• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک راه کار برای حفظ ارزش پولم بگین

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. من تمام پولم رو تو بانک پارسیان همیشه نگه میداشتم و تمام زندگیم هست. مبلغش هم کم نیست اصلا ! الان احساس میکنم به خاک سیاه نشستم چون بی بی سی میگه ارزش ریال داره مثل پول کشور زیمباوه میشه. از عرش تو چند روز رفتم زیر فرش ! :f34r:
آقا جان عزیزتان یک راه کار اساسی بگید من الان با اینهمه پول چی کار کنم که نیست و نابود نشم ؟ خیلی ستمه اینهمه زحمت بکشی یه عمر بعد پولی که تو بانک داری همش رو احساس کنی داره باد هوا میشه
التماس میکنم سریعا یک راه کار بگید. هر چقدر حق الزحمه مشاوره باشه میدم

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
بستگی داره سرمایت چقدر باشه
اگه 300 تومن باشه 100 تومن سرمایه کذاری در سکه
100 تومن ارز
100 تومن زمین
البته این یه راه حل فوری و نسبتا مطمأنه.بعدا مینونی بیشتر تحلیل کنی بازارو

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگه زیاده سریع چنجو کن البته شاید دلار یکم بکشه پایین دوباره بعد عید بره بالا چون اثرات تحریم ها هنوز پدیدار نشده شما کشید پایین تبدیل کن سریع البته خودمم قصد همین کارو دارم

a162

Registered User
لایک‌ها
291
کالاهایی که نقد شوندگی بالایی دارند زمانیکه تورم میره بالا بهترین گزینه برای حفظ کردن ارزش پوله
از قبیل طلا سکه آهن
در این وضعیت شما باید مقداری ریسک رو تحمل کنید
حفظ پول در این شرایط بدون ریسک امکانپذیر نیست
یعنی هیچ کجا مثل بانک سود قطعی به شما نمیده
اگر طلا بخرین از کجا معلوم قیمت جهانی طلا پایین نیاد؟؟
بنابراین برای کم کردن ریسک باید "متنوع سازی" درباره کالاهای سریع نقدشونده انجام بدین
یعنی مقداری طلا بخرین مقداری سکه
اگر در زمینه ای سررشته دارین باید کمی ریسک کنید ولی باید ریسک کم باشه
یعنی اجناسی بخرین که در سه سوت بتونین نقدش کنید
تاریخ مصرف نداشته باشن
نیازی ضروری باشه
و نوسانش به علت فصلی و ... کم باشه
مثلا در صنف ابزار سنگ برش این خاصیت رو داره
شما اگر یک کامیون سنگ برش داشته باشین و فقط 200ریال(یک درصد) ارزونتر بدین سریع فروش میره
اگر می تونید 30 درصد طلا و سکه بخرین
30 درصد کالای اینجوری
و 40 درصد زمین بخر
هنوز زمین افزایش قیمت خاصی نشون نداده

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اصلا جرات نمیکنم دلار بخرم چون خیلی بازارش خر تو خر هست و ریسکش سر به فلک میزنه. سکه هم یک حبابی فکر میکنم درست شده که اون هم خطری هست ولی طلا کلا فکر کنم خوب باشه و ارزش پول رو حفظ کنه ولی طلای جهانی. من نمیدونم جه طوری پولم رو به طلای جهانی تبدیل کنم نه سکه جمهوری اسلامی ؟!
زمین هم خوب هست فقط کجای تهران زمین بگیرم ؟ بعد ساخت و ساز چی خوبه الان شروع کنم یا فقط زمین بگیرم همینطوری و دست بهش نزنم ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مبلغشو بگو تا بگم چی کار کنی ... نخواستی تو پی ام بگو

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
تمام پول های من همیشه دلار هست لایبرتی و من تبدیلشون میکنم به ریال تا میاد دستم ! چون شرکت ما مشتری هاش خارجی هستش و پول رو یا وایر میکنن یا لایبرتی و وب مانی میگیریم. که البته به دلیل کارمزد های بالای بانک و تاخیر هایی که داره و تصفیه چک ها معمولا مجبور هستین لایبرتی و وب مانی بگیریم. الان چند هزار وب مانی دارم تقریبا ولی نمیدونم چه کار کنم. هر روز هم بیشتر میشه. از این طرف باید چک های شرکت صاف بشه از اون طرف نمیدونم داستان دلار چی میشه از این طرف هر چی پول دارین ارزشش هی داره میاد پایین. واقعا نمیدوم چه خاکی به سرم بریزم

a162

Registered User
لایک‌ها
291
با این وضع که شما سود کلانی کردی
تازه بعد این بیشتر سود میکنی
دیگه نگران چی هستین؟

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
هر دلار رو چقدر میفروشی؟ لیبرتی و وبمانی راحت تو بازارچه بفروش میره.
یک صرافی هست همیشه اونجا ما نقد میکنیم. خرده نیست که تو بازارچه صاف کنی.

