• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال بسیار ساده دارم : چطور متوجه بشیم عطر و ادکلن اورجینال یا کپی هستند؟

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
چطور متوجه بشیم عطر و ادکلن اورجینال یا کپی هستند؟

من عطر مورد پسندم لالیک اما 2 بار آخر که خرید کردم کاملا فیک بود.
ممنون می شوم راهنمایی کنید.

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
دوست عزیز سلام
شما فقط یک راه برای تشخیص ادکلن اصل دارید اونم اینه که یه ادکلن اصل از قبل داشته باشید و بقیه ادکلن ها رو با اون مقایسه کنید
سوالی که شما پرسیدید مشکل فروشندگان بزرگ این کار هم هست. حتی همین سایت های بزرگ فروش اینترنتی هم بعضا سرشون کلاه میره و صدای مشترها رو در میاره. مخصوصا کارهای معروف و قدیمی که لالیک شما هم جزوشون هست
اینقدر کارهای فیک و تقلبی دقیق و مشابه اصل هستند که شناخت شون از عهده شما خارج هست البته با چک کردن یکسری نشونه ها از روی بچ کد یا شیشه و نوشته های جعبه شاید بتونید ادکلن های تقلبی معمولی رو تشخیص بدید ولی حرقه ای هاش رو نه
پیشنهاد من به شما اول توکل به خدا و بعد خرید از فروشگاه های مطمئن و باسابقه و یا وارد کنندگان شرکتی هست که معمولا قیمت شون هم بالاتر از بقیه جاهاست.
اگه امکان خرید از خارج از کشور رو هم دارید که حتما این کار رو بکنید

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بله ممنون واقعا مشابه و کپی برابر اصل هستند
اما همیشه نمی شه توکل کرد باید راه کار های منتقی باشد.

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
بله ممنون واقعا مشابه و کپی برابر اصل هستند
اما همیشه نمی شه توکل کرد باید راه کار های منتقی باشد.
دوست محترم سلام و شب بخیر
آنچه جناب آقا آرش فرمودند ، مخلص کلام بود و نتیجه سالها تجربه در خرید و استعمال ادکلن . واقعا همینطور است.
تنها و تنها راه مطمئن برای تشخیص ، فقط و فقط اعتماد به بینی خودتون است. من هم سرم کلاه رفته و ادکلن غیر اصل هم خریده ام . نکته جالب این است که در یکی از خریدهام که فکر میکردم با مبلغ خیلی استثنایی ادکلنی اصل را خریده ام تا مدتها نمیدانستم که ادکلنی که مصرف میکنم ، تقلبی است و هر بار که استفاده میکردم خیلی هم خوشحال بودم و از رایحه اش هم کلی لذت میبردم. تا اینکه بعد از یکسال موردی پیش آمد و متوجه غیر اصل بودن آن شدم. البته بو رایحه و ماندگاری و همه چیزش بسیار عالی بود ولی از وقتی که فهمیدم غیر اصل است از چشمم افتاد. ولی ناراحت هم نشدم چون تجربه ای جدید بود. نتیجه اینکه با اینکه ادکلن غیر اصل بود من مدتها به اون اعتماد داشتم و از اون لذت میبردم و همینکه غیر اصل بودنش را فهمیدم ، دیگر برام رنگ و بوی اول را نداشت. چرا ؟ چون ذهن ما مدام دنبال مقایسه هاست. این از اون یکی بهتره یا نه ؟ لذا اگر بینی خودتون اعتقاد به اصل بودن داشته باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی اگر یک ادکلن اصل را یکنفر بگه که غیر اصله ، شما شاید از اون بدت بیاد. لذا تا وقتی که بینی ات اینقدر استاد بشه شما باید نظر آقا آرش را مورد عمل قرار بدی.
موفق و پیروز باشی

