آژانس هواپیمایی
pop up

یک سئوال در مورد فاصله ی مانیتور تا کیس - فوری

شروع موضوع توسط Exporter ‏23 آگوست 2007 در انجمن سخت افزار

  1. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام خدمت همه ی شما دوستان
    در حال طراحی سیستم کامپیوتری برای یک فروشگاه هستم
    یه سئوال دارم خواهشاً راهنماییم کنید
    در این سیستم فاصله ی «مانیتور و ماوس» تا کیس حدود 15 متر باید باشه
    اما همونطور که می دونید هیچ مانیتور و ماوسی سیم 15 متری نداره
    راه حل چیه؟
    چطور می تونم طول کابل مانیتور و سیم موس رو تا 15 متر افزایش بدم؟
    آیا اگر بتونم طول سیم رو افزایش بدم، مانیتور و ماوس به خاطر طول زیاد کابل ، دچار مشکل نخواهند شد؟
    ممنون میشم اگه بهم جواب بدید
    با تشکر
     
  2. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    1- ماوس بی سیم بگیر

    2- فکر کنم افزایش طول کابل مونیتور باشه . ولی نه 15 متر! احتمالا اینقدر رو جواب نده سیم بکشی ...
     
  3. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    پس باید چیکار کنم؟ (مانیتور رو میگم)
     
  4. EAlireza50141

    EAlireza50141 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,369
    تشکر شده:
    95
    یه دستگاه هست
    اسمش یادم نیست
    اما این کارو میکنه
    مثل VPS هست به کارت شبکه وصل میشه
    میشه از یک سیستم 50 تا 60 تا کابر گرفت
    قیمت هر کاربر هم 150 تا 200 در میاد
    اطلاعات بیشتری خواستی بگو

    موفق باشید
     
  5. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    نه نیازی نیست چند تا کاربر از یه سیستم بگیرم

    فقط می خوام فاصله ی مانیتور و ماس تا کیس زیاد باشه

    حالا راهی هست؟
     
  6. EAlireza50141

    EAlireza50141 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,369
    تشکر شده:
    95
    هیچ راحی نیست
    هرچه سیم مانیتور دراز تر بشه نویز در مانیتور بیشتر میشه !

    تنها راه همونی هست که گفتم
    شما اون دستگاه رو بخر وصلش کن
    موفق باشید


    موفق باشید
     
  7. boxilink
  8. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    خب برادر یه توضیح بیشتری در مورد این دستگاه بده
    اسمش و قیمتش

    ممنون
     
  9. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    ببینید ، من مي خوام چنين کاري انجام بدم:
    [​IMG]

    ناظر بايد بتونه مانيتور کاربر رو ببينه و اگر لازم شد ماوسش رو کنترل کنه
    يه راهش اينه که از دو تا کامپيوتر استفاده کنيم و با شبکه اين کار رو انجام بديم.
    ولي فکر کردم راه ساده تر و کم هزينه تر اين باشه که براي کامپيوتري که کاربر ازش استفاده مي کنه دو ماوس و دو مانيتور بذاريم که ناظر بتونه بدون نياز به وجود کامپيوتر دوم، ببينه که چه کاري با کامپيوتر انجام ميشه و بتونه ماوس را کنترل کنه
    اينطوري ديگه نيازي به دو تا کامپيوتر نيست و کارمون با يک کامپيوتر راه مي افته

    کابل مانيتور اگر 15 متر بشه افت سیگنال پیدا می کنه و نویز میندازه
    آيا نميشه در مسير کابل مانيتور از يک نوع تقويت کننده استفاده کرد که جلوي افت سيگنال رو بگيره؟

    توي اين سيستم ، ماوس ناظر هم زياد مهم نيست (يعني ناظر ماوس داشته باشه بهتره ولي اگر نداشته باشه هم موردي نداره) ولي مانيتور لازمه
     
  10. f14

    f14 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    آسمان
    با سلام
    من چند روز پیش یک کابل vga گرفتم 20 متری و الان به راحتی داره کار میکنه و ضمنا حد اکثر طول کابل vga می تونه 150 متر باشه و لی به کمک تقویت کننده برای مشاوره در این مورد یه شرکتی هست به نام رایمند رایانه که البته یه کمی کابلشو گرون میده و 15متری و 20 متری آماده داره ضمنا همه جور هم کابل برای افزایش فاصله کیس با کیبورد و غیره داره فکر کنم سایتش ray-com.com باشه ولی یه سرچ کنی پیدا میکنی
    بنده هم یه همچین کاری کردم که شما می خوای بکنی البته فاصله من کمتر از 20 متر بود ولی اون جا که گرفتم کابل 15 متری تموم کرده بود و 20 داشت من هم گفتم بعدا به درد می خوره از دو تا مانیتور استفاده میکنم ولی کیبورد و ماوس کنار کیس هست.
    موفق باشی
     
  11. f14

    f14 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    آسمان
    آقا سایتش همین بود: http://ray-com.com
    ضمنا یادم افتاد که کابل متری هم داشتن یعنی اگه مثلا 7متر یا 16 متر بخوای برات میزنن متری 2500
     
  12. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,833
    تشکر شده:
    5,047
    محل سکونت:
    Tehran
    ازت ممنونم دوست عزیز