• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
امروز صبح یه احضاریه از طرف دادگاه واسم آوردن که از طرف دادسرای فرهنگ و رسانه هستش،جلوی اسمم آدرس سایتم رو زده و علت حضور رو هم این جمله رو نوشته (ظرف مهلت فوق بعنوان متهم در این شعبه حاضر شوید) بعد زیرشم نوشته بازپرس شعبه نهم دادسرای کارکنان دولت (فرهنگ و رسانه).

آیا تا بحال برا شما بی دلیل همچین اتفاقی افتاده؟ به نظر شما برا چی احضارم کردن. تو سایتم که هیچ چیزی که از نظر اینا خلاف باشه ندارم..

اینم بگم که دامنه به اسم خودم نیست ولی 2ماه پیش یکی بهم زنگ زد و گفت از ساماندهی زنگ زده و ازم پرسید که یافت آباد مال منه، که منم گفتم آره ازم آدرس و اطلاعات و اینا گرفت ولی نمیدونم از کجا فهمیده بود که یافت آباد مال منه.

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
امروز صبح یه احضاریه از طرف دادگاه واسم آوردن که از طرف دادسرای فرهنگ و رسانه هستش،جلوی اسمم آدرس سایتم رو زده و علت حضور رو هم این جمله رو نوشته (ظرف مهلت فوق بعنوان متهم در این شعبه حاضر شوید) بعد زیرشم نوشته بازپرس شعبه نهم دادسرای کارکنان دولت (فرهنگ و رسانه).

آدرس سایتم اینه که آدرس اصلی فروشگاه همکاری در فروشه و یه ساب دامین تفریحی داره

یافت آباد - فان

آیا تا بحال برا شما بی دلیل همچین اتفاقی افتاده؟ به نظر شما برا چی احضارم کردن. تو سایتم که هیچ چیزی که از نظر اینا خلاف باشه ندارم..

اینم بگم که دامنه به اسم خودم نیست ولی 2ماه پیش یکی بهم زنگ زد و گفت از ساماندهی زنگ زده و ازم پرسید که یافت آباد مال منه، که منم گفتم آره ازم آدرس و اطلاعات و اینا گرفت ولی نمیدونم از کجا فهمیده بود که یافت آباد مال منه.

سلام
یا به خاطر فروش بازی بهت گیر دادن.
یا کالای قاچاق (بند انداز برقی و امثالهم).
یا عدم رعایت کپی رایت (دانستنی های قبل از ازدواج).
در کل اگه بخوان گیر بدن که همه مردم مجرم به حساب میان ...
ولی امیدوارم مسئله جدی نباشه و ...
پیروز باشی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
همکاری در فروشی که باهاش کار میکنی معتبره؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

آدرس سایتم اینه که آدرس اصلی فروشگاه همکاری در فروشه و یه ساب دامین تفریحی داره

یافت آباد - فان

نترس برادر!
امکان داره چیزی به کسی فروختی و ارسال نکرده باشی؟

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
همکاری در فروش که از پایگان و این ut30.com وhe150.com هستش. فکر نکنم بخاطر این چیزا باشه چون 2 ماه پیش که اون مرد بهم زنگ یکی یکی اسم همه سایت هامو گفت بعد آخر سر هم یافت آباد رو گفت و گفت این مدنظر ماست بعد پرسیدم که چی شده آیا چیزه خلافی توش هست گفت نه ما بررسی کردیم چیز خلافی توش نیست و فقط اطلاعاتتون رو واسه ساماندهی میخوایم که بعدا مشکلی واستون پیش نیاد،الان دقیقا به همون آدرسی که اون روز به اون مرده دادم احضاریه رو به اون آدرس فرستادن.
به نظرتون بخاطر اسم یافت آباد نیست؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
همینجوری اطلاعاتتو دادی بهش؟ (تلفنی!) :blink:
ترسی نداره که، برو ببین چی میگن

چی تو متن احضاریت نوشته؟
میتونی اسکنی چیزی بگیری؟ ببینم چه تریپیه :D آمادگیشو داشته باشیم :p

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
با سلام

شرمنده اینجا جای این سوال نیست
اما میشه بگید چطوری میشه با he150.com کار کرد؟ یعنی سایت اصلی اینا که میشه باهاشون همکاری در فروش داشت چیه؟

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
همینجوری اطلاعاتتو دادی بهش؟ (تلفنی!) :blink:
ترسی نداره که، برو ببین چی میگن

چی تو متن احضاریت نوشته؟
میتونی اسکنی چیزی بگیری؟ ببینم چه تریپیه :D آمادگیشو داشته باشیم :p

آخه اطلاعات خیلی مهمی که نبود چون اگه خودشون هم میخواستن از روی اون یکی دامنه هام در می آوردن اطلاعات رو.
منم نترسیدم :دی میخوام برم ببینم که چی میگن فقط خواستم از دوستان بپرسم ببینم شاید قبلا واسه کسی همچین اتفاقی افتاده تا منم به قول شما آماده گیشو داشته باشم :دی
تو احضاریه هم چیزه خاصی نیست فقط نام و نام خانوادگی هستش که جلوی نام خانوادگی داخل پارنتز اسم سایت رو نوشته بعد نوشته محل حضور : تهران - میدان 15 خرداد-ساختمان مرکزی دادسرای عمومی و انقلابی تهران- دادسرای فرهنگ و رسانه جالبش اینه که علت حضور رو فقط نوشته ظرف مهلت فوق به عنوان متهم در این شعبه حاضر شوید. بعد این چیزه دیگه ای نیست

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
با سلام

اما میشه بگید چطوری میشه با he150.com کار کرد؟ یعنی سایت اصلی اینا که میشه باهاشون همکاری در فروش داشت چیه؟

- ثبت نام

آقا جدی مشکل از این همکاری در فروشه نباشه ؟؟؟؟
ما هم داریم باهاشون کار میکنیم !

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام

سلام خواهش میکنم فرهاد جان
اینا فکر کنم واسطه دارن که آدمای مطمئنی هم هستن چون اکثر سایت های تفریحی که من دیدم باهاشون کار میکنن. خواستی تو یاهو پی ام بده تا بهت معرفی شون کنم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
همکاری در فروش که از پایگان و این ut30.com وhe150.com هستش. فکر نکنم بخاطر این چیزا باشه چون 2 ماه پیش که اون مرد بهم زنگ یکی یکی اسم همه سایت هامو گفت بعد آخر سر هم یافت آباد رو گفت و گفت این مدنظر ماست بعد پرسیدم که چی شده آیا چیزه خلافی توش هست گفت نه ما بررسی کردیم چیز خلافی توش نیست و فقط اطلاعاتتون رو واسه ساماندهی میخوایم که بعدا مشکلی واستون پیش نیاد،الان دقیقا به همون آدرسی که اون روز به اون مرده دادم احضاریه رو به اون آدرس فرستادن.
به نظرتون بخاطر اسم یافت آباد نیست؟

چرا ، شاید به خاطر اسم یافت آباد هم باشه ، ولی با توجه به اینکه دات کامه بعید میدونم بتونن گیر خاصی بدن به این موضوع!
به هر حال برو ببین چی میگن ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اوه اوه
پس حکم اعدام رو شاخته :(
تسلیت ما را پذیرا باشید [گل و شیرینی و خرما] :D

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
چرا ، شاید به خاطر اسم یافت آباد هم باشه ، ولی با توجه به اینکه دات کامه بعید میدونم بتونن گیر خاصی بدن به این موضوع!
به هر حال برو ببین چی میگن ...

من خودمم حدس میزنم بخاطر اسم دامنه است ،شاید خودشون میخوانش بعد میخوان یه چیزی بچسبونن به من و دامنه رو بگیرن

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام خواهش میکنم فرهاد جان
اینا فکر کنم واسطه دارن که آدمای مطمئنی هم هستن چون اکثر سایت های تفریحی که من دیدم باهاشون کار میکنن. خواستی تو یاهو پی ام بده تا بهت معرفی شون کنم

ممنونم اون دوست عزیز بهم داد لینکشو

راستی مگه یافت آباد چه مشکلی داره؟ به خاطر این که اسم شهره؟ در این صورت فقط برای . ای ار می تونن گیر بدن

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
ممنونم اون دوست عزیز بهم داد لینکشو

راستی مگه یافت آباد چه مشکلی داره؟ به خاطر این که اسم شهره؟ در این صورت فقط برای . ای ار می تونن گیر بدن

نمی دونم والا تازه اسم شهر هم نیست اسم یه محله است تو تهران، از اینا هرچی بگی در میاد!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چه دلگرمی خوبی :happy:
ممنون زحمت نکشید شما خودتون هم گلید هم شیرینی هم خرما :D

مخلصیم :D
نترس بابا، اینا زر مفت زیاد میزنن
از این نامه ها ما زیاد داشتیم، تجربه زیادی هم تو تشریف نبردن داریم :D

بالا