• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
مخلصیم :D
نترس بابا، اینا زر مفت زیاد میزنن
از این نامه ها ما زیاد داشتیم، تجربه زیادی هم تو تشریف نبردن داریم :D

زر مفت زدن که کار همیشگیه ایناست. حالا شنبه صبح من میرم ببینم چی میگن اگه زنده موندم و برگشتم بهتون گزارش میدم که چی شد،ولی اگه اعدامم کردن اون دنیا میبنمتون اگرم زندانیم کردن از الان به فکر کمپوت باشید:D
ولی تو زندان بدون نت...:(:(:( وای خدا

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
مملکت خر تو خره خوب
چند وقتیه که جابجا شدیم و 2-3 تا نامه اومده به آدرس قبلیمون. منم پیگیرش نشدم، هنوز که زنده ام :D

:d شد جریان همون شخصه که گفت مملکت خر تو خریه من 4 باره میرم سربازی هنوز کسی نفهمیده

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
زر مفت زدن که کار همیشگیه ایناست. حالا شنبه صبح من میرم ببینم چی میگن اگه زنده موندم و برگشتم بهتون گزارش میدم که چی شد،ولی اگه اعدامم کردن اون دنیا میبنمتون اگرم زندانیم کردن از الان به فکر کمپوت باشید:D
ولی تو زندان بدون نت...:(:(:( وای خدا

چرا یه زنگ نمیزنی بهشون؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
مملکت خر تو خره خوب
چند وقتیه که جابجا شدیم و 2-3 تا نامه اومده به آدرس قبلیمون. منم پیگیرش نشدم، هنوز که زنده ام :D
حتما پیگیر شو! (چند وقتی درگیر دادگاه و قانون و ... بودم)
نری احتمالش هست بیفته دست امنیــت ! اون موقع دیگه نامه نمیدن. میان میبرن!

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
اره دیگه به زنگ بهشون بزن ببین جریان چیه؟الکی بگو ما خونمون از شهر دوره و این حرفا و بگو سخته برام بیام توی شهر

زنگ میزنم جواب نمیدن!
حالا یه چیز ،من این رو تو ساماندهی ثبت نکردم به نظرتون الان ثبتش بکنم؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
اگه بخاطر محصولات اون همکاری در فروش بوده که خیالت راحت فکر نکنم بخاطر محصولات یه همکاری در فروش به وبمستر گیر بدن !

حتما نتیجه رو اینجا دوست داشتی بگو برای چی بوده و..

بالاخره حتما یا اگه دوست داشت ؟؟ :lol:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
حتما نتیجه رو اینجا دوست داشتی بگو برای چی بوده و..

ایشالله اگه خدا بخواد و زنده موندیم چشم. میام میگم. فقط اگه قضیه فوق امنیتی نباشه :دی میترسم به امنیت ملی ربط داشته باشه:D

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ایشالله اگه خدا بخواد و زنده موندیم چشم. میام میگم. فقط اگه قضیه فوق امنیتی نباشه :دی میترسم به امنیت ملی ربط داشته باشه:D

وسیله آب بازی نفروختی؟ احتمالا برای همین بوده

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
الکی گیر میدن امار در بیارن یجور سادیسمه برای مدیر بلاگ اسکای با این همه کلاس و تحصیلات و مثبت بودن الکی الکی پرونده درست کردن بعداز پرونده سازی همون روز دلشون سوخت زنگ زدن که بیا نمایشگاه سیستم وبلاگ دهیتون اول شده!

وبلاگ مدیر بلاگ اسکای رو بخونی متوجه میشی جریان چیه admin.blogsky.com

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
الکی گیر میدن امار در بیارن یجور سادیسمه برای مدیر بلاگ اسکای با این همه کلاس و تحصیلات و مثبت بودن الکی الکی پرونده درست کردن بعداز پرونده سازی همون روز دلشون سوخت زنگ زدن که بیا نمایشگاه سیستم وبلاگ دهیتون اول شده!

الان خوندمش واقعا متاسفام

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من خودمم حدس میزنم بخاطر اسم دامنه است ،شاید خودشون میخوانش بعد میخوان یه چیزی بچسبونن به من و دامنه رو بگیرن

آخه بعیده! دامنه ایران . کام مثلاً ! و خیلی دامنه های دیگه ! بعید میدونم مسئله این باشه ، این فقط یکی از احتمالاته ...

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا :blink:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
زنگ میزنم جواب نمیدن!
حالا یه چیز ،من این رو تو ساماندهی ثبت نکردم به نظرتون الان ثبتش بکنم؟

نه دیگه ، اگر کسی پی گیر شد بگو چند وقت پیش یکی از ساماندهی با من تماس گرفت و ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
البته دستگیر شدن به خاطر بعضی از جرائم تو این مملکت یه جورایی به کلاس و اعتبار آدم اضافه میکنه :lol::lol::lol: :wacko::lol: :D :دی

بالا