• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکم اطلاعات در مورد ای پی 4.2.2.4 میخوام

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام البته فکر کنم یکی از آی پی های داخلی پی سی در زمان اتصال به اینترنت باشه

اما بازم دقیق نمی دونم میخوام کارش رو بدونم و اینکه با اینه که من اینترنت دارم اما وقتی این آی پی را پینگ میگرم timeout زیاد داره + اینکه time و TTL اونم خیلی بالا می ره

مرسی

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اما بازم دقیق نمی دونم میخوام کارش رو بدونم و اینکه با اینه که من اینترنت دارم اما وقتی این آی پی را پینگ میگرم timeout زیاد داره + اینکه time و TTL اونم خیلی بالا می ره

مرسی

این IP یکی از IP های شبکه Level3 که سرویس دهنده معروف Backbone اینترنت است. شرکتهای سرویس دهنده ایرانی معمولا میگویند آنرا Ping کنید تا ببینند وضعیت اتصالتان به اینترنت چگونه است. علت استفاده از آن هم اینست که این سرویس دهنده به خاطر کیفیت سرویس و وضعیت عالی UP بودن سیستمشان قابل اعتماد هستند و مبنای تست ها قرار میگیرند. شما اگر Ping مناسب تا 4.2.2.4 ندارید اتصالتان مشکل دارد و باید بررسی شود. ممکن است علت در سمت خودتان یا از ISP تان باشد.

paradisco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز من هم با 4.2.2.4 مشكل دارم، time out زياد دارم، مشكل از كجاس؟

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5

مرسی

اين آي پي dns ه كه گمونم ماله فرانسه باشه (اصلا در مورد فرانسه مطمين نيستم) شما مي تونيد هر سايت و يا هر آي پي رو پينگ كنيد اما معمولا پينگ كردن دي ان اس توصيه ميشه كه اينم يه دي ان اس هميشه سرحاله كه از بقيه بهتر جواب ميده
دي ان اس تهران رو هم مي تونين پينگ كنين كه گاهي ريپلاياش بهتره از اين

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این یکی از 13 dns اصلی که ساختار اینترنت رو تشکیل میده و در صورتی که شما از هیچ کدام از dns های زیر شاخه جواب نگیرید باید یه ای dns مراجعه کنید ا صطلاحا root hints

Soroush1368

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون منم خیلی دونبال این بودم که ببینم چرا همه میگن این آی پی رو پینگ کن:happy:

بالا