• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن

به خاطر چی؟!!

E110

Registered User
لایک‌ها
13
اوایل که ساماندهی ایجاد شده بود یه عده میگفتند ثبت سایت در ساماندهی به این معنیه که عملا داری خودت رو معرفی میکنی و ادامه اش داری برای خودت درد سر درست میکنی. هرچی دور و بر این چیزا پیدا نشی بهتره و کلا فاصله بگیر
ولی الآن میبینی تقریبا بالای 95% سایت های فارسی که فیلـتر نیستند تو همین ساماندهی ثبت شدن. من خودم چند تا وبمسترو میشناسم که خلاف گفته خودشون عمل کردند و ثبت کردند سایتشون رو

شما اینجا فایل اولی رو بگیرید:
نماد اعتماد الكترونيكي - قوانين و مقررات
انگار باید حالا دیگه مجوز کسب گرفت! که مسائلی مثل خدمت و اینا میاد وسط حتی!
البته خوبه این کار... چون هرکی هرکی دیگه نمیشه و خریدار هم مطمئن میشه
پول های هنگفت هم به جیب زده نمیشه و این وسط خریدار هم متضرر نمیشه
دوستان تو تاپیک "از کی تا حالا وبمستری رفته قاطی..." دنبال صنف بودند و اتحادیه. حالا انگار داره میشه! ولی محدودیتم گذاشته!

کلا مشکل اینجاست که هیچ فراخوانی نمیشه
بی سر و صدا یه قانون ایجاد میشه و بعد هم به این صورت اجرا میشه
مثل ساماندهی و پشت سرش فیلـتر شدن خیلی از سایت ها... که کم کم مدیران فهمیدند و سایتشون رو مطابق با قوانین کردند

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
اوایل که ساماندهی ایجاد شده بود یه عده میگفتند ثبت سایت در ساماندهی به این معنیه که عملا داری خودت رو معرفی میکنی و ادامه اش داری برای خودت درد سر درست میکنی. هرچی دور و بر این چیزا پیدا نشی بهتره و کلا فاصله بگیر
ولی الآن میبینی تقریبا بالای 95% سایت های فارسی که فیلـتر نیستند تو همین ساماندهی ثبت شدن. من خودم چند تا وبمسترو میشناسم که خلاف گفته خودشون عمل کردند و ثبت کردند سایتشون رو

شما اینجا فایل اولی رو بگیرید:
نماد اعتماد الكترونيكي - قوانين و مقررات
انگار باید حالا دیگه مجوز کسب گرفت! که مسائلی مثل خدمت و اینا میاد وسط حتی!
البته خوبه این کار... چون هرکی هرکی دیگه نمیشه و خریدار هم مطمئن میشه
پول های هنگفت هم به جیب زده نمیشه و این وسط خریدار هم متضرر نمیشه
دوستان تو تاپیک "از کی تا حالا وبمستری رفته قاطی..." دنبال صنف بودند و اتحادیه. حالا انگار داره میشه! ولی محدودیتم گذاشته!

کلا مشکل اینجاست که هیچ فراخوانی نمیشه
بی سر و صدا یه قانون ایجاد میشه و بعد هم به این صورت اجرا میشه
مثل ساماندهی و پشت سرش فیلـتر شدن خیلی از سایت ها... که کم کم مدیران فهمیدند و سایتشون رو مطابق با قوانین کردند

یعنی همه ی اونایی هم که همکاری در فروش کار میکنن باید این مجوز و اینا رو بگیرن؟؟؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
به نظر من تو اینجور چیزا هرچقدر هم زرنگ باشی زرنگتر از اینها (همین سایبری و قومشون) نمیتونی باشی،اگه مسئله امنیتی باشه همچین پیدات میکنن که خودتم نمیفهمی از کجا...
پلیس سایبری خدا نیست که! اونا هم آدمن! ما هم آدمیم! پس میشه ...
تو قلب تهران، میشه **** رو از کار انداخت! اگه بخوای ...
فکر آدمی رو دست کم نگیر :rolleyes:

راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن
همینجوری که نمیشه! یا وی پی ان فروخته، یا با سروراش کاری کرده یا ...

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
بالا 80% / من که نرفتم و نمیرم، بقیه هم مثه منن ...

اگر هم کسی رفته باشه این کارا واسه کسی خوبه که خودش فروشگاه داشته باشه اونطوری شاید بی ارزه که این 7خان رستم رو طی کنه تا این مجوزا رو بگیره. واسه همکاری در فروش 100 سال دیگه من نمیرم اینکارا بکنم...خر حمالی هاشو من بکنم بعد جنس یکی دیگه رو بفروشم؟؟!!!:hmm:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
باید برید تا مرد بشید!
چرا من برم شماها نرید؟
خوب فرق من با شماها چیه؟
اصلا باید کارت پایان خدمت بخوان از همه، اون موقع ببینم کسی اینجا حرفی واسه گفتن داره یا نه :D

E110

Registered User
لایک‌ها
13
اگر هم کسی رفته باشه این کارا واسه کسی خوبه که خودش فروشگاه داشته باشه اونطوری شاید بی ارزه که این 7خان رستم رو طی کنه تا این مجوزا رو بگیره. واسه همکاری در فروش 100 سال دیگه من نمیرم اینکارا بکنم...خر حمالی هاشو من بکنم بعد جنس یکی دیگه رو بفروشم؟؟!!!:hmm:

خب نه
وقتی یه همکاری در فروش پروانه کسب بگیره و یه وبمستر کالای اونو بفروشه که مشکلی نیست
الآن همه تقریبا مجوز ندارند. اصلا اطلاع رسانی نشده که برن بگیرن. من اگه یه وبمستر معمولی باشم وقتی جنس یه همکاری در فروش بدون مجوز رو می فروشم شریکش میشم در هر صورتی

ولی کلا چه شود اگه بخوان غیر از فروشگاه داران رو هم اذیت کنند.......
اصلا ایجاد صنف محدود کننده خواهد بود کلا با این اوصاف

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
فردا قراره بری دادگاه؟ نتیجشو حتما بعد از دادگاه اعلام کن که ما حساب کار رو بکنیم و بیشتر بتونیم به اینا رکب بزنیم!!!!:f34r:
متاسفانه توی بدجایی داریم نفس میکشیم و هر کاری بخوای بکنی که توش سود باشه بهت شک میکنن که نکنه.... و این از عقب موندگی اوناست!!!:f34r:
حساسیتها روز به روز بیشتر هم میشه تا جایی که دیگه هیچ کسی هیچ کاری نتونه بکنه در چنین فضایی تنها راه برای دور زدن محدودیتها و حساسیتها فعالیتهای خاص هست!!!!:f34r:

ولی من به کارت پایان خدمت نیار دارم و فقط با این کارت میتونم فعالیتهای اصلی (شیطانی:evil2:) خودم رو انجام بدم!!!!:cool:
2 سال میرم ولی در عوض 200 سال به این ممکلت رکب میزنم!!!!!!!!:p

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
خب نه
وقتی یه همکاری در فروش پروانه کسب بگیره و یه وبمستر کالای اونو بفروشه که مشکلی نیست
الآن همه تقریبا مجوز ندارند. اصلا اطلاع رسانی نشده که برن بگیرن. من اگه یه وبمستر معمولی باشم وقتی جنس یه همکاری در فروش بدون مجوز رو می فروشم شریکش میشم در هر صورتی

ولی کلا چه شود اگه بخوان غیر از فروشگاه داران رو هم اذیت کنند.......
اصلا ایجاد صنف محدود کننده خواهد بود کلا با این اوصاف

خوب الان من که سایتم همکاری در فروش هستش از پایگان (که مجوز داره) بهم احضاریه دادن ،ظاهرا باید همه بگیرن. البته این احضاریه فعلا معلوم نیس واسه چیه...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
خوب الان من که سایتم همکاری در فروش هستش از پایگان (که مجوز داره) بهم احضاریه دادن ،ظاهرا باید همه بگیرن. البته این احضاریه فعلا معلوم نیس واسه چیه...

نگران نباشید
من مطمئن هستم که موضوع پیچیده ای نیست

سایت شما در رده سایت های سالم هست (البته من بررسی کامل نکردم)
برید و تو ساماندهی ثبت کنید سایت رو
مثلا اگه پستی موردی مشاهده کنند ایمیل میزنند
چند باری برای یکی از سایت های خودم همین کارو کردند

الآن سایت هایی که از دید دولت خطری باشند بسیار بیشتر از شماست و اگه بخوان اخطاری چیزی بدند اول گریبانگیر اونا میشه :)

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
گفتم که مملکت خر تو خره ها :D
اگه نری کاریت ندارن :rolleyes:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

اره دیگه، پس کی هزینه این اعراب ... خور رو بده؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن
حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
آقا پس مشکلی نداری خیالت راحت مشکل امنیتی نداری همه چی حل میشه

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
وبمستر های عزیز پیشنهاد میکنم همچین چیزی رو حتما تو سایتشون بزارن :
adsdl2.gif

از هیچی بهتره ;)

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
اره دیگه، پس کی هزینه این اعراب ... خور رو بده؟

چی بگم والا...

آقا پس مشکلی نداری خیالت راحت مشکل امنیتی نداری همه چی حل میشه
مرسی ایشالله که همینطوره

وبمستر های عزیز پیشنهاد میکنم همچین چیزی رو حتما تو سایتشون بزارن :
مشاهده پیوست 86868

از هیچی بهتره ;)

همون از هیچی بهتره

بالا