nexpay

یکی برای ما این 3 اصطلاح پی اچ پی مای ادمین رو توضیح بده

شروع موضوع توسط ..hamid.. ‏19 نوامبر 2005 در انجمن PHP

  1. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    این سایت ما(http://irmob.com) پس از اینکه انتقالش دادیم اینقدر مشکل پیدا کرده رسیدیم به اینجا که دیتابیس رو repair و optimize کنیم.مصرف cpu خیلی بالایی داره. بالای 70 -80 درصد:(
    هاست من ویندوزه و از phpmyadmin دونه دونه تیبل ها رو انتخاب می کنم و repair ,optimize میکنم. ولی یکی از این تیبل ها defragment داره و بعدش که روش میزنم یه تیبل رو میاره که زیرش edit , add php داره.
    حالا یکی برای ما optimaize,repair,defragment رو توضیح بده.که چین و چه کاری انجام میدن؟
    در ضمن من همه جای phpmyadmin ارور 30 ثانیه رو دارم. از dump کردن گرفته تا نشون دادن structure ها و ..
    روی کدوم فایل های سرور باید زمان رو بیشتر کرد که این ارور نیاد؟
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اول اینکه چرا حتما باید اس کیو ال رو انتقال میدادی؟ خیلی مهمه؟
    rapair » درصورتی که جایی از data های مای اس کیو ال خراب شده باشه تا حد ممکن درستش میکنه
    defragment » درصورتی که داده هات خیلی درهم و ورهم و به هم ریخته باشه تا حد ممکن درستش میکنه
    optmize » با حذف اطلاعات و چیزای زیادی سرعت دیتابیس رو بالا میبره!
     
  3. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    از توضیحی که دادی ممنون. متوجه سوالت نشدم.
    من سایتم رو از یه سرور لینوکی به یه سرور ویندوز انتقال دادم. دیتابیسم همینطور. از phpmyadmion قبلی اکستر می کردم و تو این جدیده آپلود کردم. ولی مشکل اساسی که قبلا هم گفتم اینه که cpu سرور رو حسابی درگیرکرده.
    نمیدونم کجای کار ایراد داره؟
    من دوباره فایلها رو ریختم. که توفیقی نکرد. سه تا از ماژول های اصلی سایت هم (خبر- فروم - دانلود) که اکتیو می کنم این فشار رو سرور بیشتر میشه.دیتا بیسم تا اونجایی که تونستم opyimize کردم. ولی هیچ فرقی نکرده
    اگه میدونید مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آخه آدم حسابی ... آدم از رو سرور لینوکس پا میشه میره رو ویندوز؟! حالت خوبه شما؟
     
  5. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    خوب تقریبا مجبور بودم.:worried:

    حالا به نظرت این مشکل غیر قابل حله و باید سرور رو عوض کنم؟:wacko:
    یا نه راهی داره
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من وقتی میخوام sql رو انتقال بدم از cpanel روی گزینه sql backup اینکارو میکنم!
    تو هم اینکارو بکن میشه!
     
  7. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    ببین من یه خورده گیج شدم!

    به نظرت به خاطر نحوه انتقال دیتابیس من این مشکل برای cpu سرور پیش اومده و من باید از طریق sql backup که گفتی این کار رو میکردم؟
    الان سایت من رو سرور ویندوزه بالاست. و اون sqlbackup که گفتی رو هم رو cpanel هاست قبلیم (لینوکس) پیدا نکردم. backup هست که فول بک آپ میگیره و mysql database که از تو اونم می شه دیتابیس رو دانلود کرد و به phpmyadmin رفت. ولی sql backup نیست.
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خوب منظورم همون بود
    توی قسمت backup از database ی که میخوای بک آپ بگیر و توی هاست جدید restore کن! بازم توی قسمت backup!
    راستی الان این سایتت رو ویندوز هست؟
     
  9. ..hamid..

    ..hamid.. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    0
    اول اینکه کنترل پنل helm مثل cpanel بک آپ گیری و ریستور نداره. به خاطر این از همون phpmyadmin دیتابیس رو آپلود کردم.

    دوم اینکه بله. این سایت هم تا امشب رو همین سرور ویندوزه هست.
    آخرشم کسی نفهمید مشکل ما چیه. الان سایت بالاست و یه خورده مشکلات داره. ولی چیزی که برای ما درد سر ساز شده اینه که cpu سرور رو بالای 70 درصد نگه داشته. . اینو نفهمیدم باید چی کار کنم.
     
  10. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    تو این روش بک آپ گیری فکر کنم باید از سرور مبدا دانلود کنی
    بعدش رو سرور مقصد آپلود کنی

    راه حلی نیستش که هاست به هاست انتقال بدی دیتابیس رو؟
     
  11. pesareshikamo

    pesareshikamo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
  12. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    حتما بدون که کلی مشکل خواهی داشت با انتقال به سرور ویندوز
    فکر می کردی سرعتش بیشتره؟
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal