• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
امروز یه 3-4 ساعتی تو مطالب چرخیدم چیزه مورد دار پیدا نکردم، چون مطالب اتومات هستش طوری تنظیم کرده بودم که عکس بازیگر و آهنگ و اینجور چیزا نذاره که بیشتر به اینا گیر میدن. نمی دونم دیگه والا...

توکل بخدا هر چی شد شد. اگه شد حتما میام اینجا میگم که واسه دوستان تجربه بشه. ممنون از دلگرمی های همتون
نظر منو میخوای دومین رو میخوان
اگه این مورد بود کوتا نیا

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
امیدوارم به خیر بگذره...تو تلویزیون نبینیمت:)

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
امروز یه 3-4 ساعتی تو مطالب چرخیدم چیزه مورد دار پیدا نکردم، چون مطالب اتومات هستش طوری تنظیم کرده بودم که عکس بازیگر و آهنگ و اینجور چیزا نذاره که بیشتر به اینا گیر میدن. نمی دونم دیگه والا...

توکل بخدا هر چی شد شد. اگه شد حتما میام اینجا میگم که واسه دوستان تجربه بشه. ممنون از دلگرمی های همتون

آقا دامینت برای چی پریویسی پروتکت نداره ؟!
بابا بگرد همه چیز رو که ممکنه بر علیه ات ازش استفاده کنند رو آماده کن طوری که با یه تلفن به دوستت بگی حتی سایت رو داون کنه !
یا یه قسمتهایی رو از سایت حذف کنه ... یا یه جوری صفحات کش شده و ایندکس شده سایتت رو حذف کنی و ...
که بعداً اگه قضیه جدی شود بتونی بزنی زیر همه چیز !

حالا دوستی که اطلاعات حقوقی داره راهنمایی های خیلی خوبی هم کرد که بهشون توجه کن ...

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آقا من یکم شوتم‍! میشه بگید دومین چی هست که بخوان؟ یعنی چه سودی داره؟
دومین یافت اباد هست که توی پست اول زده شده و این منطقه به خاطره بازار مبل خاورمیانه هست یکم میتونه حساس باشه
حالا یا میخوان به زور بگیرن یا میخوان روش دیگه
البته حدس هست

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
بی خیال آقا......

امیدوارم همین طور باشه !

در ضمن در مورد نام دامنه اصلاً به شما نمیگن اگر مشکل دار بود . پس نمیتونن کاری کنند .

توی قوانین ICANN اشاره شده اگر دامین حساس باشه ثبت نکنید اما فکر نکنم اینم جزء اونها باشه .
اگر برا دامین بود کاری از دستشون بر نمیاد مگر راضی کنند شما رو ... چون COM هست ..

نتیجه اخلاقی : فکر نکنم مربوط به دامین باشه ! ( امیدوار باش که باشه ! )

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دومین یافت اباد هست که توی پست اول زده شده و این منطقه به خاطره بازار مبل خاورمیانه هست یکم میتونه حساس باشه
البته حدس هست

توایران که راحت میتونن دامنه بدزدن !

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
البته حدس هست
نه آقا مبل خاورمیانه رو چیکار دارن نه آقا فک نکنم این حرفا باشه انقدر موقعیت منتطقه یافت آباد فکر نمیکنم برای کسی مهم باشه

امیدوارم همین طور باشه !

در ضمن در مورد نام دامنه اصلاً به شما نمیگن اگر مشکل دار بود . پس نمیتونن کاری کنند .

توی قوانین ICANN اشاره شده اگر دامین حساس باشه ثبت نکنید اما فکر نکنم اینم جزء اونها باشه .
اگر برا دامین بود کاری از دستشون بر نمیاد مگر راضی کنند شما رو ... چون COM هست ..

