• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
البته دستگیر شدن به خاطر بعضی از جرائم تو این مملکت یه جورایی به کلاس و اعتبار آدم اضافه میکنه :lol::lol::lol: :wacko::lol: :D :دی

نمیدونم والا کلاسش بخوره تو سره باعث و بانیش :hmm:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوست عزیز با توجه به این که علت درست و حسابی ذکر نکرده معلومه که شاکی خصوصی ندارید و شاکی دولت یا مدعی العموم هست.

و با توجه به این که گفته به عنوام متهم حاضر بشید به نظر میرسه یه مشکلی هست که شما رو در معرض اتهام قرار دادند. ای کاش احضاریه رو نمی گیرفتی ! اون وقت تا سه بار برات می فرستادند (یکی دو ماه هم طول میکشید) بعد تو بعدی ها احتمال داشت توضیحات بیشتری بدن ...

به هر حال هر چیزی که شد حتماً اینجا نتیجه رو بگو لطفاً ...

----------------
ویرایش:
یادم رفت بگم...
فکر کنم بتونی یه نفر دیگه رو به عنوان وکیل قانونی جای خودت بفرستی که یه وقت اگه کار بیخ پیدا کرد نگیرن بازداشتت کنند :D

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

دوست عزیز با توجه به این که علت درست و حسابی ذکر نکرده معلومه که شاکی خصوصی ندارید و شاکی دولت یا مدعی العموم هست.

و با توجه به این که گفته به عنوام متهم حاضر بشید به نظر میرسه یه مشکلی هست که شما رو در معرض اتهام قرار دادند. ای کاش احضاریه رو نمی گیرفتی ! اون وقت تا سه بار برات می فرستادند (یکی دو ماه هم طول میکشید) بعد تو بعدی ها احتمال داشت توضیحات بیشتری بدن ...

به هر حال هر چیزی که شد حتماً اینجا نتیجه رو بگو لطفاً ...

----------------
ویرایش:
یادم رفت بگم...
فکر کنم بتونی یه نفر دیگه رو به عنوان وکیل قانونی جای خودت بفرستی که یه وقت اگه کار بیخ پیدا کرد نگیرن بازداشتت کنند :D

مرسی از نظر و راهنماییتون .خودم میرم ببینم چی میشه... از قدیم گفتن من که پاک پاکم از دادگاه چه باکم:blush: البته اینم بگم که اینجا ایرانه و راحت میشه خیلی چیزا رو به خیلی ها چسبوند بی آنکه طرف روحشم خبری داشته باشه

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
فکر کنم بتونی یه نفر دیگه رو به عنوان وکیل قانونی جای خودت بفرستی که یه وقت اگه کار بیخ پیدا کرد نگیرن بازداشتت کنند

بابا هیچ دادگاهی تو ایران بعد از برگزاری به این صورت طرف رو دستگیر نمی کنن.

چی می گید.

نهایتش اگه خیلی بخوان گیر بدن قرار بازداشت صادر می شه تا حکم یا دادگاه بعدی تعیین بشه.

نهایتش.

پس یکی که فیش حقوقی داره هماهنگ کن اون روز آماده باشه.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
مرسی از نظر و راهنماییتون .خودم میرم ببینم چی میشه... از قدیم گفتن من که پاک پاکم از دادگاه چه باکم:blush: البته اینم بگم که اینجا ایرانه و راحت میشه خیلی چیزا رو به خیلی ها چسبوند بی آنکه طرف روحشم خبری داشته باشه
sلام
خواهش می کنم ...
اتفاقاً شما که پاکی باید باکت هم بیشتر باشه :D
میری اونجا همچین پرونده میارن جلوت از خودت قد بلند تر ! تازه اگر شلوغ کنی یه گوله گرد نخود هم میندازن روش میگن ازت یه محصول خریدیم این توش بوده !