با این وضع که شما سود کلانی کردی
تازه بعد این بیشتر سود میکنی
دیگه نگران چی هستین؟
بله من هم عرض کردم دلار گرون میشه به نفع صادر کننده ها هست ( اما برای من نه خیلی ) و اینطرف ما باید چک های همکار هارو پاس کنیم و اونها وقتی دلار اینقدر باشه از ما انتظار ندارن قیمت یک ماه پیش رو باهاشون تصفیه کنیم !
و مشکل اصلی این هست که ما ایران زندگی میکنیم و پول ما ریال هست. وقتی ریال سقوط میکنه فرقی نمیکنه شما یک وارد کننده هستی یا صادر کننده. در هر صورت ضرر میکنی. من دنبال راهی هستم که هر چیز ذخیره کردیم جلوی چشممون پر پر نشه

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
من که پولم رو از چندین ماه پیش تو بانک گذاشته بودم به خاطر این بود میخواستم حساب سپرده طلای صادرات باز کنم اما از شانس ما تا اومدیم باز کنیم گفتن دیگه باز نمیکنیم. ما هم گذاشتیم پارسیان خوشحال خوشحال منتظر شیم درست شه حساب طلا باز کنیم. نشد که نشد.
من الان احساس میکنم یک ضرر خیلی گنده کردم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من که پولم رو از چندین ماه پیش تو بانک گذاشته بودم به خاطر این بود میخواستم حساب سپرده طلای صادرات باز کنم اما از شانس ما تا اومدیم باز کنیم گفتن دیگه باز نمیکنیم. ما هم گذاشتیم پارسیان خوشحال خوشحال منتظر شیم درست شه حساب طلا باز کنیم. نشد که نشد.
من الان احساس میکنم یک ضرر خیلی گنده کردم

اینجا که خیلیا میگفتن حساب سپرده طلای بانک صادرات باز نکنید، باید خوشحال باشی تازه
اون دلارها هم میتونی باهاشون کار کنی، یا بدی دست یه آدم مطمئن باهاش کار کنه، سودش رو بگیری

خرده نیست که تو بازارچه صاف کنی.
روزی چند هزار دلار تو بازارچه معامله میشه، اگه چند هزار دلار خورده، پس فکر کنم پول کلانی باشه

ما باید چک های همکار هارو پاس کنیم و اونها وقتی دلار اینقدر باشه از ما انتظار ندارن قیمت یک ماه پیش رو باهاشون تصفیه کنیم !
خب میتونی با دلار باهاشون معامله کنی،

در کل نگرانی نداره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ألار شده 1710 تومن . يه زماني خواستم يكمي بخرما . الان دوبل سووود مي كردم .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من دلار بگیر

دلار پایین بیا نیست اگه هم پایین بیاد فوقش صد تومن بعد دو ماه 200 میره بالا

دلار وقتی بازارش درست میشه که اینا از بیخ شرشون از سر ما کم بشه;)

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
ببخشيد استارتر عزيز ،
شما يه راه خواستيد كه بگن و دوستان ماشلله هزارراه ديگه نشون دادن .
پس اگه قصد تصميم داريد الان گزينه هاي زيادي جلوتون هست .
اگرم بازم فقط دنبال حرف هستيد كه باد هواست و مفت نميارزه همينجور بذاريد پولتون بانك بمونه !

ديگه كسي كه بهرحال سرمايه جمع كرده باشه بايد انقده مخش هم كشش داشته باشه بدونه تو اين شرايط
چي كارش كنه ... مشورت هم كه همه عزيزان دادن بهتون . پس اگه واقعا دنبال تصميم بوديد كه الان راه جلوتون
بازه و اگر فقط واسه حرف بوده و حرف ! كه شرمنده اما باد هواست .

موفق باشيد

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
پس به نظرتون طلا بگیرم ؟
شمش طلا الان دچار حباب نشده ؟ آخه وقتی بترکه ممکنه ضرر خیلی زیادی وارد کنه (چون معلوم هم نیست اینها برای مدت زیادی موندنی باشن ! )
خوب الان من دو تا شمش یک کیلویی از کجا بگیرم ؟ و چه نکاتی رو هنگام خرید شمش باید در نظر داشته باشم سرم کلاه نره ؟ بعد شمش ها رو کجا نگه دارم ؟ میشه صندوق در یک بانک اجاره کنم ؟ بعد ه طوری از طلا فروشی تا بانک شمش ها رو ببرم که مشکل پیش نیاد ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قیمت طلایی که اینجا هست با بازار جهانی خیلی اختلاف داره ( به خاطر قیمت ارز ) طلا خدود 300 دلار نسبت به قبل ( هر انسی ) ارزون تر شده ولی اینجا هر روز طلا گرون تر میشه ..

