• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک بار در آواباکس عضو شوید تا دیگه درنیایید!!!

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان!!!!!
می خواستم یک تجربه شخصی که خواندنش خالی از پول نیست رو براتون بگم!!!
قبل از این که توی این سایت ثبت نام کنم به تحقیق و جست و جو پرداختم و فهمیدم که سایت خوبیه(البته بسیاری از این سایت ها کلاهبردار هستند) بعد ثبت نام کردم و چندتا تاپیک هم در انجمن پرشین تولز گذاشتم که متاسفانه با کم لطفی کاربران مواجه شدم و به جای بحث و تحقیق سریع گفتن که کلاهبردار هست!!!
الان من 200 به بالا زیرمجموعه دارم و هر روز هم در حال پیشرفت هستم!! این سایت نه تنها کلاهبردار نیست بلکه به یکی از بهتریت سایت کلیکی ایرانی تبدیل شده است که 10000 عضو داره!!!
حالا شما میتونید مثل من اول تحقیق کنید بعد وارد شوید!!!!!
برای آشنا شدن با این سایت و فعالیت و ثبت نام به این وبلاگ وارد شوید!!!
هر سوال و مشکلی داشتید بنده در خدمتتون هستم!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام دوستان!!!!!
می خواستم یک تجربه شخصی که خواندنش خالی از پول نیست رو براتون بگم!!!
قبل از این که توی این سایت ثبت نام کنم به تحقیق و جست و جو پرداختم و فهمیدم که سایت خوبیه(البته بسیاری از این سایت ها کلاهبردار هستند) بعد ثبت نام کردم و چندتا تاپیک هم در انجمن پرشین تولز گذاشتم که متاسفانه با کم لطفی کاربران مواجه شدم و به جای بحث و تحقیق سریع گفتن که کلاهبردار هست!!!
الان من 200 به بالا زیرمجموعه دارم و هر روز هم در حال پیشرفت هستم!! این سایت نه تنها کلاهبردار نیست بلکه به یکی از بهتریت سایت کلیکی ایرانی تبدیل شده است که 10000 عضو داره!!!
حالا شما میتونید مثل من اول تحقیق کنید بعد وارد شوید!!!!!
برای آشنا شدن با این سایت و فعالیت و ثبت نام به این وبلاگ وارد شوید!!!
هر سوال و مشکلی داشتید بنده در خدمتتون هستم!!
اگه 5000 تومان واریز اولیه رو برداره کاربرای بیشتری جذب میکنه همین میهن کلیکس خوب داره جلو میرو از این بازیا هم نداره

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه 5000 تومان واریز اولیه رو برداره کاربرای بیشتری جذب میکنه همین میهن کلیکس خوب داره جلو میرو از این بازیا هم نداره
با وجود همین 5000 تومان آواباکس خیلی بیشتر از میهن کلیکس عضو داره.. تا جایی که خود میهن کلیک تو آواباکس تبلیغ کلیکی داره!!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با وجود همین 5000 تومان آواباکس خیلی بیشتر از میهن کلیکس عضو داره.. تا جایی که خود میهن کلیک تو آواباکس تبلیغ کلیکی داره!!!
خب آوا زودتر شروع کرده اولش هم پولی نمیگرفت تا کمی رشد کرد این قانون رو گذاشت که اصلا خوب نیست وگرنه بقیه سایتا هم اینکارو میکردن این یکجور باجگیریه برا همین طرفش نمیرم و خیلیا هم نمیرن

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب آوا زودتر شروع کرده اولش هم پولی نمیگرفت تا کمی رشد کرد این قانون رو گذاشت که اصلا خوب نیست وگرنه بقیه سایتا هم اینکارو میکردن این یکجور باجگیریه برا همین طرفش نمیرم و خیلیا هم نمیرن[/QU
خلاصه من به شما پیشنهاد میدم عضو شید!!!
اصلا ضرر نمیکنید اگر زیرمجموعه من هم بشید تمام کار رو یادت میدم!!!

Last edited:
بالا