تو این یکی دو روز کلاً بگرد تو سایتت ببین هر محصولی یا حرفی ، کامنتی (حتی اگه یکی دیگه گفته باشه) که ممکنه شما رو به هر چیزی (مثلاً جریان انحرافی !) ربط بده پاک کن ...
تو قسمت قوانین سایتت هم اگر همچین چیزی ننوشتی حتماً بنویس که نوشته های کاربرانمون به ما ربطی نداره و ...

امیدوارم چیز خاصی نباشه ;)

موفق باشید

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سلام

خیلی هم نمیخواد خوش به حالتون باشه که قضیه فرمالیته هستش .

باید دعا کنی که راپورت از ستاد مبارزه با جرایم رایانه ای نباشه . یا شاکی خصوصی نداشته باشی .

مورد اول :

احتمالاً باید سایتتون رو جایی ثبت میکرذید یا چیزی چیز دار فروخته اید ، بنابراین دنبال کار شما رو گرفته اند ، برادران !

مورد دوم :
فروش موارد کپی رایت دار و ...

در مورد اول بسته به جرم ، با دولت طرف هستید ، دادستان در لایحه الحاقی حداکثر اتهام رو وارد میکنه ، و حتماً هم یه چیزی هست وگرنه بهتون گیر نمیدن . سعی میشه با گرفتن هزینه جرم شما رو مورد بخشش قرار بدهند .

یک مثال :
شما به دادگاه به علت فروش غیر مجاز فراخوانده شده اید . طبق ماده 753 شما به حبس از 91 روز تا 1 سال و یا جزای نقدی محکوم میشوید . اما چون شاکی دولته به پول ( بسته به مورد ) اکتفا میکنه ...

در مورد دوم شما شاکی خصوصی دارید و اون وقت دیگه کار سخت میشه . همین ماده 753 به دلیل پخش در اینترنت با استفاده از ماده 754 ، بند ه به 2 برابر افزایش داده میشه و اون وقت هر چی شاکی خصوصی بگه .و اما چون ماده 754 اجرا شده و حقوق جامعه هم هست با دولت هم سر و کار دارید ...
به علت کپی برداری طبق مصوب 16.10.86 ماده 1 تا 13 ، به کارشناس وزارت فرهنگ و ارشاد پاس داده میشه و بنا به ماده و تصمیم ممکن به پرداخت غرامتهایی بیش از چندین ملیون تومن به دلیل زیان ناشی بشید !

نتیجه اخلاقی : مسئله شما مربوط به جرائم رایانه ای و کپی غیر مجاز هستش ...

در کل در دادگاه ها زیاد هم نباید سر سری حرف زد .
یک کلمه میتونه کل موضوع رو عوض کنه ! توصیه میکنم اگر دیدید موضوع جدیه حتماً وکیل بگیرید .

در کل موضوعات جرایم رایانه ای رو میتونید در "قانون تعضیرات حکومتی" و "قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاص" دنبال کنید .

پ.ن : من در بدترین حالت از شما شکایت میکنم ، دادگاه میره واسه 10 ماه دیگه ! حالا چی شده این قدر فوری شما رو خواستن ... قضیه رو سرسری نگیر ! ، در صورتی که دیدی داری محکوم میشی درخواست وکیل بکن(البته باید داشته باشی و بهت وکیل نمیدن ) . این قدر ها هم بیکار نیستن که وقت قاضی و دادستان و ... رو بگیرن واسه یه سایت !
در برخی موارد به علت عدم حضور در دادگاهای جرائم رایانه ای ، موضوع به پلیس سایبری ارجاع داده میشه و امکان دادن رای غیابی (اشد) طبق مصوب 1.8.73 ماده 28 الزامی میشود

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

خیلی هم نمیخواد خوش به حالتون باشه که قضیه فرمالیته هستش .

باید دعا کنی که راپورت از ستاد مبارزه با جرایم رایانه ای نباشه . یا شاکی خصوصی نداشته باشی .

مورد اول :

احتمالاً باید سایتتون رو جایی ثبت میکرذید یا چیزی چیز دار فروخته اید ، بنابراین دنبال کار شما رو گرفته اند ، برادران !

مورد دوم :
فروش موارد کپی رایت دار و ...

در مورد اول بسته به جرم ، با دولت طرف هستید ، دادستان در لایحه الحاقی حداکثر اتهام رو وارد میکنه ، و حتماً هم یه چیزی هست وگرنه بهتون گیر نمیدن . سعی میشه با گرفتن هزینه جرم شما رو مورد بخشش قرار بدهند .

یک مثال :
شما به دادگاه به علت فروش غیر مجاز فراخوانده شده اید . طبق ماده 753 شما به حبس از 91 روز تا 1 سال و یا جزای نقدی محکوم میشوید . اما چون شاکی دولته به پول ( بسته به مورد ) اکتفا میکنه ...

در مورد دوم شما شاکی خصوصی دارید و اون وقت دیگه کار سخت میشه . همین ماده 753 به دلیل پخش در اینترنت با استفاده از ماده 754 ، بند ه به 2 برابر افزایش داده میشه و اون وقت هر چی شاکی خصوصی بگه .و اما چون ماده 754 اجرا شده و حقوق جامعه هم هست با دولت هم سر و کار دارید ...
به علت کپی برداری طبق مصوب 16.10.86 ماده 1 تا 13 ، به کارشناس وزارت فرهنگ و ارشاد پاس داده میشه و بنا به ماده و تصمیم ممکن به پرداخت غرامتهایی بیش از چندین ملیون تومن به دلیل زیان ناشی بشید !

نتیجه اخلاقی : مسئله شما مربوط به جرائم رایانه ای و کپی غیر مجاز هستش ...

در کل در دادگاه ها زیاد هم نباید سر سری حرف زد .
یک کلمه میتونه کل موضوع رو عوض کنه ! توصیه میکنم اگر دیدید موضوع جدیه حتماً وکیل بگیرید .

در کل موضوعات جرایم رایانه ای رو میتونید در "قانون تعضیرات حکومتی" و "قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاص" دنبال کنید .

پ.ن : من در بدترین حالت از شما شکایت میکنم ، دادگاه میره واسه 10 ماه دیگه ! حالا چی شده این قدر فوری شما رو خواستن ... قضیه رو سرسری نگیر ! ، در صورتی که دیدی داری محکوم میشی درخواست وکیل بکن(البته باید داشته باشی و بهت وکیل نمیدن ) . این قدر ها هم بیکار نیستن که وقت قاضی و دادستان و ... رو بگیرن واسه یه سایت !
در برخی موارد به علت عدم حضور در دادگاهای جرائم رایانه ای ، موضوع به پلیس سایبری ارجاع داده میشه و امکان دادن رای غیابی (اشد) طبق مصوب 1.8.73 ماده 28 الزامی میشود

در مورد فروش محصولات همکاری در فروش به نظرتون باز میتونن به من که واسطه فروش هستم گیر بدن یا به اون شرکت اصلی که ادعا هم میکنن مجوز دارن باید گیر بدن؟ ممنون میشم راجب این موضوع هم یه توضیحاتی بدین

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
در مورد فروش محصولات همکاری در فروش به نظرتون باز میتونن به من که واسطه فروش هستم گیر بدن یا به اون شرکت اصلی که ادعا هم میکنن مجوز دارن باید گیر بدن؟ ممنون میشم راجب این موضوع هم یه توضیحاتی بدین

اورده شده :

تهیه یا توضیع یا انتشار یا تکثیر لوح و دیسکت های فشرده و یا فیلمهای مبتزل از مصادیق فساد فی العرض نباشد ، مجازات فساد فی الارض ندارد .

میخوام چی بگم ؟

تهیه یا توضیع یا انتشار یا تکثیر لوح و دیسکت های فشرده و یا فیلمهای مبتزل جرمه و موجبات پیگرد رو داره . خب اگر بتونن اثبات کنند که فساد فی الارض بوده ، حکم تا اعدام رو داره .

حکم محاربه و افساد فی الارض و مجازات آنها در آیه ۳۳ سوره مائده بدین شکل بیان شده است: «همانا کیفر کسانی که به محاربه با خدا و رسولش برمی خیزند و در فساد روی زمین می کوشند، قتل یا مصلوب کردن یا بریدن دست ها و پاهایشان به صورت مخالف یا نفی بلد است. این مایه، خواری و رسوایی آنها را در این جهان است و در آخرت نیز عذاب بزرگی خواهند داشت.»

یک صارق مصلح و یک تکثیر کننده و گرداننده سایتهای مستهجن مصادیق فساد فی الارض رو دارند ...

اگر نتونن هم باز جرمش رو داره .

خب شما میگی اخه من فقط فروش میکردم .
خب دادستان اول میپرسه مگر درامد از این راه نبوده ؟ -چرا . خب شما چه طور جایی اقدام به فروش میکردید که داشته ... میفروخته ؟! پس حداقل شما باید کنترل میکردید و اگر این کار رو نکردید پس شریک هستید ... چراکه وضیفه شما این بوده ...

اقا من نمیدونستم این کپی رایت داره و ... . خب شما چه طور اقدام به نشر اطلاعاتی کردید که از کپی رایتشون اطلاع نداشتید ؟!

خلاصه اینکه هم فروشنده هم عامل توضع محکوم هستند ..

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
اورده شده :

تهیه یا توضیع یا انتشار یا تکثیر لوح و دیسکت های فشرده و یا فیلمهای مبتزل از مصادیق فساد فی العرض نباشد ، مجازات فساد فی الارض ندارد .

میخوام چی بگم ؟

تهیه یا توضیع یا انتشار یا تکثیر لوح و دیسکت های فشرده و یا فیلمهای مبتزل جرمه و موجبات پیگرد رو داره . خب اگر بتونن اثبات کنند که فساد فی الارض بوده ، حکم تا اعدام رو داره .

حکم محاربه و افساد فی الارض و مجازات آنها در آیه ۳۳ سوره مائده بدین شکل بیان شده است: «همانا کیفر کسانی که به محاربه با خدا و رسولش برمی خیزند و در فساد روی زمین می کوشند، قتل یا مصلوب کردن یا بریدن دست ها و پاهایشان به صورت مخالف یا نفی بلد است. این مایه، خواری و رسوایی آنها را در این جهان است و در آخرت نیز عذاب بزرگی خواهند داشت.»

یک صارق مصلح و یک تکثیر کننده و گرداننده سایتهای مستهجن مصادیق فساد فی الارض رو دارند ...

اگر نتونن هم باز جرمش رو داره .

خب شما میگی اخه من فقط فروش میکردم .
خب دادستان اول میپرسه مگر درامد از این راه نبوده ؟ -چرا . خب شما چه طور جایی اقدام به فروش میکردید که داشته ... میفروخته ؟! پس حداقل شما باید کنترل میکردید و اگر این کار رو نکردید پس شریک هستید ... چراکه وضیفه شما این بوده ...

اقا من نمیدونستم این کپی رایت داره و ... . خب شما چه طور اقدام به نشر اطلاعاتی کردید که از کپی رایتشون اطلاع نداشتید ؟!

خلاصه اینکه هم فروشنده هم عامل توضع محکوم هستند ..

اگه اینطوری که شما میگید باشه باید اونوقت پای پست و خیلی های دیگه هم بیاد وسط چون اونا هم یجور عامل توزیع میشن که با شرکت هایی مثل پایگان قرارداد دارند!
حالا یه سوال کسی میدونه که محصولات پایگان بصورت اصلی و با رعایت کپی رایت فروخته میشه یا محصولات بصورت کپی میباشند؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
به نظر من به احتمال 99 درصد به همون ساب دامینت مربوطه منتها اینا شعورشون نمیکشه همون آدرس اصلی رو زدن
چک کن ببین مطلبی ضد قوانین نزدی - اخبار سیاسی و ...

همکاری در فروش چیزی نداره !

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
اگه اینطوری که شما میگید باشه باید اونوقت پای پست و خیلی های دیگه هم بیاد وسط چون اونا هم یجور عامل توزیع میشن که با شرکت هایی مثل پایگان قرارداد دارند!

