آژانس هواپیماییexchanging

یک این فارسی ساز ایران اکسپلورر رو بهم بده

شروع موضوع توسط من ‏17 اکتبر 2005 در انجمن vBulletin و IPB

  1. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    من توی سایتش هم رفتم . نوشته بود ثبت نام کنم تا فارسی ساز رو بگیرم اما مثل اینکه اشتباهه . من از کجا میتونم این فارسی ساز رو بگیرم . البته نه من خودم سایت دارم نه بابام :D و میخام اونو روی localhost نصب کنم و فقط قصد تست دارم
     
  2. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,369
    تشکر شده:
    1,580
    کاربر گرامی،

    بسته فارسی ساز vBulletin ایران اکسپلورر پس از خریداری قابل استفاده است.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر مراجعه کنید: http://www.vbfarsi.com/order.htm
     
  3. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    بشین خودت فارسیش کن
    برو تو پوشه install یه کپی از فایل vbulletin-language.xml بگیر و با یه اسم دیگه مثلا vbulletin-language-fa.xml ذخیر کن ... بعد این فایل رو با نت پد یا فرانت پبچ باز کن
    یه سر چیز مثل پاینن میبینی :
    کد:
    <phrase name="1_day_ago"><![CDATA[1 Day Ago]]></phrase>
    فقط کافیه به جای 1 Day Ago یا هر نوشته انگلیسی کلمه فارسیش رو بنویسی
    به همین راحتی
    فقط چون یه کم فایل حجمش زیاده شاید بترسید ازش ولی معمولا همون فارسی کردن اولاش هم بسه
    به همین راحتی
     
  4. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اوه ! مرسی . اینی که گفتی برای من که میخام یاد بگیرم خیلی بهتره . دستت درد نکنه