آژانس هواپیمایی
pop up

یکی بدادم برسه نمی تونم سایت رو روی هاستم ببینم

شروع موضوع توسط seify ‏8 می 2008 در انجمن asp , ASP.NET

  1. seify

    seify Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2004
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من سایت asp رو رو هاست up کردم ولی این ارور رو میده:
    Parser Error Message: Unrecognized configuration section 'connectionStrings'

    چی کار کنم
     
  2. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,540
    تشکر شده:
    8,494
    محل سکونت:
    اوهایو
    خوب باید فایل configuration رو بسازی انگاری اونجا خطا می ده...
    اطلاعات DB رو درست وارد کردی؟
     
  3. seify

    seify Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2004
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    سلام اگه منظور شما web.config هست ساختم
    مگه تنظیمات خاصی داره؟
     
  4. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,540
    تشکر شده:
    8,494
    محل سکونت:
    اوهایو
  5. seify

    seify Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2004
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
  6. Para2x

    Para2x Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,042
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    اصفهان
    از دیتابیس attach استفاده کردی؟ از همون .mdf ها؟
    اگر بله , هاستت احتمالا ازش پشتیبانی نمی کنه
     
  7. boxilink
  8. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    این NameSpace رو هم برای اطمینان بذارید ببینید درست می‌شه یا نه!:

    System.Web.Configuration
     
  9. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    شما باید دیتابیسون رو روی sql سرور اتچ کنید ( یا بسازید ) بعد کانکشن استرینگتون رو درست کنید و بجای کانکشن استرینگ قبلی بذارید . برای دیتابیس میتونید از پشتیبانی هاستتون خواهش کنید که دیتابیس شما رو اتچ کنند و همینطور آدرس اس کیو ال سرور رو به شما بگند ، حتی میتونید کانکشن استرینگ رو احتمالا از خودشون بخواید که بهتون بدن یه همچین چیزی باید باشه :

    Server=xxxx.xxxx.xxxx.xxxx;Database=xxxxxx;Uid=xxxxxx;Pwd=xxxxxx;
     
  10. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,540
    تشکر شده:
    8,494
    محل سکونت:
    اوهایو