• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
منم میخ واستم همینو بگم :D
یه دوست وبمستر دارم که همیشه با وی پی ان به سایتش متصل میشد ...
تازه سرور وی پی ان هم مال خودش بود !

ازش که می پرسیدم چرا همیشه اینکار رو میکنه گفت برای امنیت !

حالا دارم میگیرم چی میگفت :D

بله تائید میشه :) اگر یکسری موارد را رعایت کنی به این راحتی ها گیر نمیوفتی ... البته خب ما که قاچاقچی یا سارق مسلح نیستیم جرمی هم نداریم که سربازان گمنام بخوان پیگیری کنند ...

مورد قبلی که گفتم هیچی نشد شاکی خصوصی داشت ! که واقعا مهم هست ولی شکایت مورد اساسی و حادی نبود حالا یه مورد دیگه رو بگم خودم یه جوری باهاش در ارتباط بودم ، واقعا بعضی ها انقدر تمیز ردشان را پاک می کنند که پلیس هم سخته گیرشان بیاره !!

یه بنده خدایی از خودم یه خرید حدود 140 هزارتومان انجام داد تلفنی و اینترنتی کارش را انجام دادم.

گذشت حدود یک ماه بعد یکی زنگ زده بود به تلفن ثابت خونه و گفته بود در فلان تاریخ مبلغ انقدر به حسابتان واریز شده منم رفتم چک کردم دیدم همه چیز درسته و واریز انجام شده
گفتم خب ؟

طرف گفت کارت من را تو اینترنت هک کردن این مبلغ هم از کارت من به حساب شما ریختن ! گفتم خب حالا چیکار کنم ؟

طرف اولش گفت شما هم باهاش همکاری و فلان و از این حرفا که من قطعش کردم جوابشم ندادم پررو بازی در میورد ...

رفت پی کارش بعد یکی دیگه زنگ زدن ادم مودبی هم بود گفت این طرف نزدیک 18 میلیون از افراد مختلف به همین روش دزدی کرده مشخصاتش را بده ... منم رفتم هرچی موبایل ایمیل و سایت این چیزا ازش داشتم دادم و طرف هم گفت ما دنبالشیم که بگیریمش و یه گیری هم به من داد که شما چرا مشخصات مشتریت را کامل نگرفتی و مدرک شناسایی ازش نخواستی و این داستان ها ...

خلاصه گذشت دو هفته بعد هم همان بدبختی که ازش دزدی کرده بودن زنگ زد دوباره که اقا ازش خبری نشد شما اطلاعی ازش نداری منم گفتم نه !

گفتم حالا چیکار کردید ؟ گفت هیچی هنوز گیرش نیوردیم هرچی هم ازش بدست ارودن (شماره حساب ، خط ایرانسل ....) دزدی بوده و نتونستن ردش را بگیرن ! حتی یکبار هم زنگ زده بود خودش به موبایل ایرانسل دزده ! یاروز دزده گفته بود برو هرکاری دلت میخواد بکن عمرا منو گیر نمیاری ...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|

قربونت برم تا انجا رفتی حداقل میپرسیدی جریان چیه برای چی گفتن بیای :دی
مگه رفته بودی سفر حج حاج آقا را تبریک بگی که نبودن برگشتی :دی

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
قربونت برم تا انجا رفتی حداقل میپرسیدی جریان چیه برای چی گفتن بیای :دی
مگه رفته بودی سفر حج حاج آقا را تبریک بگی که نبودن برگشتی :دی

:دی جات خالی علی جان کلی نشستیم چای و شیرینی هم با نوچه های حاج آقا خوردیم به مناسبت دوباره(شایدم چند باره) مشرف شدنشان به حج :-" ... مرد مومن مگه جواب میدن؟! کلی سوال پیچ کردم یارو رو دیدم دیگه داره قاط میزنه بیخیال شدم. کلی گفتم چرا؟به چه علت ؟ چگونه ؟why ?گفت هفته دیگه که اومدی تفهیمت میکنن. همین!

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
بله تائید میشه :) اگر یکسری موارد را رعایت کنی به این راحتی ها گیر نمیوفتی ... البته خب ما که قاچاقچی یا سارق مسلح نیستیم جرمی هم نداریم که سربازان گمنام بخوان پیگیری کنند ...

مورد قبلی که گفتم هیچی نشد شاکی خصوصی داشت ! که واقعا مهم هست ولی شکایت مورد اساسی و حادی نبود حالا یه مورد دیگه رو بگم خودم یه جوری باهاش در ارتباط بودم ، واقعا بعضی ها انقدر تمیز ردشان را پاک می کنند که پلیس هم سخته گیرشان بیاره !!

