایی بودن رو به تیم عزیز و محبوبم نزنین
به سلامتی روبرتو باجوی عزیز هم داره نایب رئیس یووه میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا