یکی میتونه بگه دقیقا مشکل پی تی از کجاست؟

شروع موضوع توسط Opera 8.0 ‏16 دسامبر 2005 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    من الان وقتی میخوام بیام توی سایت این پیغام برام میاد

    ERROR
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL: http://forum.persiantools.com/

    The following error was encountered:
    Read Error

    The system returned:

    (104) Connection reset by peer

    An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.

    Your cache administrator is [email protected]

    Generated Fri, 16 Dec 2005 16:31:22 GMT by Cache (squid/2.5.STABLE11)


    خوب میپرسین پس چجوری اینجام
    من با پروکسی اومدم اینجا
    بنظر شما مشکل از کجاس؟
    :blink:
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    به احتمال خیلی زیاد این مشکلی که اینجا نوشتی به خاطر Cache Server های ISP شماست. چون با پروکسی دارین اینجا رو راحت میبینین.
    در ضمن مشکلات دو سه روز پیش فروم تموم شده. Ram سرور مشکل داشت که تعویض شد.
     
  3. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    ممنون حاجی
    در ضمن این ایمیل ما هم برگشت خورد
    میشه یه راهنمایی چیزی بکنین؟
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
  5. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/ptools/public_html/forum/includes/class_bbcode.php on line 1379
     
  6. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
  7. footbal
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    خیلی عجیبه. در هر صورت ممنون. بررسی می کنم
     
  9. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    چرا این سایت اینطوری شده؟!
    جونش بالا میاد میخواد یه صفحه باز کنه.
    اصلا نمیشه کار کرد.
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
  11. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    سرور مشکلی نداره. فکر کنم مشکل از اینترنتت باشه!
     
  13. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خیلی ببخشید که مزاحم میشم ، من هم یه سؤال داشتم :
    آیا ادیتورهای فروم توسط مدیران سایت هوشمند شده اند یا این مربوط به مرورگر من میشود؟
    لطفن راهنمایی کنید.
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    هوشمند يعني چي؟
     
  16. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    ها اینکه گفتی یعنی چه ؟
     
  17. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    فکر کنم ایشون دارن از ادیتور WYSIWYG فروم استفاده می کنن هر چی کپی پیست می کنن از جای دیگه با فرمت میاره .... یعنی بصورت Plain Text دیگه نیست .. همینه که میگن هوشمند !
     
  18. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بله دقیقن همینی که شما گفتید...
    می خواستم بدونم این قابلیت جدیدن ایجاد شده یا قبلن هم بود ، من نمی تونستم ازش استفاده کنم؟
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه ! قبلا هم بود !
     
  20. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    پس از کجا میشد فعالش کرد ؟
    و چطور میشه دوباره غیر فعالش کرد ؟
     
  21. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    گوشه بالا سمت راست ادیتور رو این بزنی[​IMG] بین مد های مختلف ادیتور سوییچ می کنه
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    ممنون بیدم
     
zarpopخرید بک لینک