• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ایده درآمد زا فوق العاده

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
درود

قابل توجه اسپمر ها :
لطفا در مورد اینکه کسی اینجوری نمیخره و توضحیات کمه و ... بحث نکنید ! :heart:

در مورد ایده :
رو ایده خیلی کار شده و تقریبا بنده چند مدتی هست که تمرکزم رو روی این ایده گذاشتم
ایده بیشتر در مورد فروش و ارائه خدمات هست و در ضمن شما جنس فیزیکی نمیفروشین !

سرمایه برای اجرای ایده :

سرمایه مورد نیاز برای اجرای ایده :
2 الی 4 میلیون برای تبلیغات
2 الی 5 میلیون خرج برنامه نویسی و طراحی سیستم
1 الی 5 میلیون برای خرید ایده (ثابت نیست) --- دوستانی که خریدار ایده هستند به بنده پی ام بدند تا یه سری توضیحات رو بدم و یه ایمیل ازشون بگیرم تا قیمت نهایی رو براشون ارسال کنم

توضیحاتی در مورد برنامه نویسی :
برنامه نویسی سیستم بستگی به فردی که اجرای پروژه رو برعهده داره هست به طور مثال شما فرض کنید که میخوایید سیستم وبلاگدهی بزنید هم میتونید از یه اسکریپت رایگان استفاده کنید و هم میتونید 10 ت جهت برنامه نویسی از پایه بدید (البته اسکریپت رایگان برای اجرای این پروژه نیست)

توضحیاتی در مورد تبلیغات :
پتانسیل سایت طوری هست که با مبلغی که تعیین کردم سایت جای خودش رو بین مردم باز میکنه و مبلغ بالاتر از اون خرج اضافی برای تبلیغات هست .

بازدهی سایت :
در آمد زائی سایت از همون بدو آغاز تبلیغات شروع میشه و تقریبا بعد از 2 ماه اول یه درآمد ثابت و پایدار برای فرد سرمایه گذار و خریدار پروژه محقق میشه

اینترنت ملی فیلترینگ :
پروژه مورد نظر حتی در صورت ملی شدن اینترنت هم فعال خواهد بود و از درآمد اون کم نمیشه و بالاتر هم خواهد رفت !

تخصص و وقت برای مدیریت پروژه :
برای اجرای این پــــروژه هیچ تــــخصصی نیاز نیست , فقط سابقه مدیریت یک سایت رو داشته باشند .
تقریبا روزانه بالای 6 ساعت وقت نیاز هست برای اجرای این ایده
برای ماه های اول فقط به یک منشی خانم برای پاسخگوی و راهنمایی هست و بعد از ماه سوم حتما باید دفتر داشته باشید (البته با توجه به درآمد پرژه - هزینه اجاره و افتتاح دفتر از درآمد پروژه به راحتی به دست میاد )

آپدیت ----

پشتیانی و راهنمایی :
ایده به صورت کامل با توضحیات به صورت فایل پی دی اف به خریدار داده میشه !
بنده تا 2 ماه مشاوره لازم رو به صورت رایگان به خریدار میدم و تمامی موارد از قبل کسب درآمد و ... رو به فرد خریدار گزارش میدم !

درآمد سایت :
درآمد سایت رو همونطور که میدونید اینجوری نمیشه به دست آورد و نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه فردی که ایده رو میگیره بتونه تمامی مواردی که بهش گفته میشه رو به درستی انجام بده , درآمد حاصله در ماه بالای 5 میلیون تومان هست !

تاپیک با توجه سوالاتی که میگین آپدیت میشه !

Last edited:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
حداقل یک راهنمایی کوچیک یکن که در چه زمینه ای خدمات میده سایت؟
درآمدش ماهیانه و ثابت چقدره؟ حدودا؟:D

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
حداقل یک راهنمایی کوچیک یکن که در چه زمینه ای خدمات میده سایت؟
درآمدش ماهیانه و ثابت چقدره؟ حدودا؟:D
میدونستم اولین سوال همینه تازه میخواستم بالا اضافه کنم ! ببینید درآمد سایت رو متاسفانه اینجوری نمیشه به دست آورد !

درآمد بالای 5 میلیون در ماه هست ! البته یه سری توضیحات هست که باید به فرد خردار داده بشه که دقیقا خودش میزان درآمد رو بدست بیاره !

Last edited:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
در مورد اینکه اگه پروژه وسط کار کله بکنه شما تضمینی میدی ؟ یا فقط 1 تومنت رو میگیری؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
در مورد اینکه اگه پروژه وسط کار کله بکنه شما تضمینی میدی ؟ یا فقط 1 تومنت رو میگیری؟
ببینید باتوجه به راهنمایی های که بنده میکنم , در صورتی که فرد اونها رو انجام بده امکان متضرر شدن فرد غیر ممکنه !

اما اگه فرد کم کاری بکنه یا یه سری اصول رو رعایت نکنه به بنده ربطی نداره !

فکر کنید مثلا سرور ضعیف بگیره و جوابگو نشه و عوضش نکنه و یا مثل ادگاه سیستمشون پر از باگ باشه و ... . اینا دیگه به بنده مربوط نیست

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
جناب شیرانی در جریانید که درگیر پروژه VIP و چندین پروژه دیگر هستیم وگرنه حتما مذاکره میکردیم . اگر فروش رفت که هیچی اگر نرفت چند وقت دیگه خودمون اقدام میکنیم .

موفق باشید

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
جناب شیرانی در جریانید که درگیر پروژه VIP و چندین پروژه دیگر هستیم وگرنه حتما مذاکره میکردیم . اگر فروش رفت که هیچی اگر نرفت چند وقت دیگه خودمون اقدام میکنیم .

موفق باشید

ممنون آقای محمودی !

البته اصلا قابل شما رو نداره . امیدوارم با VIP Webmasters بتونید به اهدافتون برسید

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
ممنون آقای محمودی !

البته اصلا قابل شما رو نداره . امیدوارم با VIP Webmasters بتونید به اهدافتون برسید

لطفا ج پ خ هارو بدید
ضمنن داریم راجبه ایده میحرفیم به نتیجه رسیدیم همین تاپیک میگیم

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
فعلا اینجور که معلومه به توافق رسیدیم که من ایده رو بگیرم ببینیم دوستمون نظر اخرشون رو میگن یا نه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود سعید جان

کارت درسته عزیز . متاسفانه سرمایه نقدی موجود ندارم و بدتر از اون وقت اصلا و ابدا ندارم . وگرنه ایده ات رو نمیذاشتم به غریبه بدی . هم ازت می خریدم هم بهت گیر میدادم شراکتی درصدی برداری بمونی تو طرح.

متاسفانه دوباره با یه دست سه تا هندونه برداشتم ، به هیچ کارم نمیرسم . تازه باید وقت خالی پیدا کنم یا شریک بگیرم واسه سیستم همکاریمون.

درکل حیف شد . ایاشلا خریدار سود خوبی ببره . طرح که معامله و اجرا شد ما رو هم ازش بی خبر نذارین بگین چی بوده . ( البته بعد از اجرای کامل که طرح نسوزه )

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
میدونستم اولین سوال همینه تازه میخواستم بالا اضافه کنم ! ببینید درآمد سایت رو متاسفانه اینجوری نمیشه به دست آورد !

درآمد بالای 2 میلیون در ماه هست ! البته یه سری توضیحات هست که باید به فرد خردار داده بشه که دقیقا خودش میزان درآمد رو بدست بیاره !

راستی سعید من خر هم ندارم . پس کلا کنسله ! دی:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
هیچ وقت فروش ایده رو درک نکردم
یا اینکه روش فروشش این نیست ...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
هیچ وقت فروش ایده رو درک نکردم
یا اینکه روش فروشش این نیست ...

یا ایده ثبت می شه و بعد از ثبت به راحتی بیان می شه.

یا با واسطه مورد اعتماد دو طرف به اشتراک گذاشته می شه و قیمت گذاری می شه.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
درود سعید جان

کارت درسته عزیز . متاسفانه سرمایه نقدی موجود ندارم و بدتر از اون وقت اصلا و ابدا ندارم . وگرنه ایده ات رو نمیذاشتم به غریبه بدی . هم ازت می خریدم هم بهت گیر میدادم شراکتی درصدی برداری بمونی تو طرح.

متاسفانه دوباره با یه دست سه تا هندونه برداشتم ، به هیچ کارم نمیرسم . تازه باید وقت خالی پیدا کنم یا شریک بگیرم واسه سیستم همکاریمون.

درکل حیف شد . ایاشلا خریدار سود خوبی ببره . طرح که معامله و اجرا شد ما رو هم ازش بی خبر نذارین بگین چی بوده . ( البته بعد از اجرای کامل که طرح نسوزه )
امیر جان شما سرور مایی ! اگه پول داری همه ی ایده ها تو بزار کنار به این بچسب که نت ایران رو دگرگون میکنه ! ایده ی فوق العاده ی هست !
راستی سعید من خر هم ندارم . پس کلا کنسله ! دی:
اشتباه تایپی بود دیگه ! شرمنده :(

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
امیر جان شما سرور مایی ! اگه پول داری همه ی ایده ها تو بزار کنار به این بچسب که نت ایران رو دگرگون میکنه ! ایده ی فوق العاده ی هست !

اشتباه تایپی بود دیگه ! شرمنده :(

والا دلم که می خواست ولی واقعا حیفه سه تا طرحو هرکدومو رسوندم به بیست سی درصد ولشون کنم . تازه این طرحا به نتیجه هم نرسه از پول نقد خبری نیست !

پ.ن : سالاری . شوخی کردم اوستا

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
یا ایده ثبت می شه و بعد از ثبت به راحتی بیان می شه.

یا با واسطه مورد اعتماد دو طرف به اشتراک گذاشته می شه و قیمت گذاری می شه.
ثبت ایده رو که تو ایران خودتون میدونید ! ثبت بشه بازم تفاوتی به حال آدم نداره !

روش فروش مبتنی بر واسطه هست ! درصدی از مبلغ قرارداد به واسطه داده میشه و بنده ایده رو توضیح میدم و اگه شرایط اوکی بود بقیه کارها انجام داده میشه و اگه پروژه و نحوه سود دهی خریدار رو ارضا نکرد مبلغ توسط واسطه تا مدت معینی (تعیین شده از قبل)نگه داری میشه .

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ثبت ایده رو که تو ایران خودتون میدونید ! ثبت بشه بازم تفاوتی به حال آدم نداره !

روش فروش مبتنی بر واسطه هست ! درصدی از مبلغ قرارداد به واسطه داده میشه و بنده ایده رو توضیح میدم و اگه شرایط اوکی بود بقیه کارها انجام داده میشه و اگه پروژه و نحوه سود دهی خریدار رو ارضا نکرد مبلغ توسط واسطه تا مدت معینی (تعیین شده از قبل)نگه داری میشه .

از همین واسطه گمونم استفاده کنی از همه چی مطمئن تره در حال حاضر.

صد البته واسطه ی مطمئن.

بالا