راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن
به خاطر چی؟!!
راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن
به خاطر چی؟!!
واقعا؟!!!!!!!! :wacko:
اوایل که ساماندهی ایجاد شده بود یه عده میگفتند ثبت سایت در ساماندهی به این معنیه که عملا داری خودت رو معرفی میکنی و ادامه اش داری برای خودت درد سر درست میکنی. هرچی دور و بر این چیزا پیدا نشی بهتره و کلا فاصله بگیر
ولی الآن میبینی تقریبا بالای 95% سایت های فارسی که فیلـتر نیستند تو همین ساماندهی ثبت شدن. من خودم چند تا وبمسترو میشناسم که خلاف گفته خودشون عمل کردند و ثبت کردند سایتشون رو
شما اینجا فایل اولی رو بگیرید:
نماد اعتماد الكترونيكي - قوانين و مقررات
انگار باید حالا دیگه مجوز کسب گرفت! که مسائلی مثل خدمت و اینا میاد وسط حتی!
البته خوبه این کار... چون هرکی هرکی دیگه نمیشه و خریدار هم مطمئن میشه
پول های هنگفت هم به جیب زده نمیشه و این وسط خریدار هم متضرر نمیشه
دوستان تو تاپیک "از کی تا حالا وبمستری رفته قاطی..." دنبال صنف بودند و اتحادیه. حالا انگار داره میشه! ولی محدودیتم گذاشته!
کلا مشکل اینجاست که هیچ فراخوانی نمیشه
بی سر و صدا یه قانون ایجاد میشه و بعد هم به این صورت اجرا میشه
مثل ساماندهی و پشت سرش فیلـتر شدن خیلی از سایت ها... که کم کم مدیران فهمیدند و سایتشون رو مطابق با قوانین کردند
پلیس سایبری خدا نیست که! اونا هم آدمن! ما هم آدمیم! پس میشه ...به نظر من تو اینجور چیزا هرچقدر هم زرنگ باشی زرنگتر از اینها (همین سایبری و قومشون) نمیتونی باشی،اگه مسئله امنیتی باشه همچین پیدات میکنن که خودتم نمیفهمی از کجا...
همینجوری که نمیشه! یا وی پی ان فروخته، یا با سروراش کاری کرده یا ...راستی یادم رفت بگم دوستانی که تو کار سرور و اینجور چیزا هستن حواسشون باشه که به یکی از دوستان که تو این کاره از سایبری تماس گرفتن و گفتن یا با زبون خوش میای اینجا یا ... ایشونم قراره فردا بره ببینه چیکارش دارن
بالا 80% / من که نرفتم و نمیرم، بقیه هم مثه منن ...گمونم بالای 50% وبمستر ها سربازی رو پیچیدن
بالا 80% / من که نرفتم و نمیرم، بقیه هم مثه منن ...
باید برید تا مرد بشید!بالا 80% / من که نرفتم و نمیرم، بقیه هم مثه منن ...
اگر هم کسی رفته باشه این کارا واسه کسی خوبه که خودش فروشگاه داشته باشه اونطوری شاید بی ارزه که این 7خان رستم رو طی کنه تا این مجوزا رو بگیره. واسه همکاری در فروش 100 سال دیگه من نمیرم اینکارا بکنم...خر حمالی هاشو من بکنم بعد جنس یکی دیگه رو بفروشم؟؟!!!:hmm:
ولی من به کارت پایان خدمت نیار دارم و فقط با این کارت میتونم فعالیتهای اصلی (شیطانی:evil2 خودم رو انجام بدم!!!!بالا 80% / من که نرفتم و نمیرم، بقیه هم مثه منن ...
خب نه
وقتی یه همکاری در فروش پروانه کسب بگیره و یه وبمستر کالای اونو بفروشه که مشکلی نیست
الآن همه تقریبا مجوز ندارند. اصلا اطلاع رسانی نشده که برن بگیرن. من اگه یه وبمستر معمولی باشم وقتی جنس یه همکاری در فروش بدون مجوز رو می فروشم شریکش میشم در هر صورتی
ولی کلا چه شود اگه بخوان غیر از فروشگاه داران رو هم اذیت کنند.......
اصلا ایجاد صنف محدود کننده خواهد بود کلا با این اوصاف
خوب الان من که سایتم همکاری در فروش هستش از پایگان (که مجوز داره) بهم احضاریه دادن ،ظاهرا باید همه بگیرن. البته این احضاریه فعلا معلوم نیس واسه چیه...
گفتم که مملکت خر تو خره هاامروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
آقا پس مشکلی نداری خیالت راحت مشکل امنیتی نداری همه چی حل میشهامروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن
حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
اره دیگه، پس کی هزینه این اعراب ... خور رو بده؟
مرسی ایشالله که همینطورهآقا پس مشکلی نداری خیالت راحت مشکل امنیتی نداری همه چی حل میشه
وبمستر های عزیز پیشنهاد میکنم همچین چیزی رو حتما تو سایتشون بزارن :
مشاهده پیوست 86868
از هیچی بهتره