• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یوونتوس باشگاهی تبهکار و مافیایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
افتضاحاتی که این تیم به بار آورده تیم ملی ایتالیا رو هم متاثر کرده ، شاید ایتالیا امثال ....

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یوونتوس با جریمه سقوط به سری C روبرو خواهد شد .
http://www.ft.com/cms/s/c6e8e988-0b7d-11db-b97f-0000779e2340.html

کاپلو در گرماگرم بحرانهای یوونتوس استعفا داده تا به رئال مادرید برود .
http://torontosun.com/Sports/WC2006/2006/07/05/1668934-sun.html

آیا بوفون هم یوونتوس را ترک می کند ؟
http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=23047

تلاش 4 باشگاه ایتالیایی برای بقا ...
http://www.mirror.co.uk/sport/footb...-fight-for-top-flight-survival-name_page.html

برلوسکونی و ناراحتی از طرح سقوط تیمش به سری B
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=3579

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم !!! فقط یوووووووووووووووووووووووووووووه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرگ بر ضد ولایت یووه!! مرگ بر منافقین و میلان! مرگ بر حسودا!:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ciamac :

طبیعیه طرفدارای تیمایی که هنوز عقده ستاره دوم روی پیرهنشون رو دارن فقط تخریب بلدن .. ببینیم؟ میلان یا اینتر تا ده سال دیگه ممکنه به ستاره دوم اسکودتو روی پیرهنشون برسن یا نه؟ ممکنه بچه های شما ببینن اون روز رو!؟ شک دارم! // پیشده هم اینجا خوابه! میخوری یا میبری؟:lol:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اول اینکه نمکدون!
دوم اینتر چه اول بشه چه اخر دوستش دارم.
سوم اگه دست من بود هیچ وقت دوست نداشتم تیمم با مافیا و این کثافت کاریها مقام بیاره! خوشبختانه هیچوقت هم اینتر ازین کارا نکرده...
چهارم یووه اگه ده تا ستاره هم روی پیراهنش داشته باشه الان دیگه باید بره سری c دست و پا بزنه سقوط نکنه!
پنجم ازین طرفدارا نیستم که ببینم کدوم تیم نتیجه میگیره برم طرفدارش شم!
ششم یه خبر جدید هم بدم که یووه فصل اینده مسابقات رو با امتیاز منفی شروع میکنه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از ciamac :
اول اینکه نمکدون!
دوم اینتر چه اول بشه چه اخر دوستش دارم.
سوم اگه دست من بود هیچ وقت دوست نداشتم تیمم با مافیا و این کثافت کاریها مقام بیاره! خوشبختانه هیچوقت هم اینتر ازین کارا نکرده...
چهارم یووه اگه ده تا ستاره هم روی پیراهنش داشته باشه الان دیگه باید بره سری c دست و پا بزنه سقوط نکنه!
پنجم ازین طرفدارا نیستم که ببینم کدوم تیم نتیجه میگیره برم طرفدارش شم!
ششم یه خبر جدید هم بدم که یووه فصل اینده مسابقات رو با امتیاز منفی شروع میکنه!

جواب اول: نمک جواب نمکه! یه چیزی تو مایه های جواب های هوی!
جواب دوم: اینتر بخواد هم عرضه نداره اول بشه همون اخرشو بچسبین که اولشو تو خواب هم نمیبینین .. فقط بلده هر فصل کلی بازیکن بخره و اخرش از سوم بالاتر نیاد .
جواب سوم: الان همه فوتبال دنیا سیاسته بیخود تیمی رو جدا نکنین .. همین جام جهانیش میبینین که چجوری بازیای پشت پرده گاهی باعث حذف تیما میشه .. جام 2002 و کره که یادتون هست پس اینتر رو مثه یه بچه معصوم از همه جا بیخبر نشون ندین .
جواب چهارم: چه ربطی داره!؟ سری سی به ستاره؟! میلان هم ممکنه بره سری بی ولی ستاره هاش مثه تعداد قهرمانیاش نصفه یووه هم نمیشه!
جواب پنجم:دوست عزیز این خیلی خوبه که اینطوری هستی منم از زمان روبی باجو و بعد راوانلی و ویالی طرفدار یووه هستم .. اون موقعا که تازه الکس داشت تو یووه خودی نشون میداد .. فک کنم یه 10 12 سالی بشه ..
جواب شیش:اجازه بدید احکام قطعی بشع بعد خبرها رو مخابره کنید .. میلان هم با امتیاز منفی شروع میکنه و لاتزیو و فیورنتینا هم همینطور ..
و هفتم رو هم اضافه کنم: قبل از تمام این تیمها از جام جهانی 90 عشق ایتالیا بودم تا آخر دنیا! .. شما و سایر دوستان هم چه طرفدار یووه یا غیر اون در نهایت طرفدار تیمی از ایتالیا هستید و همین دلیل کافی برای منه که بهتون احترام بذارم .. اجازه بدید همین سیستم باشه و توهین نکنیم به هم :)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از alireza_juve :
جواب اول: نمک جواب نمکه! یه چیزی تو مایه های جواب های هوی!
چنین منظوری نداشتم فقط یه شوخی بود

به نقل از alireza_juve :
جواب دوم: اینتر بخواد هم عرضه نداره اول بشه همون اخرشو بچسبین که اولشو تو خواب هم نمیبینین .. فقط بلده هر فصل کلی بازیکن بخره و اخرش از سوم بالاتر نیاد .
در مورد نتیجه نگرفتن اینتر بخصوص مقابل یووه بحث زیاده!!
مثلا هروقت داور های بیطرفی که توی لیست داورهای متهم نیستن داوری بازی اینتر یووه رو داشتن اینتر خوب نتیجه گرفته!!!!!!!:blink:

هفتم رو هم اضافه کنم: قبل از تمام این تیمها از جام جهانی 90 عشق ایتالیا بودم تا آخر دنیا! .. شما و سایر دوستان هم چه طرفدار یووه یا غیر اون در نهایت طرفدار تیمی از ایتالیا هستید و همین دلیل کافی برای منه که بهتون احترام بذارم .. اجازه بدید همین سیستم باشه و توهین نکنیم به هم

100% ;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اول از همه اینکه اینتر تنها تیمی که تا حالا سری B ایتالیا رو تجربه نکرده و این خودش نشون می ده که تا حالا اینتر فقط به فکر بازی فوتبال بوده نه چیزهای دیگه.
ثانیا اگه قرار باشه یوونتوس به سری C سقوط کنه قراره که تمام قهرمانیهای 10 سال گذشته رو ازش بگیرین که بیشتر اونها هم نصیب اینتر می شه و با اوصاف شاید یوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از zfarhad2003 :
اول از همه اینکه اینتر تنها تیمی که تا حالا سری B ایتالیا رو تجربه نکرده و این خودش نشون می ده که تا حالا اینتر فقط به فکر بازی فوتبال بوده نه چیزهای دیگه.
ثانیا اگه قرار باشه یوونتوس به سری C سقوط کنه قراره که تمام قهرمانیهای 10 سال گذشته رو ازش بگیرین که بیشتر اونها هم نصیب اینتر می شه و با اوصاف شاید یوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه.

خبرتون حتما موثقه لطف کنین لینکش رو بذارید .. این قرار 10 ساله رو از کجا اوردید لطف کنین منبعش رو ذکر کنید

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خبرتون حتما موثقه لطف کنین لینکش رو بذارید .. این قرار 10 ساله رو از کجا اوردید لطف کنین منبعش رو ذکر کنید

این رو توی اخبار تلویزیون ترکیه شنیدم توی اینترنت هم تا حالا جایی ندیدم که بخوام لینک بدم.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از zfarhad2003 :
این رو توی اخبار تلویزیون ترکیه شنیدم توی اینترنت هم تا حالا جایی ندیدم که بخوام لینک بدم.

خب پس مثکه اینجا هم اکثرا علاقه مند به شایعه سازی هستند .. همون حکمی که دیگه الان خواجه حافظ شیراز هم میدونه در مورد سری بی میلان و سری سی یووه قطعی نیست چطور به راحتی چیزایی رو که میشنوید و منابعش مشخص نیس رو با اطمینان میگید .. خوب میشه اگه در مورد تیمایی هم که خودتون طرفدارش هستین هم همینجوری شنیده ها رو نقل کنید .. انصاف هم خوب چیزیه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مگه فقط هر خبری که توی اینترنت باشه صحت داره. من گفتم این رو از اخبار شنیدم که بیشتر اخبارهای ورزشی رو هم از همون کانال نگاه می کنم. خودش گفت که احتمال داره قهرمانی 10 سال اخیر رو ازش بگیرن نگفت که حتما می گیرن و یا دارن می گیرن.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
به نقل از zfarhad2003 :

:blink:

مطمئنيد احتياج به كمك نداريد .

البته شايد نويسنده و گوينده ي اين اخبار بيشتر كمك بخوان.

شايدیوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه

:blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا