alik
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 2,146
- لایکها
- 1,232
منم میخ واستم همینو بگم
یه دوست وبمستر دارم که همیشه با وی پی ان به سایتش متصل میشد ...
تازه سرور وی پی ان هم مال خودش بود !
ازش که می پرسیدم چرا همیشه اینکار رو میکنه گفت برای امنیت !
حالا دارم میگیرم چی میگفت
بله تائید میشه اگر یکسری موارد را رعایت کنی به این راحتی ها گیر نمیوفتی ... البته خب ما که قاچاقچی یا سارق مسلح نیستیم جرمی هم نداریم که سربازان گمنام بخوان پیگیری کنند ...
مورد قبلی که گفتم هیچی نشد شاکی خصوصی داشت ! که واقعا مهم هست ولی شکایت مورد اساسی و حادی نبود حالا یه مورد دیگه رو بگم خودم یه جوری باهاش در ارتباط بودم ، واقعا بعضی ها انقدر تمیز ردشان را پاک می کنند که پلیس هم سخته گیرشان بیاره !!
یه بنده خدایی از خودم یه خرید حدود 140 هزارتومان انجام داد تلفنی و اینترنتی کارش را انجام دادم.
گذشت حدود یک ماه بعد یکی زنگ زده بود به تلفن ثابت خونه و گفته بود در فلان تاریخ مبلغ انقدر به حسابتان واریز شده منم رفتم چک کردم دیدم همه چیز درسته و واریز انجام شده
گفتم خب ؟
طرف گفت کارت من را تو اینترنت هک کردن این مبلغ هم از کارت من به حساب شما ریختن ! گفتم خب حالا چیکار کنم ؟
طرف اولش گفت شما هم باهاش همکاری و فلان و از این حرفا که من قطعش کردم جوابشم ندادم پررو بازی در میورد ...
رفت پی کارش بعد یکی دیگه زنگ زدن ادم مودبی هم بود گفت این طرف نزدیک 18 میلیون از افراد مختلف به همین روش دزدی کرده مشخصاتش را بده ... منم رفتم هرچی موبایل ایمیل و سایت این چیزا ازش داشتم دادم و طرف هم گفت ما دنبالشیم که بگیریمش و یه گیری هم به من داد که شما چرا مشخصات مشتریت را کامل نگرفتی و مدرک شناسایی ازش نخواستی و این داستان ها ...
خلاصه گذشت دو هفته بعد هم همان بدبختی که ازش دزدی کرده بودن زنگ زد دوباره که اقا ازش خبری نشد شما اطلاعی ازش نداری منم گفتم نه !
گفتم حالا چیکار کردید ؟ گفت هیچی هنوز گیرش نیوردیم هرچی هم ازش بدست ارودن (شماره حساب ، خط ایرانسل ....) دزدی بوده و نتونستن ردش را بگیرن ! حتی یکبار هم زنگ زده بود خودش به موبایل ایرانسل دزده ! یاروز دزده گفته بود برو هرکاری دلت میخواد بکن عمرا منو گیر نمیاری ...