نتیجه اخلاقی : فکر نکنم مربوط به دامین باشه ! ( امیدوار باش که باشه ! )
نه آقا این دامنه توی دامنه های حساس نیست
مشکل از جای دیگس کسی رو به دادگاه احظار نمی کنن دامنه رو ازش بگیرن توی سایت که ساخت بمب آموزش نمی داده که! ایشون میرن چند تا سوال رو جواب میدن ایشالا بعدشم میان به سلامتی به دوستان میگن که هیچ اتفاقی نیافتاده

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عزیزم اشتباه کردی جواب آن تلفن را دادی :)

یکی از مشتری ها سایتی داشت که ثبت نکرده بود ، فی...ل.تتتر شد و یه مدتی بعد باهاش تماس گرفته بودن که این سایت مال شماست ؟ این بنده خدا هم چون فی...لت...ر شده بود به عقلش رسیده بود گفته بود نه مال من نیست و خلاصه دو نفر مختلف تماس گرفته بودن و این هم انکار که نه من مالکش نیستم صاحبش هم نمی شناسم بعد از یه مدتی دوباره تماس گرفتن و گفتن که از پلیس سایبر هستن و سایت شکایت داره و دنبال مالکش هستند ... نتیجه اخلاقی اینکه اشتباه شما هم همین بوده که سایتی که ثبت نکردی را گفتی مالکش هستی ...
شکایتی هم که از این بنده خدا شده بود چیز خاصی نبود شاید میرفت دادگاه قضیه بدون دردسر تمام میشد ولی خب همینکه نگفت مالک سایت هست دادگاهی هم نرفت ...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399

یکی از مشتری ها سایتی داشت که ثبت نکرده بود ، فی...ل.تتتر شد و یه مدتی بعد باهاش تماس گرفته بودن که این سایت مال شماست ؟ این بنده خدا هم چون فی...لت...ر شده بود به عقلش رسیده بود گفته بود نه مال من نیست و خلاصه دو نفر مختلف تماس گرفته بودن و این هم انکار که نه من مالکش نیستم صاحبش هم نمی شناسم بعد از یه مدتی دوباره تماس گرفتن و گفتن که از پلیس سایبر هستن و سایت شکایت داره و دنبال مالکش هستند ... نتیجه اخلاقی اینکه اشتباه شما هم همین بوده که سایتی که ثبت نکردی را گفتی مالکش هستی ...
شکایتی هم که از این بنده خدا شده بود چیز خاصی نبود شاید میرفت دادگاه قضیه بدون دردسر تمام میشد ولی خب همینکه نگفت مالک سایت هست دادگاهی هم نرفت ...
whois نداشته دامین؟

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42

آخه سایت من نه فیلتر شده نه چیزه خاصی توش بوده که بخوام انکار کنم، واینکه به نظر شما اگه سایتی یه مشکلی داشته باشه واسه پلیس سایبری خیلی کار سختی هست که بخواد مالک یه سایت رو شناسایی کنه؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آخه سایت من نه فیلتر شده نه چیزه خاصی توش بوده که بخوام انکار کنم، واینکه به نظر شما اگه سایتی یه مشکلی داشته باشه واسه پلیس سایبری خیلی کار سختی هست که بخواد مالک یه سایت رو شناسایی
کنه؟
خیر به نظر من اصلا کار سختی نیست
شمام نترس خبری نیست انشالله که همه چی درست میشه

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
زرنگ باشی براشون سخت میشه :rolleyes:
زرنگتر باشی براشون ناممکن میشه :rolleyes:

منم میخ واستم همینو بگم :D
یه دوست وبمستر دارم که همیشه با وی پی ان به سایتش متصل میشد ...
تازه سرور وی پی ان هم مال خودش بود !

ازش که می پرسیدم چرا همیشه اینکار رو میکنه گفت برای امنیت !

حالا دارم میگیرم چی میگفت :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
پلیس سایبر چقدر اکتیو شده , چند روز پیش زنگ میزنن کافی نت یکی از دوستان میپرسن فلان ساعت کی انلاین بوده و ...
این دوست ما هم میگه من که یادم نمیمونه کی میاد و میاره ...
چند تا عکس میارن نشونش میدن که ببینه از بین اونا بوده یا نه ...:wacko:
جدیدا هم که مقرر کردن باید دوربین نصب بشه تو کافی نت ها و هرکس میره باید کارت ملی رو نشون بده و شماره ملیش ثبت بشه :|

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
زرنگ باشی براشون سخت میشه :rolleyes:
زرنگتر باشی براشون ناممکن میشه :rolleyes:

به نظر من تو اینجور چیزا هرچقدر هم زرنگ باشی زرنگتر از اینها (همین سایبری و قومشون) نمیتونی باشی،اگه مسئله امنیتی باشه همچین پیدات میکنن که خودتم نمیفهمی از کجا...

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن

بالا