آژانس هواپیمایی

یکجا لود شدن کل سایت

شروع موضوع توسط bahram20002002 ‏27 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. bahram20002002

    bahram20002002 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2005
    نوشته ها:
    58
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت شما دوستان عزیز من یه مشکلی برام پیش اومده گفتم شاید شما راهی بلد باشید تا بتونم این مشکل را برطرف کنم مشکلم اینکه اومدم تو سایتم از CSS برای لود عکسهام استفاده کردم حالا وقتی سایتم رو باز میکنم سایت بصورت تیکه تیکه باز میشه ایا میشه کدی پی اچ پی قرار داد تا وقتی که کل صفحه کاملا لود کنه بعد اون را نمایش بده میدونم که سوال خیلی ساده ای هست و به قول معروف خیلی مبتدیانه هست ولی اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
     
  2. m-sh

    m-sh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    1,033
    تشکر شده:
    9
    معمولا همه دنبال برعکسش هستند!!
     
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه. نمیشه.
     
  4. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    http://www.php.net/ob_start
     
  5. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
  6. mostafanew

    mostafanew Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2007
    نوشته ها:
    241
    تشکر شده:
    2
    بنظر منم نميشه
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    البته راه حل خوبی به نظر میاد !!
    کل صفحه تو یه div باشه و بعد هم با onload ویزیبل کنی div رو !
    ولی مشکل اینجاست که اگه جاوا اسکریپت مرورگر فعال نباشه هیچوقت div ویزیبل نمیشه !
     
  9. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    Mehdi جان، خوب 2 خط توضیحی چیزی [​IMG]

    در ادامه پیشنهاد جناب Shahed و Mehdi :

    به عنوان نمونه یه کد مسخره میزارم، شما ادامه بدید
    کد بالای صفحه
    کد:
    <html>
    <head>
    ..............
    </head>
    <body>
    <!----------------start of code 1--------------->
    <div id=div1 style="display:;" >loading</div>
    <div id=div2 style="display:none;">
    <!----------------end of code 1--------------->
    
    کد پایین فایل:
    کد:
    <!----------------start of code 2--------------->
    </div>
    <script>
    document.getElementById('div1').style.display="none";
    document.getElementById('div2').style.display="";
    </script>
    <!----------------end of code 2--------------->
    
    میشه قسمت اول رو هم javascript کرد، که اگه قرار ه javascript فعال نباشه هیچ کدوم اجرا نشه:

    کد بالای صفحه (با js)
    کد:
    <html>
    <head>
    ..............
    </head>
    <body>
    <!----------------start of code 1--------------->
    <script>
    document.write('<div id=div1 style="display:;" >loading</div><div id=div2 style="display:none;">');
    </script>
    <!----------------end of code 1--------------->
    
     
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    آهان از اون لحاظ ؟! :)
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اخه الان که همه سایتها از جاوااسکریپت استفاده میکنن , کدوم احمقی جاوااسکریپت رو غیرفعال میکنه ؟؟:wacko:
    --
    حتی میشه یه پروگرس بار هم گزاشت و بک گراند overlay بشه تا صفحه لود بشه !!!
    قدیما سایتها اینکارو میکردن , فکر میکردن افکت هست ,
    ولی الان این کار احمقانست :wacko: , الان همه دنبال یه روش هستن سرعت سایتشون بالا بره , سریعتر لود بشه !
    بخاطر اون از css استفاده میکنن که سایت خیلی سریع باز بشه , حالا چرا باید بازدیدکننده ها دوساعت منتظر لود صفحه باشن ,
    چرا ؟ چون وبمستر میخواد عکس ها قبل از متن لود بشن :blink:
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    و یه نکته !!
    اگه داخل صفحه یه المنتی چیزی تو مایه های فلش و موارد مشابه !! باشه و این فلش به دلایلی حالا مثل اشتباه بودن آدرس یا فیلتر بودن آدرس یا هر مورد دیگه ای لود نشه هیچوقت اون فانکشن onpageload اجرا نمیشه !! و اون پروگرس بار تا ابد همونطور میچرخه !!
     
  13. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    اون پروگرس بار چه بچرخه چه نچرخه ,
    بهرحال این روش مسخره هست [​IMG]
     
  14. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره خوب !
     
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,355
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من که پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی! شخصا وقتی همچین سایتهایی میرسم که میگن please wait می بندمشون با این دیالاپ [​IMG]
     
  16. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    خیلی برام جالبه.
    من هنوز نگرفتم که چرا باید اینجوری باشه که جناب صاب تاپیک میخواد.
    امیدوارم که بیاد و قشنگ حقیر رو شیر فهم نماید!!
     
  17. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    البته ممکنه سایت هم تو یه زمان معمول لود بشه... اما بخوایم یه باره لود بشه...
    مثلاً تو سایت با css از بکگراندهای تو در تو استفاده کرده باشیم که اگه تک تک و دونه دونه لود بشه زیاد جالب نباشه...
    اونوقته که لازم میشه...
     
  18. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    20
    خب این کار (لود شدن یک باره صفحه) به برنامه نویس امکان دادن افکت میده!!
    مثلا میشه کاری کرد که صفحه از پایین به بالا یا از چپ به راست به صورت جاروب لود بشه!!
    البته بیشتر به درد سایتهای زرد میخوره :D
    اما چندتا سایت دیدم که اینطوری کارکرده بودن و زیاد هم بد نشد!!
    --------------
    اما با جاوا هم فک نکنم بشه!!
    روشتون اینه :
    کل صفحه تو یه table یا div قرار بگیره!!
    تیبل هاید باشه!!
    با onload تیبل رو visible کنید!؟
    چطور تیبل رو hide میکنید!؟
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    HTML:
     
    <div style="display:none;">
    
     
  20. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    منظورتون اینه که این یه خط کافیه؟
    کد:
    <body style="display:none" onload="style.display='';" > ...
    
     
  21. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,355
    تشکر شده:
    1,338
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    جاوا جوابگو نیست! چون تا کد صفحه برسه بهش نشون میده و تصاویر بعدش شروع به لود میشه. مگر اینکه همه تصاویر رو هم دینامیک لود کنی که انوقت جواب میده.
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی