rezadignity
کاربر تازه وارد
افتضاحاتی که این تیم به بار آورده تیم ملی ایتالیا رو هم متاثر کرده ، شاید ایتالیا امثال ....
به نقل از alireza_juve :مرگ بر ضد ولایت یووه!! مرگ بر منافقین و میلان! مرگ بر حسودا!![]()
به نقل از ciamac :پیشده! :lol:
به نقل از ciamac :اول اینکه نمکدون!
دوم اینتر چه اول بشه چه اخر دوستش دارم.
سوم اگه دست من بود هیچ وقت دوست نداشتم تیمم با مافیا و این کثافت کاریها مقام بیاره! خوشبختانه هیچوقت هم اینتر ازین کارا نکرده...
چهارم یووه اگه ده تا ستاره هم روی پیراهنش داشته باشه الان دیگه باید بره سری c دست و پا بزنه سقوط نکنه!
پنجم ازین طرفدارا نیستم که ببینم کدوم تیم نتیجه میگیره برم طرفدارش شم!
ششم یه خبر جدید هم بدم که یووه فصل اینده مسابقات رو با امتیاز منفی شروع میکنه!
چنین منظوری نداشتم فقط یه شوخی بودبه نقل از alireza_juve :جواب اول: نمک جواب نمکه! یه چیزی تو مایه های جواب های هوی!
در مورد نتیجه نگرفتن اینتر بخصوص مقابل یووه بحث زیاده!!به نقل از alireza_juve :جواب دوم: اینتر بخواد هم عرضه نداره اول بشه همون اخرشو بچسبین که اولشو تو خواب هم نمیبینین .. فقط بلده هر فصل کلی بازیکن بخره و اخرش از سوم بالاتر نیاد .
هفتم رو هم اضافه کنم: قبل از تمام این تیمها از جام جهانی 90 عشق ایتالیا بودم تا آخر دنیا! .. شما و سایر دوستان هم چه طرفدار یووه یا غیر اون در نهایت طرفدار تیمی از ایتالیا هستید و همین دلیل کافی برای منه که بهتون احترام بذارم .. اجازه بدید همین سیستم باشه و توهین نکنیم به هم
به نقل از zfarhad2003 :اول از همه اینکه اینتر تنها تیمی که تا حالا سری B ایتالیا رو تجربه نکرده و این خودش نشون می ده که تا حالا اینتر فقط به فکر بازی فوتبال بوده نه چیزهای دیگه.
ثانیا اگه قرار باشه یوونتوس به سری C سقوط کنه قراره که تمام قهرمانیهای 10 سال گذشته رو ازش بگیرین که بیشتر اونها هم نصیب اینتر می شه و با اوصاف شاید یوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه.
شاید!!!! تا حالا که این اتفاق نیفتاده و نخاهد افتادبه نقل از rezadignity :شاید از رقابتهای اروپایی 2006 - 2007 نیز محروم گردد .
http://www.squarefootball.net/article/article.asp?aid=3373
خبرتون حتما موثقه لطف کنین لینکش رو بذارید .. این قرار 10 ساله رو از کجا اوردید لطف کنین منبعش رو ذکر کنید
به نقل از zfarhad2003 :این رو توی اخبار تلویزیون ترکیه شنیدم توی اینترنت هم تا حالا جایی ندیدم که بخوام لینک بدم.
به نقل از zfarhad2003 :اول از همه اینکه اینتر تنها تیمی که تا حالا سری B ایتالیا رو تجربه نکرده و این خودش نشون می ده که تا حالا اینتر فقط به فکر بازی فوتبال بوده نه چیزهای دیگه.
ثانیا اگه قرار باشه یوونتوس به سری C سقوط کنه قراره که تمام قهرمانیهای 10 سال گذشته رو ازش بگیرین که بیشتر اونها هم نصیب اینتر می شه و با اوصاف شاید یوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه.
شايدیوونتوس در داشتن ستاره دوم حسرت به دل بمونه