• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت جدید، چطور کار کنیم که سریعتر به سوددهی برسیم؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از انتظاراتی که ما در سیستم ادگاه داشتیم این بود سایتهای جدید برند خود را به طور گسترده تبلیغ کنند تا زمان سوددهی آن به حداقل برسد ولی به دلایلی این اتفاق زیاد نیافتاد و اکثر تبلیغات مربوط به سایتهایی است که تا یک حدی به سوددهی رسیده اند، در اصل این ریسک که ابتدا هزینه ای پرداخت شود و بعدا درآمد بدست آید، کمتر انجام می شود.

در حال حاضر بهترین کار این است که ما خودمان از این فرصت استفاده کنیم و سایتی را راه بیاندازیم و با سیستم تبلیغاتی که داریم آن را به حدی برسانیم که به سوددهی برسد.

از جمله کارهایی که به نظر می رسد در ایران خیلی سریع در حال رشد است ارائه خدمات الکترونیکی بانکهاست، هزینه تبلیغاتی که بدین منظور توسط بانکها صرف می شود بسیار بالاست و با توجه به اینکه بدون نیاز به ساختن شعبه، استخدام نیرو و ... می توان به این روش سرمایه بانکها را به سادگی افزایش داد، مسلما تمایل به این نوع خدمات بانکی و گسترش و معرفی آنها برای همه بانکها وجود دارد.

بانکهای الکترونیکی ایران: Iranebanks.com عنوان سایت جدیدی است که تصمیم به راه اندازی آن را داریم، اما شیوه کار اهمیت زیادی دارد، معرفی بانکهای الکترونیکی کشور، مثل بانک الکترونیکی سپه: ebanksepah.ir می تواند یکی از کارهای اصلی این سایت باشد، ارائه اخبار در زمینه خدمات الکترونیکی جدید بانکها، مانند تسهیلات جدید بانکی، هم می تواند از کارهای اصلی این سایت باشد.

ولی سئوال اینجاست که به نظر شما چه روش کاری می تواند این سایت را سریعتر به سوددهی برساند؟ آیا می شود از همان ابتدا با خود بانکها تعاملی داشت؟ شاید بشود حداقل از یکی از آنها وام خوبی گرفت تا این سایت را در سطح کشور به جایگاه بالایی رساند.

ما اولین نظرسنجی گسترده ای که در سیستم ادگاه انجام دادیم در مورد بانکها بود که واقعا استقبال خیلی خوبی از آن شد و تقریبا از هر 5 نفر مشاهده کننده، یک نفر رای خود را ثبت کرد و این نشانگر این امر است که مسائل مربوط به بانکها برای مردم اهمیت زیادی دارد.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

اول دو سوال:
ادگاه چرا بالا نمیاد؟
وب روی ال ای دی چی شد؟

در مورد این سایت... الآن سایت بانکی این کارو نمیکنه؟

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
واقعا که!
الان شما اینجا تاپیک زدی واسه چی ؟ یعنی نظر ما براتون مهمه؟
اگه مهمه شما اول توضیح بدید که نظرات دوستان در مورد سایتهای قبلی چی بود و چی شد؟
قررا بود : ادگاه _ رنکسا _ l2ad _ خبر گرد _ . ... .. .
الان هم این سایت Iranebanks.com
یکیش رو تموم کنید یا حداقل روش کار کنید و به سوددهی برسانید یا به جایی برسونید که معروف بشه.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

اول دو سوال:
ادگاه چرا بالا نمیاد؟
وب روی ال ای دی چی شد؟

در مورد این سایت... الآن سایت بانکی این کارو نمیکنه؟

سلام،

ادگاه مشکلی نداره، ما جدیدا یک سرور پشتیبان هم برای آن گذاشته ایم تا هر موقع به هر دلیلی سرور اصلی کار نکرد سوئیچ بشه روی آن، البته ظاهرا برخی کانکشنها مخصوصا ADSL تهران مشکل داره و به جزء سایت ما هزاران سایت دیگه را هم با آنها نمیشه مشاهده کرد.

روی پروژه LED داریم کار می کنیم، البته مشکلات کانکشن در ایران روی این پروژه هم تاثیر گذاشته، متاسفانه در ایران به هیچ وجه نمیشه مطمئن شد که LED متن ارسالی را صحیح نمایش می دهد یا خیر، فروشنده چینی میگه که ما به 40 کشور این دستگاه را فروخته ایم و هیچکدام مشکل شما را ندارند، به احتمال زیاد این مشکل به موضوع فیلترینگ در ایران هم ارتباطاتی دارد، به هر حال داریم سعی می کنیم مشکل را در بیاریم.

سایت بانکی کلا در مورد بانکها و اخبار آنهاست، ما می خواهیم صرفا در زمینه بانکداری الکترونیکی کار کنیم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
وقتي سايت هاي بانكي كه خودشون سايت دارند و ملت بيشتر به سايت بانك اعتماد مي كنند تا سايتهاي ديگه . پس ديگه چه نيازي هست تا شما معرفيشون كني .من بخوام يك اطلاعاتي بگيرم ميرم سايت خودشون نشد زنگ ميزنم روابط عمومي . مثلا اونا نمي تونن خودشون رو معرفي كنن . ثانيا بانكها درآمد سرشاري دارند كه معمولا از طريق تلويزون تبليغ مي كنند نه سايت .

موفق باشيد . سوددهي زمان ميخواهد صبر مي خواهد . رو بازي كردن و .... ميخواهد . صبر بايد كرد . صبر صبر صبر ولي متاسفانه به دليل گذشته تيره و تار شما بانك فكر نكنم بخواد اعتماد كنه كه اين بعد دو ماه تعطيل نميشه .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا که!
الان شما اینجا تاپیک زدی واسه چی ؟ یعنی نظر ما براتون مهمه؟
اگه مهمه شما اول توضیح بدید که نظرات دوستان در مورد سایتهای قبلی چی بود و چی شد؟
قررا بود : ادگاه _ رنکسا _ l2ad _ خبر گرد _ . ... .. .
الان هم این سایت Iranebanks.com
یکیش رو تموم کنید یا حداقل روش کار کنید و به سوددهی برسانید یا به جایی برسونید که معروف بشه.

مسلم است که نظر شما اهمیت دارد، مثلا در مورد رنکسا (ranxa.com) همه من را قانع کردند که با قرار دادن کد نمی شود رنک سایتهای ایرانی را بدست آورد چون اکثر وبسمترها چنین کاری را نخواهد کرد، من ایده دیگری برای این کار ندارم و مجبورم فعلا پروژه را کنسل شده فرض کنم.

در مورد همین کار هم اگر بقیه من را قانع کنند که سود خوبی بدست نخواهد آمد، قطعا آن را انجام نخواهم داد، به قول معروف باید صد تا سنگ زد تا یکی به هدف بخورد.

البته در مورد برخی کارها مثل خبرگرد من نظرخواهی نکردم، چون روی کار خیلی مصمم بودم و هنوز هم اعتقاد دارم که اگر امکان جدیدی به این سایت اضافه شود و تحولی در آن صورت گیرد، می شود مجددا آن را با تبلیغات به جایگاهی بالا و دائمی رساند.

E110

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر من این بانک ها (که کلا دولتی یا نیمه دولتی هستند) عمرا با شما کار کنند! چون اصلا تو ایران خدمت رسانی و کیفیت سرویس ها معنا نداره!
یعنی کم بانکی رو میتونید پیدا کنید که فکرش توسعه و رضایت مردم باشه (وضعیت مخصوصا این ماه های اخیرو ببینید)

حالا بانک با این اوصاف به نظر شما میاد با شما که شرکتی 'اختصاصی' هم پشتش نیست کار کنه؟

تنها روزنه امیدی که من میتونم ببینم اینه که برید اول با بانک ها صحبت کنید و ببینید حمایت میکنند بعد راه اندازی کنند... که من فک نمیکنم حتی پاسخ ایمیل های شما رو هم تو این زمینه بدن
تنها بانکی که الآن داره واقعا متفاوت از بقیه کار میکنه (تو دولتی ها مخصوصا) ملت هست که اونم راهکار برای این داره و اومده نوآوری کرده مثل همون کلاب بانک ملت و...

سایت بانکی رو هم من فک میکنم به احتمال زیاد به این فکر افتاده و حتما به بن بست خورده که دنبال این راه نرفته

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان وبمستر توجه کنید! ادگاه نمونه بارز چند شغلی بودن توی نت هستش. شما ها درس بگیرید که روی یک کار خوب متمرکز بشید تا نتیجه خوبی بگیرید
نه اینکه همش از این شاخه به اون شاخه بپرید.
توی نت از این شاخه به اون شاخه پریدن مساوی است با هدر رفتن وقت و هزینه و آخر سر هم فحش دادن به اینکه چرا از نت پول در نمیادش.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوستان وبمستر توجه کنید! ادگاه نمونه بارز چند شغلی بودن توی نت هستش. شما ها درس بگیرید که روی یک کار خوب متمرکز بشید تا نتیجه خوبی بگیرید
توی نت از این شاخه به اون شاخه پریدن مساوی است با هدر رفتن وقت و هزینه و آخر سر هم فحش دادن به اینکه چرا از نت پول در نمیادش.

پس این دکمه ی لایک کو؟؟!!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
تایید میشه شدیدا :دی
پس این دکمه ی لایک کو؟؟!!
پویا الان تو از این شاخه به اون شاخه نپریدی؟ :دی

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
like
میخواستم همینو بگم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
ادگاه واقعا مشکل مدیریتی داره

بابا یه مشاور اینترنتی بگیرید

به خدا تا 100 سال دیگه دارید دور خودتون می دویید.

زرین پال و نگا کنید. نمونه ی بارز یه سایتی هست که رو یه محور کارکرد و داره برند قابل اطمینانی می شه

مطمئن باشید تا 1 سال دیگه زرین پال به سود دهی چند برابر سرمایش می رسه و شما هنوز دارید سایت جدید راه میندازید!!!!

بابا بچسب به پروژه هات. ول کن ایده ی جدیدو

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آره
اتفاقاً من پست اول که چه عرض کنم ، عنوان تاپیک رو خوندم به قصد این اومدم تو که بنویسم:

یه نفر نمی تونه چند تا هندونه رو همزمان بلند کنه و در وضعیت پایداری هم بمونه!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140

با نظر شما موافق نیستم . این قدر باید به این شاخه و اون شاخه پرید و ایده های جدید مطرح کرد تا راه مناسب و ایدال پیدا بشه ولی بهتره قبل از اجرای اون از افراد باتجربه ای مثل شما مشاوره گرفت

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
وقتي سايت هاي بانكي كه خودشون سايت دارند و ملت بيشتر به سايت بانك اعتماد مي كنند تا سايتهاي ديگه . پس ديگه چه نيازي هست تا شما معرفيشون كني .من بخوام يك اطلاعاتي بگيرم ميرم سايت خودشون نشد زنگ ميزنم روابط عمومي . مثلا اونا نمي تونن خودشون رو معرفي كنن . ثانيا بانكها درآمد سرشاري دارند كه معمولا از طريق تلويزون تبليغ مي كنند نه سايت .

موفق باشيد . سوددهي زمان ميخواهد صبر مي خواهد . رو بازي كردن و .... ميخواهد . صبر بايد كرد . صبر صبر صبر ولي متاسفانه به دليل گذشته تيره و تار شما بانك فكر نكنم بخواد اعتماد كنه كه اين بعد دو ماه تعطيل نميشه .

به نظرم هم حرف درستیه. ادگاه دوست عزیز. شما باید قبل از شروع هر کاری حقیقت بازار ایران رو در نظر داشته باشید. همونطور که در بخش سیستم ادگاه هم عرض کردم.
بازار ایران در هر زمینه ای یه سیستم عجیب غریبیه که شناختش اول از همه تجربه می خواد نه دانش !
چون این بازار دانش و تکنولوژی زیر ساختش نیست و به بیان بهتر کل گردش مالی موجود در بازارهای ایران از پول نفته نه از تولید محصولات دیگه همین بازار ! به این خاطر دانش جای خیلی زیادی در این بازار نداره.

بالا