خیر ، پست یک سری کالاهای غیر مجاز تعریف کرده .
که یکی از اونها اقلام غیر مجاز هستش .
ضمن اینکه پست محموله ها رو چک نمیکنه و اگر اثبات بشه که در یک بسته موردی غیر مجاز از جمله :
اثار عتیقه ، مشروبات الکلی ، و ... و کالاهای غیر مجاز باشه موضف به پس دادن اون هست ! پس هیچ ازتباطی به پستت نداره و این شما هستید که میبایست قوانین پست رو رعایت میکردید . حالا هر شخص یا شرکتی باشه علاوه بر جرمهای بالا میتونه از طرف پست هم مورد شکایت قرار بگیره .

نتیجه اخلاقی : خیلی از این سایتها به دلیل بالا بردن فروششون اقدام به فروش خیلی از چیزهایی میکنند که نباید . لذا چندی هم فیلتر شدند و ... و اونهایی هم که دارند ادامه میدن باید قوانین رو رعایت کنند .

متاسفانه فروشگاه دارهای واسط هم از روی عدم اطلاع و ... برای خودشون دردسرهایی ایجاد میکنند.
در بهترین شرایط سوء پیشینه شما رو خیلی عقب میاندازه ...

امیدوارم دوستان محتاط تر عمل کنند و قبل از همکاری با این چنین سایتهای یکالاها رو چک کنند در صورت عدم مغایرت همکاری نکنند . اینو برا خودتون میگم !

پ.ن : هر چند حدوداً باید بشینید اسباب بازی بفروشید ... !

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
به نظر من به احتمال 99 درصد به همون ساب دامینت مربوطه منتها اینا شعورشون نمیکشه همون آدرس اصلی رو زدن
چک کن ببین مطلبی ضد قوانین نزدی - اخبار سیاسی و ...

همکاری در فروش چیزی نداره !

ساب دامین توسط یه سایت اتومات آپ میشه ولی سایت هایی که ازشون مطلب ارسال میشه تا حالا دیده نشده که برخلاف اینا و مطلب سیاسی آنچنانی ارسال کرده باشه!
اینطور که آقای milade میگه کارمون با کرام الکاتبین ،تو زندگی فقط پامون اینجور جاها باز نشده بود که اونم داره میشه :(

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
ببین تمامی کمک ها و پاسخ های من برای اشنایی دیگران و خودتون بود .

شما اصلاً با قانون اشنا نیستید ، فردا میرید دادگاه میخواید با همین سوالات من جواب بدید .
قاضی در دادگاه یک رکن تصمیم گیرنده هست که در برخی شرایط با منطق خودش رای میده .

حالا شما 20 تا سوال رو جواب ندی و هی بگی نمیدونستم .دید قاضی رو هم خراب میکنی .

پس برو داخل سایتها و مدرک جمع کن و ... خودت رو توی جو دادگاه قراربده که دادستان/وکیل احظارت میکنه به جایگاه و با سوال محکومت میکنه .

اما یک روزنه امید : اگر مشکلی از طرف شاکی خصوصی نباشه و اتهام هم اقدام علیه امنیت و نشر اکاذیب و ... نباشه و بتونی قانع کنی که از خبر خوان و .. که تحت نفوذ دولت بودن اطلاعات جمع میکردی یه خورده توپ رو پرتاب کردی اون طرف تر .

اما دروغ نگو که در دادگاه سخت ترین چیز اثبات هستش .

پ.ن : ممکنه اگر شاکی خصوصی باشه و ... و بیم از این بره که اطلاعات از دست بره دستور توقیف کلیه دستگاههای الکترونیکی رو بده قاضی . پس همین الان چیز میزا رو سر و سامون بده ! ( اینم یه کمک حقوقی ! )

موفق باشی !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ببین تمامی کمک ها و پاسخ های من برای اشنایی دیگران و خودتون بود .

شما اصلاً با قانون اشنا نیستید ، فردا میرید دادگاه میخواید با همین سوالات من جواب بدید .
قاضی در دادگاه یک رکن تصمیم گیرنده هست که در برخی شرایط با منطق خودش رای میده .

حالا شما 20 تا سوال رو جواب ندی و هی بگی نمیدونستم .دید قاضی رو هم خراب میکنی .

پس برو داخل سایتها و مدرک جمع کن و ... خودت رو توی جو دادگاه قراربده که دادستان/وکیل احظارت میکنه به جایگاه و با سوال محکومت میکنه .

اما یک روزنه امید : اگر مشکلی از طرف شاکی خصوصی نباشه و اتهام هم اقدام علیه امنیت و نشر اکاذیب و ... نباشه و بتونی قانع کنی که از خبر خوان و .. که تحت نفوذ دولت بودن اطلاعات جمع میکردی یه خورده توپ رو پرتاب کردی اون طرف تر .

اما دروغ نگو که در دادگاه سخت ترین چیز اثبات هستش .

پ.ن : ممکنه اگر شاکی خصوصی باشه و ... و بیم از این بره که اطلاعات از دست بره دستور توقیف کلیه دستگاههای الکترونیکی رو بده قاضی . پس همین الان چیز میزا رو سر و سامون بده ! ( اینم یه کمک حقوقی ! )

موفق باشی !
بی خیال آقا......

یه سوال دادگاه رسانه هاست یا دادگاه عادی؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا نگران نباش توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه خدا خودش درست می کنه

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اتفاقا خیلی به نفعته که مربوط به محصولات باشه چون شما میتونی بزنی زیر همه چی :دی
هر چند بعید میدونم چون اگه محصولات همونایی بوده که همه دارن

اگه هم شاکی خصوصی باشه خیلی بهتره چون شاکی خصوصی به خاطر این میاد شکایت کنه که محصول مثلا خراب خرید کرده باشه که دو حال داره یا فاکتور داره که مشخصات فروشنده روش هست و به شما ربطی نداره یا فاکتور نداره که شما میتونی راحت بزنی زیر همه چی که اینم بعیده چون فکر نمیکنم ربطی به دادگاه اونم از نوع رسانه داشته باشه و از طریق تعزیرات و اماکن و بازرگانی و این جور جاها معمولا باید اقدام بکنه خریدار واسه شکایت
بگو آگهی بوده و مسوئولیتش با ما نیست

بازم میگم احتمالا مشکل از مطالب سایتته مخصوصا که میگی اتومات پست میخوره

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
آقا نگران نباش توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه خدا خودش درست می کنه

اتفاقا خیلی به نفعته که مربوط به محصولات باشه چون شما میتونی بزنی زیر همه چی :دی
هر چند بعید میدونم چون اگه محصولات همونایی بوده که همه دارن

اگه هم شاکی خصوصی باشه خیلی بهتره چون شاکی خصوصی به خاطر این میاد شکایت کنه که محصول مثلا خراب خرید کرده باشه که دو حال داره یا فاکتور داره که مشخصات فروشنده روش هست و به شما ربطی نداره یا فاکتور نداره که شما میتونی راحت بزنی زیر همه چی که اینم بعیده چون فکر نمیکنم ربطی به دادگاه اونم از نوع رسانه داشته باشه و از طریق تعزیرات و اماکن و بازرگانی و این جور جاها معمولا باید اقدام بکنه خریدار واسه شکایت
بگو آگهی بوده و مسوئولیتش با ما نیست

بازم میگم احتمالا مشکل از مطالب سایتته مخصوصا که میگی اتومات پست میخوره

امروز یه 3-4 ساعتی تو مطالب چرخیدم چیزه مورد دار پیدا نکردم، چون مطالب اتومات هستش طوری تنظیم کرده بودم که عکس بازیگر و آهنگ و اینجور چیزا نذاره که بیشتر به اینا گیر میدن. نمی دونم دیگه والا...

توکل بخدا هر چی شد شد. اگه شد حتما میام اینجا میگم که واسه دوستان تجربه بشه. ممنون از دلگرمی های همتون

بالا