سایت ساز وبزیکسب درآمد

یک باکس با چند تب

شروع موضوع توسط sarasadeghi ‏27 مارس 2007 در انجمن CSS

  1. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    چطور می تونم یک باکس ایجاد کنم که بالای آن چند tab قرار داشته باشد و روی هر کدام از تب ها کلیک کنیم محتویات باکس تغییر کند

    مثل سایت تبیان دات نت

    خواستم کدهای این سایت را تغییر دهم نتونستم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. YAAK

    YAAK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    1. اگه منظورتون نحوه تغيير محتويات باكس هست:
    اين كار با CSS انجام نميشه، گرچه از CSS در استايلينگ tab ها استفاده ميشه اما براي تغيير محتويات باكس و همينطور انتخاب شدن tab مورد نظر معمولا از اسكريپت‌هاي ClientSide مثل JavaScript و يا ServerSide مثل PHP يا ASP استفاده ميشه.گرچه، بدون اين روش‌ها و با طراحي استاتيك هم انجام اين كار به نحوي ممكنه،(در واقع نمايش صفحات استاتيكي كه عملشون مشابه چيزي كه شما مد نظرتونه جلوه ميكنه) ولي با توجه به نحوه طرح سوالتون پيشنهاد ميكنم اين كار رو با استفاده از PHP انجام بديد (اگه سرورتون لينوكس هست)
    2. اگه منظورتون نحوه طراحي tab هاست :
    يك راهنمايي مهم اينه كه اين tab ها در واقع يك منوي افقي (Horizontal Menu) هستن و با استفاده از ترفند‌هاي گرافيكي به شكل tab به نظر ميرسن.
    لطفا دقيقتر بيان كنيد، شايد تونستم بهتر كمك كنم.
     
  4. cssdesign

    cssdesign Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    sAri
    با تکنیک اجکس یه سادگی امکان پذیر است
    Ajax Tab
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    بدون Ajax هم امکان پذیر است .... با Javascript + CSS
     
  6. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    میخواهم این تب ها را طراحی کنم
    بین ajax و Javascript + CSS کدومش کم حجم تره؟(فکر کنم آژاکس)
     
  7. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ممکنه برای طراحی با آژاکس راهنمایی کنید
     
  8. YAAK

    YAAK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    در اين تاپيك :
    آموزش Ajax
     
  9. YAAK

    YAAK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    كلا اين سوالتون چندان! معني‌دار نيست.
     
  10. YAAK

    YAAK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    فك كنم از اينجا به بعد ديگه مربوط به CSS نباشه و بهتره تو يك تاپيك در زيرمجموعه ديگه مطرح كنيد.
     
  11. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    حق با MADA هست .... ربطی به کم حجمی و پر حجمی نداره !

    اگر بدون ajax طراحی کنید ، باید static باشه ! یعنی شما تو هر box یه چیز های ثابتی رو موقع load شدن صفحه میذارید و با این دکمه ها فقط این box هارو عوض میکنید !

    ولی با ajax اینطوری میشه که شما یه box داری ، ولی با کلیک روی هر دکمه ( یا tab یا هر چیز دیگه ) اون چیزهایی که باید داخل box نشون داده بشه رو داینامیک load میکنید !

    حالا دیگه تصمیم اینکه از کدون میخواید استفاده کنید با خود شماست ... ولی میشه گفت این ۲ تا راه برای اینکار ربطی زیاد به هم ندارن که بشه از نظر حجمی و سبکی و اینها با هم مقایسه کرد ...
     
  12. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ممکنه برای طراحی چنین باکسی با Javascript + CSS راهنمایی کنید
     
  13. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ممکنه برای طراحی چنین باکسی با Javascript + CSS راهنمایی کنید

    می خواهم در سایتم یک باکس داشته باشم و بالاش دو تا تب باشه
    و روی هر تب که کلیک کنم اطلاعات یک فایل php را در باکس نشون بده
     
  14. YAAK

    YAAK کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آخه چجور راهنمايي؟ يخورده واضح‌تر بگيد، اشكالتون كجاست؟ البته اشكالي كه تو زيرمجموعه CSS بگنجه رو عرض ميكنم.اگه فكر ميكنيد مربوط به CSS نميشه پيشنهاد ميكنم تو يك تاپيك ديگه در بخش مربوطش مطرح كنيد، اونطوري احتمال جواب گرفتنتون بيشتر ميشه.
    اگه در زمينه يادگيري JavaScript اطلاعات ميخوايد تو فورم زياد هست، يه جستجو كنيد پيدا ميشه، و يا درباره PHP هم همينطور.
    مثلا اينجا
     
  15. sarasadeghi

    sarasadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    یه نمونه از این کدها که با جاوا اسکریپت باشه می خواهم
    و اگر براتون ممکن بود توضیحی در موردش بدید.
     
  16. shahramg

    shahramg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ir/teh
    همه چیزایی که میخوای تو باکس نشون بدی، هر کدوم رو تو یه لایه جداگانه میزاری. بعد همه رو نامرئی میکنی. اون تب ها هم هر کدوم برای رویداد OnClickشون، اول همه لایه ها رو نامرئی میکنی، بعد لایه مورد نظر خودتو نشون میدی.

    چیز خیلی ساده ایه.

    این مثلا لایه:
    کد:
    <div id=layer1 style='display="none";'>mohtavaaye box 1</div>
    اینم تب:
    کد:
    <a href=# onclick='javascript:hideAll();document.all["layer1"].style.displaye="block";'>Show Layer1</a>
    hideAll هم یه تابع هستش که باید بنویسی و کارش اینه که برای تک تک اون لایه ها، اینو ست میکنه:
    کد:
    document.all[LayerName].style.displaye="none";
    البته بجای لایه میتونی iFrame هم بزاری و اون صفحه های php رو تو iFrame لود کنی، فرقی با لایه نداره، کار میکنه... ;)
     
  17. cssdesign

    cssdesign Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    sAri
    مگر Ajax تلفیقی از CSS + JS +XML نیست؟
    بغضی سوال ها جداً جای تعجب دارند!!!
     
  18. hamidzaredj

    hamidzaredj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2012
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان

    من واسه این سایت وبسایت روستای نوقند یه باکس با 8 تب طراحی کردم که البته باید گفت چند تا کد باکس رو با هم میکس کردم و اینو درست کردم و اگه کسی ازش خوشش اومد تو همون سایت پیغام بگذارید تا براتون ارسال بشه.


    در ضمن من مدیر طراحیش هستم و از کدهای دیگه سایت هم اگر کسی خوشش اومد پیام بده حتی الامکان مجانی براش میفرستم
    موفق باشید
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی