آژانس هواپیماییexchanging

یکی به من کمک کنه! نمی دونم با این ویروس چیکار کنم!

شروع موضوع توسط subzeroking ‏10 جولای 2007 در انجمن آنتی ویروس و فایروال

  1. subzeroking

    subzeroking Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اول معذرت می خوام، چون امکان تایپ انگلیسی برام مقدور نیست.
    کامپیوتر من ویروسی شده، بدجوری هم ویروسی شده . مشکل اینجاست که نمی دونم با این ویروس چیکار کنم. در ضمن اسمش رو هم نمی دونم. از علائمش اینه که موقعی که روی هر درایوی به جزدرایو "سی" کلیک راست می کنم گزینه های اوپن و اکسپلورر به صورت به هم ریخته نشون داده می شه و کار نمی کنه. در ضمن اگه سعی کنم "سیستم پراپرتیز" یا "رجیستری" یا "ام اس کانفیگ" رو باز کنم به سرعت بسته می شن و عملاً دسترسی بهشون امکان نداره. از قسمت فولدر اوپشن هم نمی تونم گزینه "نشون دادن فایلهای پنهان" رو فعال کنم. در ضمن روی هر چیزی هم کلیک می کنم توی یه صفحه جداگانه باز می کنه. تنظیم توی "فولدر اوپشن" هم تأثیری نداره. دیگه اینکه حتی اگه ویندوز رو هم عوض کنم، فایده ای نداره، چون بلافاصله بعد از نصب ویندوز این ویروس ابله فعاله.
    با آنتی ویروسهای آواست و پاندا هم (آپدیت شده) نتونستم این ویروس سمج رو پاک کنم. (ظاهراً اصلاً نمی تونن شناسایی اش کنن!) اجازه نصب به آنتی ویروسهای ناد32 و کاسپراسکای هم نمی ده.

    حالا شما بگید من چیکار کنم؟
     
  2. microdump

    microdump کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    من نمی تونم کمکت کنم ولی اگه می تونی اینا رو به انگلیسی توی به فروم خارجی مثل www.neowin.net بنویس احتمالش بیشتره که جواب بگیری
     
  3. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    ایا در حالی که کامپیوتر ویروسی هست تصمیم به نصب NOD32 می کنید؟؟

    یه بار ویندوز بریزید و بلافاصله بعد از ریختن ویندوز انتی ویروس NOD32 رو نصب کنید و اسکن کنید

    در حال حاضر قوی ترین انتی ویروس که در این چند ماه قوی تر از انتی ویروس های دیگه بود NOD32 بود.
     
  4. bahram677

    bahram677 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2004
    نوشته ها:
    473
    تشکر شده:
    6
    از کاسپر اسکای 7 استفاده کن بعد از نصب اپدیت کن
     
  5. subzeroking

    subzeroking Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    متأسفانه به هیچ وجه نمی تونم Nod32 و یا Kaspersky رو نصب کنم. چون حتی اگه بلافاصله بعد از نصب ویندوز هم سعی کنم اونها رو نصب کنم، ویروس اجازه نمی ده و نصبشون رو متوقف می کنه. دیگه واقعاً کلافه شدم. تا الآن ویروس به این سرسختی ندیده بودم!:wacko:
    بدترین مشخصه اش اینه که حتی بعد از نصب ویندوز جدید هم بلافاصله فعاله! :blink:
    کسی می دونه اسم این ویروس چیه؟ شاید اگه اسمش مشخص باشه بتونم ابزاری برای حذفش پیدا کنم.
    پیشاپیش ممنونم.
     
  6. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    نورتون رو نصب کن ویروس نمیتونه جلوش رو بگیره ....
    راحت هم تمام ویروس هاتو میگیره برات
     
  7. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    شما رو يه هارد ديگه Kaspersky 7 رو نصب کن. اگه بتونی hard خودت رو به اون Slave کنی که فبها. اگر نه Rescue CD رو با Kaspersky بساز و بذار رو کامپيوتر ويروسمند !
     
  8. subzeroking

    subzeroking Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    می گم می شه نورتن رو به راحتی آپدیت کرد؟ به آپی ایران گیر نمی ده؟ نصبش چطور؟ مشکلی نداره؟ رجیستر می شه؟
    چون یادمه چند وقت پیش که روی سیستمم داشتمش هر کاری می کردم نمی شد آپدیش کرد.
    این مشکل در مورد مک آفی هم صدق می کرد.
     
  9. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    آخه تا وقتی Kaspersky هست ديگه کی ميره تو غار ؟!؟!
     
  10. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    من خیلی راحت آپیدتش میکنم یه خوبی دیگه هم داره
    جدا از اینکه لایو آپیدت داره که به روز میکنیش میتونی بری یه فایل تو سایت خودش دانلود کنی آپدیت همون روز هست
    همیشه رو سیستم داریش ویندوزتم عوض کنی یا واسه کس دیگه ای نورتون نصب کنی
    همون فایل رو اجرا میکنی نصب میشه نورتونش میشه مال همون روز آپدیتش
    خیلی خیلی خوبی داره
    الان نورتون تو ایران نمایندگی فروش هم داره هر کسی بخواد میتون بره نرم افزار هاشو به صورت اصل بخره
    اصلا نورتون ایران رو تا به حال تحریم نکرده
    البته نسخه 2007 نورتون چندین ورژن داره حتما یه چیز خوبیش رو پیدا کنید نصب کنید وگرنه ممکنه اذیتتون کنه !!!
     
  11. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    عمو غار کجا بود
    جالبه که بدونی شرکت سیمانتک بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیاست
    قوی ترین نرم افزار های جهان رو زده
    کلی از برنامه نویس های خدا شاگرد نورتون هستن
    این محض اطلاع شما
    نرم افزار کاسپر هم بد نیست اما متاسفانه نسخه کرک شده اش اصلا به درد نمیخوره ویندوز رو خراب میکنه
    حتی تو ویندوز ایکس پی هشدار صفحه آبی رو بالا میاره کلا عیب زیاد داره
    البته اگه نسخه اصلش رو داشته باشی اون دیگه یه بحث دیگه است ....
     
  12. subzeroking

    subzeroking Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    فعلاً که من دسترسی به نورتن یا مک آفی ندارم. چون همونطور که گفتم قبلاً به هیچ وجه نمی تونستم آپدیتشون کنم و شک دارم الآن هم بتونم. یا واقعاً با آپی ایران مشکل دارند یا اینکه این آی اس پی من باهاش مشکل داره...
    کسپراسکای رو هم که این ویروس احمق (شاید هم باید بگم فوق باهوش!) نمی ذاره نصب کنم. وسط نصب شپلق... اونو کله پا می کنه. همینطور ناد32 رو...
    دیگه واقعاً نمی دونم چیکار کنم.:(
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    نورتون تایید میشه. اگر موقع آپدیتش هم فقط Virus Definition و Worm رو آپدیت کنی و اتو آپدیتش رو خاموش کنی همیشه آپدیت میشه.
     
  15. gameron

    gameron Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    759
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Bandar Abbas
    میتونی از این آنتی ویروس های پرتیبل هم استفاده کنی یه فایل اگزه هست مزنی میاد بالا تموم ...
     
  16. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    2,206
    تشکر شده:
    683
  17. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اينم راه حل خوبيه. اين CDها رو معمولاً به اسم Live ميفروشن. البته اونی که من دارم Live windows هست. يعنی يه windows کامل رو برات از روی cd بوت ميکنه که روش يک عالمه برنامه نصب هست از جمله 2-3 تا آنتی ويروس !!!
     
  18. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اينهايی که فرموديد رو بنده ساليان سال است که در جريان هستم و از سال 2001 تا 2005 هم از نورتون استفاده مينمودم. حتماً حکمتی هست که اکنون استفاده نميکنم. بگذريم.
    محض اطلاع شما عرض کنم که اصلاً و اساساً Kaspersky نسخه کرک شدش وجود نداره، که بخواد windows خراب کنه يا هر چيز ديگه اي که تا حالا (نمونه هايی که اشاره کرديد) مشاهده نشده.
    چيزی که به اسم کرک برای Kaspersky هست در حقيقت فايل ليسانس بنده خدايی هست که پول نرم افزار رو داده و اونو خريده و حالا فايل ليسانس خودشو Share کرده. بنابراين برنامه اي که شما دانلود ميکنيد مستقيماً از سايت Kaspersky و اصل است.
     
  19. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    تا يادم مياد Kaspersky يه mode داشت برای محافظت از Installer خودش در برابر ويروس های مقيم در لحظه نصب !
    مطمئنّی نسخه جديدشو داری نصب ميکنی ؟ کدوم ورژن هست ؟
     
  20. Gita.

    Gita. Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوست من
    اگر به همان ویروس که من حدس میزنم دچار شده باشی، اصلا آنتی ویروس و... احتیاج نداری! یا نیازی به نمیدونم وصل کردن یه هارد آنتی ویروس دار نداری.
    تنها کافیه تو درایو C یه فایل متنی یعنی txt به نام stop بسازی!!
    یعنی کافیه یه فایل stop.txt در درایو c ایجاد کنی.از این آسونتر هم میشه از شر یه ویروس خلاص شد؟!!
    راستی نتیجشو بگو، ببینم همون ویروس بوده؟
     
  21. Wiseman

    Wiseman مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    3,388
    تشکر شده:
    131
    محل سکونت:
    Meet Me in St. Louis
    دقیقا این مشکل رو من هم دارم !:wacko:
    باور کنید الان 2 - 3 ماهه دارم با این ویروس پدر سگ سر میکنم
    20 بار ویندوز عوض میکنم ولی بازم وقتی ویندوز جدید میاد بالا همون مشخصاتی مثل باز شدن درایو های مای کامپیوتر توی یه صفحه جدید که واقعا اعصابمو خورد میکنه + اینکه شما هیچ کاری نمیتونی بکنی توی فولدر آپشن اصلا نمیشه فایل های هیدن رو باز کرد !
    3 روز پیش به توصیه امیر جان این نود32 رو نصب کردم این بماند که بعد از نصبش اصلا هر چی فایل exe روی کامپیوترم بود ارور میداد و هیچ کدوم اجرا نمیشد + برنامه های نصب شده . مجبور شدم ویندوز عوض کنم وبعد از نصب ویندوز دوبار نود رو نصب کردم 300 تا ویروس پیدا کرد که بازم اونا رو پاک کرد و کلی اصلاعات دیگه از روی کامپیوترم پرید !
    گفتم دیگه کامپیتو پاک شده و یه وین جدید نصب کنم خوبه !!! ولی بعد از نصب ویندوز جدید همون مشکلات هست !!
    دیگه نود هم هیچی رو پیدا نمیکنه !
    الان 1 ساعتی هست که ویندوز جدید رو نصب کردم و بازم همون طوره !
    باور کنید دیگه به اینجام رسیده به نظرتون قید هستو نیستم رو بزنم و هاردو کلا FDisk کنم ؟ یا وایسم به امید روزنه ای ؟:(:(:(:(:(:(