یه بنده خدایی از خودم یه خرید حدود 140 هزارتومان انجام داد تلفنی و اینترنتی کارش را انجام دادم.

گذشت حدود یک ماه بعد یکی زنگ زده بود به تلفن ثابت خونه و گفته بود در فلان تاریخ مبلغ انقدر به حسابتان واریز شده منم رفتم چک کردم دیدم همه چیز درسته و واریز انجام شده
گفتم خب ؟

طرف گفت کارت من را تو اینترنت هک کردن این مبلغ هم از کارت من به حساب شما ریختن ! گفتم خب حالا چیکار کنم ؟

طرف اولش گفت شما هم باهاش همکاری و فلان و از این حرفا که من قطعش کردم جوابشم ندادم پررو بازی در میورد ...

رفت پی کارش بعد یکی دیگه زنگ زدن ادم مودبی هم بود گفت این طرف نزدیک 18 میلیون از افراد مختلف به همین روش دزدی کرده مشخصاتش را بده ... منم رفتم هرچی موبایل ایمیل و سایت این چیزا ازش داشتم دادم و طرف هم گفت ما دنبالشیم که بگیریمش و یه گیری هم به من داد که شما چرا مشخصات مشتریت را کامل نگرفتی و مدرک شناسایی ازش نخواستی و این داستان ها ...

خلاصه گذشت دو هفته بعد هم همان بدبختی که ازش دزدی کرده بودن زنگ زد دوباره که اقا ازش خبری نشد شما اطلاعی ازش نداری منم گفتم نه !

گفتم حالا چیکار کردید ؟ گفت هیچی هنوز گیرش نیوردیم هرچی هم ازش بدست ارودن (شماره حساب ، خط ایرانسل ....) دزدی بوده و نتونستن ردش را بگیرن ! حتی یکبار هم زنگ زده بود خودش به موبایل ایرانسل دزده ! یاروز دزده گفته بود برو هرکاری دلت میخواد بکن عمرا منو گیر نمیاری ...

آخه یکی اینکارا رو میکنه که بدونه یه گیری داره کارش یا یه دزدی کرده، بابا ماها(وبمسترها) آدم های شریفی هستیم:blush: جدی میگم بیشتر وبمسترها و دوستانی رو که من خودم میشناسم همه با این کار دارن یا خرج دانشگاهشون رو در میارن یا خرج و مخارج زندگی رو میچرخونن!پس دلیلی نداره بخوایم کارایی رو که یه دزد انجام میده رو ما هم انجام بدیم. البته این وسط یه چیزی هست اونم اینه که تو مملکت ما متاسفانه تا میبنن یکی از یه راه (راه درست) داره کاری رو انجام میده انقدر میان سنگ جلوی پاش میندازن که طرف کلا پشیمون بشه بقول معرف بجای اینکه بیان دست آدم رو بگیرن بلند کنن یه لگد هم خودشون میزنن که آدم با کله بخوره زمین

Last edited:

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
امروز صبح رفتم گفتن حاج آقا حج تشریف دارن ، هفته دیگه بیا :| مملکت گل و بلبل... حاج آقا چون واسه چندمین بار رفته حج!باید مردم رو از کار و زندگی بندازن بعد این همه راه رو پاشی بری اونجا با خونسردی تمام بگن حاج آقا حج هستند هفته دیگه بیا... چه میشه گفت :|
خدا رو شکر
حداقل تا یه هفته دیگه در میان ما هستی :دی

nasab

Registered User
لایک‌ها
11

اون وقت اسم خودشونم گذاشتن مسلمون!!!!:blink: اینا چه جوری اون دنیا میخوان جواب خدا رو بدن؟؟ این همه بیت المال رو میخورن و هر سال میرن مکه مطمئن باش حجش قبول نیست اینجور آدما برای مردن خوبن عوضیا!!!!!!:f34r::f34r:

اگه هفته بعد رفتی حاج آقا بهت گیر داد زنگ بزن بیام اونجا حاج آقا رو سرپایی ترتیبشو بدم!!!!!:medieval:

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
هفته ی دیگه؟
مگه سریاله؟
یعنی اینا تو اون دادگاه فقط یه حاج آقا دارن؟یعنی اگه اون حاج آقا نباشه کس دیگه به پرونده ی تو رسیدگی نمیکنه؟
برو...:hmm:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دیروز رفتم دادسرا و بعد از کلی معطلی بازپرس تشریف آوردن و احضارمون کرد داخل . بعد که رفتم داخل دیدم به قول دوستمون تو تایپیک قبلی واسم یه پرونده درست کردن هم قد خودم...بعد هیچی دیگه متوجه شدم بخاطر این مطلب که تو قسمت تفریحی سایت منم منتشر شده گیر دادن. بعد هرچی ما گفتیم که بابا این مطلب منبع داره توش و فلانه و اینا بازپرس هم کلید کرده بود که چون تو سایت تو منتشر شده پس عواقبش پای خودته. هیچی دیگه متهم شدیم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دیروز رفتم دادسرا و بعد از کلی معطلی بازپرس تشریف آوردن و احضارمون کرد داخل . بعد که رفتم داخل دیدم به قول دوستمون تو تایپیک قبلی واسم یه پرونده درست کردن هم قد خودم...بعد هیچی دیگه متوجه شدم بخاطر این مطلب که تو قسمت تفریحی سایت منم منتشر شده گیر دادن. بعد هرچی ما گفتیم که بابا این مطلب منبع داره توش و فلانه و اینا بازپرس هم کلید کرده بود که چون تو سایت تو منتشر شده پس عواقبش پای خودته. هیچی دیگه متهم شدیم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم...
خب؟
حکم؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

نشر اکاذیب؟؟

2000 تا سایت خبری خبر رو درج کردن!!!!!

برن خر اولی رو بگیرن که خبر رو زده!

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42

فعلا با ضامن بیرونم:دی
پرونده میره دادستانی و اون حکم میده. بازپرسه که میگفت زیاد چیز مهمی نیست ولی خودم حدس میزنم جریمه نقدی کنند. و بدتر از همه اینکه احتمالا برام سابقه کیفری حساب بشه:(

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
فعلا با ضامن بیرونم:دی
پرونده میره دادستانی و اون حکم میده. بازپرسه که میگفت زیاد چیز مهمی نیست ولی خودم حدس میزنم جریمه نقدی کنند. و بدتر از همه اینکه احتمالا برام سابقه کیفری حساب بشه:(

تا نیفتی حبس که سابقه دار نمی شی بابا/

جو گرفته ها :D

نترس.

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
نشر اکاذیب؟؟

2000 تا سایت خبری خبر رو درج کردن!!!!!

برن خر اولی رو بگیرن که خبر رو زده!

این مطلب رو آینده نیوز منتشر کرده بوده و تو پستی که منم تو سایتم گذاشته بودم نوشته شده بود که به نقل از آینده نیوز ولی ...
ظاهرا نزدیک انتخاباته و حساسیت اینها هم چندین برابر شده و حسابی همه چی رو زیر نظر گرفتن. دوستانی که سایت تفریحی و سایت هایی تو این مایه ها دارن سعی کنند یه مدت اصلا پست سیاسی ندن. نه تنها پست سیاسی ندن بلکه پست هایی که داخلش اسم یکی از اینها هست ندن. البته اگه دوست دارن اتفاقی که برا من افتاد براشون نیافته

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
مطمئنی؟ خدا کنه اینطور که میگی باشه

آره خیالت راحت.

جریمه ی نقدی و حتی خرید زندان که اگه زیر 90 روز باشه برات هیچ سو سابقه ای حساب نمی شه.

و الا من الان در حد یه جانی سابقه داشتم :lol:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
آره خیالت راحت.

جریمه ی نقدی و حتی خرید زندان که اگه زیر 90 روز باشه برات هیچ سو سابقه ای حساب نمی شه.

و الا من الان در حد یه جانی سابقه داشتم :lol:

خطرناکی ها :D
باید فاصله رو حفظ کنم :p

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این مطلب رو آینده نیوز منتشر کرده بوده و تو پستی که منم تو سایتم گذاشته بودم نوشته شده بود که به نقل از آینده نیوز ولی ...
ظاهرا نزدیک انتخاباته و حساسیت اینها هم چندین برابر شده و حسابی همه چی رو زیر نظر گرفتن. دوستانی که سایت تفریحی و سایت هایی تو این مایه ها دارن سعی کنند یه مدت اصلا پست سیاسی ندن. نه تنها پست سیاسی ندن بلکه پست هایی که داخلش اسم یکی از اینها هست ندن. البته اگه دوست دارن اتفاقی که برا من افتاد براشون نیافته
آینده نیوز هم که مدت زیادیه هیلتره---احتمالا ایشون هم به خاطر همین مطالبشون هلیتر شدن

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
آینده نیوز هم که مدت زیادیه هیلتره---احتمالا ایشون هم به خاطر همین مطالبشون هلیتر شدن

فیلتر نیست با دامنه دات آی ار بزنید. مطلبی رو هم که گذاشته بوده ظاهرا پاک کرده ولی از این قسمت میتونید ببینید که تو سایتش بوده این مطلب.

بالا