بستگی داره پول شما چقدر هست اگر کمه که بزاری بانک دردسرش کمتر هست .. ولی اگر زیاده که الان تا بیش از این ضرر نکردید دلار بخرید یا همون پول لیبرتی رو نگه دارید .. یا یه آشنا پیدا کنید که دلار کاغذی به شما بده ..

سرمایه گذاری روی طلا با وضعیت فعلی خیلی خیلی ریسکی هست ..

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
پس به نظرتون طلا بگیرم ؟
شمش طلا الان دچار حباب نشده ؟ آخه وقتی بترکه ممکنه ضرر خیلی زیادی وارد کنه (چون معلوم هم نیست اینها برای مدت زیادی موندنی باشن ! )
خوب الان من دو تا شمش یک کیلویی از کجا بگیرم ؟ و چه نکاتی رو هنگام خرید شمش باید در نظر داشته باشم سرم کلاه نره ؟ بعد شمش ها رو کجا نگه دارم ؟ میشه صندوق در یک بانک اجاره کنم ؟ بعد ه طوری از طلا فروشی تا بانک شمش ها رو ببرم که مشکل پیش نیاد ؟

شما خودتم گفتي : واسه حفظ ارزش سرمايه ت دنبال يه راه حل هستي .
اگه دنبال وارد شدن به بازاري واسه سود بردني كه قضيه ش جداست .
اما هميشه يادتون باشه همه تخم مرغهات رو تو يه سبد نذار .
من اصلا شمش رو توصيه نميكنم ... به نسبت ساير گزينه ها ريسك نگهداري و نقدشوندگيش خيلي سخت تره .
به نظر من هيچ چيز مثل دلار و يورو نقدشوندگي سريعي نداره .
بعد ارز ، سكه هم نقدشوندگي بالايي داره و اين دو گزينه يعني ارز و سكه هميشه در فواصل طولاني در حال افزايش ارزش
هستن .

به نظر من يه بخشي از سرمايه رو بده دلار و يورو بخر و تو صندوق امانات بانك نگه دار . و اصلا بهش فكر نكن .
يه بخشي هم نيم سكه بخر و اونم بذار تو صندوق امانات بانك .
و ديگه بهشون فكر نكن . اين ميشه حفظ ارزش سرمايه .
اما اگه دنبال وسوسه شدن و خريد و فروش و سودبردني كه كلاً قضيه ش جداست .

من الان ماهي 2 تا سكه ميخرم ميذارم صندوق امانات . بهشم اصلا فكر نميكنم ...
و همينطور ماهي حدود 3 - 5 هزار دلار هم ذخيره ميكنم . اونم براي آينده و اصلا بهش فكر نميكنم .
برا وسوسه شدن و سود بردن هم با يه مقدار دلار الكترونيك كار ميكنم و درآمد مناسبي دارم .

ديگه خودت ميدوني و سرمايه خودت .
خوب بشين حساب كتاب كن و به يه جمع بندي برس
موفق باشي

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
با اجازه صاحب تاپیک:
دوستان کسی میدونه که میشه سرمایه رو به یه شرکت معتبر امریکایی یا اروپایی که تو بازار , طلا و ارز مبادله میکنه سپرد و هر ماه فقط سودشو به حساب پی پلی چیزی که بهشون میدیم واریز کنن؟! اینجوری هم ریالو تبدیل به دلار کردیم هم اونجا داره کار میکنه پولمون
البته اگه چنین شرکتهای درست حسابی باشن نه ایرانی جماعت! + نیاز به مراجعه حضوری نباشه
چون شرکتی که طبق قوانین ایالات متحده و اروپای غربی فعال باشه خودبخود خیال ادم راحته

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با اجازه صاحب تاپیک:
دوستان کسی میدونه که میشه سرمایه رو به یه شرکت معتبر امریکایی یا اروپایی که تو بازار , طلا و ارز مبادله میکنه سپرد و هر ماه فقط سودشو به حساب پی پلی چیزی که بهشون میدیم واریز کنن؟! اینجوری هم ریالو تبدیل به دلار کردیم هم اونجا داره کار میکنه پولمون
البته اگه چنین شرکتهای درست حسابی باشن نه ایرانی جماعت! + نیاز به مراجعه حضوری نباشه
چون شرکتی که طبق قوانین ایالات متحده و اروپای غربی فعال باشه خودبخود خیال ادم راحته

عزیز paypal همین طوریش برای ما ایرانی ها خطر داره هر لحظه امکان مسدود کردن بی دلیل(ایرانی بودنت) حسابت از طرفش هست!!!!!!!

بالا