خوب پس به یک چیز جدید رسیدیم.
من سرد دوست دارم.
بازم ممنون می شم راهنمایی و معرفی کنید.
دوست محترم سلام
نميدانم تا چه قيمتي از ادكلن مورد نظر جنابعالي است. ولي يكي از فروشگاه هاي اينترنتي كه نسبتا قيمت مناسبتري از بقيه دارد سايت عطر خانه به آدرس زير است :
http://www.atrkhaneh.com/fa/عطرویژه/
در اين آدرس تا دلتون بخواد ادكلنهاي حسابي و به قول معروف " نيش " است سايت ديگري كه تنوع ادكلنهاش از سايت قبلي بيشتره ولي قيمتهاش كمي بالا است سايت شقايق2 به آدرس زير است :
http://www.shaghayegh2.com/فروشگاهآنلاین/شنبهتاشنبه.aspx
اين سايت هم فروشگاهي مملو از ادكلنهاي خوب است.
نميدانم تا چه حد با خريد و فروشگاه هاي ادكلن آشنايي داريد. و خيلي خوب است وقت بگذاريد و ادكلنهاي اين دو سايت را زير و رو كنيد و مخصوصا مواد تشكيل دهنده ادكلنها را در رايحه هاي اول و دوم و پايه آن ، حد اقل ببينيد. ميدانيد كه هر عطري داراي سه رايحه در طول عمر رايحه دهي خودش است : رايحه اوليه : رايحه اي كه از وقتي كه عطر را اسپري ميكني تا حدود 5 يا 10 دقيقه اول استشمام ميشه - رايحه مياني : ... و رايحه پايه : .... كه اين مفاهيم را در همون سايتها ميتوني جستجو و پيدا كني.
بعد بايد قيمتها را با توجه به هزينه اي كه ميخواهي بكني در نظر بگيري و دنبال اون باشي. بعد بايد سليقه خودت را بداني و دنبال نوع رايحه اي كه ميپسندي باشي و بعد هم دنبال برندي كه ميخواهي بخري باشي.
از برند هاي معروف "نيش" كه خيلي زيادند چند تا را در زير مينويسم :
Acqua di Parma AMORDAD Boudicca Carner Barcelona Comme des Garcons Diptyque Escentric Molecules Frederic Malle Jovoy Paris L`Arc Mancera M. Micallef Memo Olfactive Studio Odin و ...... الي ماشاء الله
خيلي برندهاي ديگه هم هست كه يا من نميشناسم يا قيمتهاي بسيار بالاتري دارند. همينها كه نوشتم روزها وقتتو ميگيرن تا بررسي شون كني. روي هر كدو كليك كني محصولات موجود در سايت عطر خانه باز ميشه و ميتوني با باز كردن تك تك شون آونها را بررسي كني . در سايت شقايق هم ميتوني اين كار را بكني كه محصولاتش بيشتر از ديگران است.
در هر صورت حرف براي گفتن بسيار زياد است . بالاخره از يك جايي بايد شروع كرد. فقط اين را توجه بفرما كه گل هر چه قشنگتر و خوشبوتر باشه بيشتر مورد تهاجم قرار ميگيره . ادكلن هر چي معروفتر و خواهان بيشتري داشته باشه بايد توقع داشت كه بيشتر تقلبي و مشابه داشته باشه. برندهايي كه در بالا نوشتم شايد بشه گفت كه خيلي كمتر غير اوريجينال دارند چون خريدارانش افراد خاصي هستند و عامه پسند نيستند. ولي باز هم نميشه قسم خورد كه در بين اونها غير اوريجينال وجود نداره.
سوالي بود در خدمتم.
موفق و پيروز باشي