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
نتیجه اینکه با اینکه ادکلن غیر اصل بود من مدتها به اون اعتماد داشتم و از اون لذت میبردم و همینکه غیر اصل بودنش را فهمیدم ، دیگر برام رنگ و بوی اول را نداشت. چرا ؟
بله سید جان همینطوره
انواع تقلبی که در کشورهای حاشیه خلیج و یا ترکیه تولید میشن خیلی رایحه و پخش خوبی دارند و تا هردو رو کنار هم نگذارید متوجه نمی شید.
وقتی می فهمید ادکلن غیر اصل هست هر چقدر هم رایحه اش خوب و باکیفیت باشه باز از چشمتون می افته چون به حس اعتماد تون ضربه خورده و حس می کنید هزینه ای که دادید ارزش اون کالا رو نداشته
وضعیت بازار ادکلن ایران اونقدر افتضاح هست که سر ادم صوت می کشه. یکی از دوستان با سابقه که اینجا هم تاپیک فروش داشت ادکلن های کرید اونتوس خودش رو فقط از فرانسه می خرید و می گفت رایحه شون نسبت به اونتوس های ایران خیلی بهتر هست و کیفیت شون بالاتره. اعتقاد داشت تقریبا تمام اونتوس های موجود در ایران تقلبی هستند. چیزی که بعدها تقریبا برای من هم ثابت شد.

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بله تمام حرف ها درست
اما واقعا راه کار ندارد برای تشخیص پس این دوستان متخصص بگفته خودشون از کجا فرق بین فیک و اصل متوجه می شن؟
اونها که شعبده باز نیستند اونها هم مثل من و شما انسان هستند.

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
بله تمام حرف ها درست
اما واقعا راه کار ندارد برای تشخیص پس این دوستان متخصص بگفته خودشون از کجا فرق بین فیک و اصل متوجه می شن؟
اونها که شعبده باز نیستند اونها هم مثل من و شما انسان هستند.
با سلام مجدد
یک راهکار مناسب میتونه این باشه که از بین برندها ، برندی را انتخاب کنی که یا اصلا اون برند هنوز فیک و تقلبی از روش زده نشده و یا از برندهایی باشه که کمتر از اون برند ، غیر اوریجینال وجود داره. البته برای اینکار باید سلیقه خودتون رو در مورد رایحه مورد علاقه تان بدونید که مثلا رایحه شیرین یا تلخ یا ترش یا چوبی یا گلی یا ... دوست دارید. بعد در اون برند خاص دنبال یک ادکلنی بگردی که همچین خصوصیتی داشته باشه و اون را انتخاب کنی .

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
خوب پس به یک چیز جدید رسیدیم.
من سرد دوست دارم.
بازم ممنون می شم راهنمایی و معرفی کنید.

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
من سرد دوست دارم.
دوست محترم سلام
اگر اجازه بدی این سوال را از آقا آرش بفرما. ایشان اشراف کاملتری نسبت به برندها دارند. نگرانم که شما را اشتباه راهنمایی کنم.

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
من سرد دوست دارم.
دوست محترم سلام
نميدانم تا چه قيمتي از ادكلن مورد نظر جنابعالي است. ولي يكي از فروشگاه هاي اينترنتي كه نسبتا قيمت مناسبتري از بقيه دارد سايت عطر خانه به آدرس زير است :
http://www.atrkhaneh.com/fa/عطرویژه/
در اين آدرس تا دلتون بخواد ادكلنهاي حسابي و به قول معروف " نيش " است سايت ديگري كه تنوع ادكلنهاش از سايت قبلي بيشتره ولي قيمتهاش كمي بالا است سايت شقايق2 به آدرس زير است :
http://www.shaghayegh2.com/فروشگاهآنلاین/شنبهتاشنبه.aspx
اين سايت هم فروشگاهي مملو از ادكلنهاي خوب است.
نميدانم تا چه حد با خريد و فروشگاه هاي ادكلن آشنايي داريد. و خيلي خوب است وقت بگذاريد و ادكلنهاي اين دو سايت را زير و رو كنيد و مخصوصا مواد تشكيل دهنده ادكلنها را در رايحه هاي اول و دوم و پايه آن ، حد اقل ببينيد. ميدانيد كه هر عطري داراي سه رايحه در طول عمر رايحه دهي خودش است : رايحه اوليه : رايحه اي كه از وقتي كه عطر را اسپري ميكني تا حدود 5 يا 10 دقيقه اول استشمام ميشه - رايحه مياني : ... و رايحه پايه : .... كه اين مفاهيم را در همون سايتها ميتوني جستجو و پيدا كني.
بعد بايد قيمتها را با توجه به هزينه اي كه ميخواهي بكني در نظر بگيري و دنبال اون باشي. بعد بايد سليقه خودت را بداني و دنبال نوع رايحه اي كه ميپسندي باشي و بعد هم دنبال برندي كه ميخواهي بخري باشي.
از برند هاي معروف "نيش" كه خيلي زيادند چند تا را در زير مينويسم :
Acqua di Parma AMORDAD Boudicca Carner Barcelona Comme des Garcons Diptyque Escentric Molecules Frederic Malle Jovoy Paris L`Arc Mancera M. Micallef Memo Olfactive Studio Odin و ...... الي ماشاء الله
خيلي برندهاي ديگه هم هست كه يا من نميشناسم يا قيمتهاي بسيار بالاتري دارند. همينها كه نوشتم روزها وقتتو ميگيرن تا بررسي شون كني. روي هر كدو كليك كني محصولات موجود در سايت عطر خانه باز ميشه و ميتوني با باز كردن تك تك شون آونها را بررسي كني . در سايت شقايق هم ميتوني اين كار را بكني كه محصولاتش بيشتر از ديگران است.
در هر صورت حرف براي گفتن بسيار زياد است . بالاخره از يك جايي بايد شروع كرد. فقط اين را توجه بفرما كه گل هر چه قشنگتر و خوشبوتر باشه بيشتر مورد تهاجم قرار ميگيره . ادكلن هر چي معروفتر و خواهان بيشتري داشته باشه بايد توقع داشت كه بيشتر تقلبي و مشابه داشته باشه. برندهايي كه در بالا نوشتم شايد بشه گفت كه خيلي كمتر غير اوريجينال دارند چون خريدارانش افراد خاصي هستند و عامه پسند نيستند. ولي باز هم نميشه قسم خورد كه در بين اونها غير اوريجينال وجود نداره.
سوالي بود در خدمتم.
موفق و پيروز باشي

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
از مطالب دوستان استفاده کردیم
در حالت کلی اون چیزی که من فهمیدم راهی برای تشخصی فیک از اصل وجود نداره

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
از مطالب دوستان استفاده کردیم
در حالت کلی اون چیزی که من فهمیدم راهی برای تشخصی فیک از اصل وجود نداره
دوست محترم سلام
در بازار عطر و ادكلن ايران در حد اشباع موردهاي غير اوريجينال وجود دارد. مطلب زير را مطالعه بفرمائيد و " خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل :
آیا ادکلن‌ اصل از تقلبی قابل تشخیص است؟
رییس اتحادیه واردکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات معتقد است که نمی‌توان ادکلن‌های تقلبی را از اصل تشخیص داد.
محمدرضا بوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که واردکنندگان ادکلن‌ هم نمی‌توانند ادکلن‌های اصل را از تقلبی تشخیص دهند، اظهار کرد: در حال حاضر افرادی در اتحادیه هستند که سال‌هاست در بخش عطر و ادکلن فعالیت می کنند و تجربه زیادی دارند اما اگر دو بسته‌بندی ادکلن‌های اصل و تقلبی را کنار هم بگذاریم آن ها نیز نمی توانند تشخیص دهند چرا که از لحاظ ظاهری امکان پذیر نیست.
بوترابی در پاسخ به سوالی درباره پر کردن برخی از ادکلن‌های وارداتی در داخل کشور گفت: در این گونه موارد شیشه و اسانس عطر و ادکلن از خارج کشور وارد می شود و در کشور با الکل طبی و آب مقطر مخلوط و در داخل شیشه‌ها پر می شود.
وی ادامه داد: میزان افزودن الکل طبی و آب مقطر به اسانس‌ها براساس فرمول‌های خاص انجام می‌شود که هر چه این میزان کمتر باشد کیفیت ادکلن بیشتر است.

peyman.salehi

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز شما اگر یه ادکلن مانگار با کیفت عالی و پخش بویه عالی میخواهید حتما یک بار این برند رو امتحان کنید.
DIOR HOMME INTENSE
البته دقت کنید که حتماEAU DE PARFUM باشد.

بالا