• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال خیلی مهم از وبمسترها

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
فیلتر نیست با دامنه دات آی ار بزنید. مطلبی رو هم که گذاشته بوده ظاهرا پاک کرده ولی از این قسمت میتونید ببینید که تو سایتش بوده این مطلب.
توی گوگل میزنم دات آی آر رو نمیاره اصلا دات کام هست فقط!
این مطلبیم که شما گفتی توی گوگل سرچ کردم خیلیا گذاشتن هنوزم روی خروجیشون هست مثل آفتاب نیوز

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
دیروز رفتم دادسرا و بعد از کلی معطلی بازپرس تشریف آوردن و احضارمون کرد داخل . بعد که رفتم داخل دیدم به قول دوستمون تو تایپیک قبلی واسم یه پرونده درست کردن هم قد خودم...بعد هیچی دیگه متوجه شدم بخاطر این مطلب که تو قسمت تفریحی سایت منم منتشر شده گیر دادن. بعد هرچی ما گفتیم که بابا این مطلب منبع داره توش و فلانه و اینا بازپرس هم کلید کرده بود که چون تو سایت تو منتشر شده پس عواقبش پای خودته. هیچی دیگه متهم شدیم به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم...
خوب لاریجانی اسب سواری میکنه شما هم همینو نوشتی. عکسش هم که هست. نشر اکاذیبش کجاست؟
ازش نپرسیدی کجاش مشکل داره؟!!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ما که گفتیم از مطالب سایت تفریحیته
امید به خدا به خیر میگذره نگران نباش

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
خوب لاریجانی اسب سواری میکنه شما هم همینو نوشتی. عکسش هم که هست. نشر اکاذیبش کجاست؟
ازش نپرسیدی کجاش مشکل داره؟!!

بخاطر اینکه داخل متن یه جمله بود که نوشته بود ورزش اسب سواری ورزش ثروتمندان هست بخاطر همین بیشتر گیر داده بودند.

ما که گفتیم از مطالب سایت تفریحیته
امید به خدا به خیر میگذره نگران نباش
بله. درسته. ممنون احتمال خیلی زیاد جریمه نقدی میکنن :|

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
دوست عزیز، منم یه بار سر یه سایتی همچین نامه ای برام آمد. یه مبلغ خیلی کم ( واقعا کم بود ) جریمه شدم. رفتم اونور خیابون پرداخت کردم اومدم فیششو دادم، یه کاغذ بهم دادن که مشکل حل شده ( و البته اخطاریه هم داشت که دفه بعد فلان و بهمان ) و البته همونجا هم بهم شفاها حسابی !!! اخطار شد. پارسال هم رفتم برای یه مجوزی عدم سوء پیشینه گرفتم چزی توش نزده بود یعنی مشکلی نبوده اون قضیه. امیدوارم شما هم مشکل جدی برات پیش نیاد.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بخاطر اینکه داخل متن یه جمله بود که نوشته بود ورزش اسب سواری ورزش ثروتمندان هست بخاطر همین بیشتر گیر داده بودند.

سلام
یعنی با اینکه تو ساماندهی ثبت کرده بودین باز هم بدون تذکر قبلی گیر دادن؟
این مطلبو خیلی از سایت های خبری هم درج کردن ! یعنی به اون ها هم گیر دادن؟
ای بابا این که نشد زندگی ! جریمه نقدی؟ انگار چقدر درامد داریم از سایت که حالا هر از چند گاهی جریمه هم بدیم بابتش ...!
پیروز باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوست عزیز، منم یه بار سر یه سایتی همچین نامه ای برام آمد. یه مبلغ خیلی کم ( واقعا کم بود ) جریمه شدم. رفتم اونور خیابون پرداخت کردم اومدم فیششو دادم، یه کاغذ بهم دادن که مشکل حل شده ( و البته اخطاریه هم داشت که دفه بعد فلان و بهمان ) و البته همونجا هم بهم شفاها حسابی !!! اخطار شد. پارسال هم رفتم برای یه مجوزی عدم سوء پیشینه گرفتم چزی توش نزده بود یعنی مشکلی نبوده اون قضیه. امیدوارم شما هم مشکل جدی برات پیش نیاد.

ایشالا که همونطور که میگید راحت و در عین حال جریمه خیلی کم باشه ...

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42

ممنون دوستم. ایشالله همینطوری که برا شما بوده واسه منم باشه.

سلام
یعنی با اینکه تو ساماندهی ثبت کرده بودین باز هم بدون تذکر قبلی گیر دادن؟
این مطلبو خیلی از سایت های خبری هم درج کردن ! یعنی به اون ها هم گیر دادن؟
ای بابا این که نشد زندگی ! جریمه نقدی؟ انگار چقدر درامد داریم از سایت که حالا هر از چند گاهی جریمه هم بدیم بابتش ...!
پیروز باشید
ظاهرا مطالبی که از نظر اینا سیاسی هستش و چون نزدیک انتخابات مجلس هم هست( از قول خود بازپرس) حساس شدن به اینجور مطالب و دیگه اخطار نمیدن!

بنویس ورزش فقیر فقراست!!!!

بله..:دی ..من خودم 3-4 تا اسب دارم همشونم رنگ متالیکن. حالا هی بگید ورزش ثروتمندها هستش :دی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چه وضعی شده ها خدا بخیر کنه اینطوری کل وبمسترا سابقه دار و زندانی میشن!

بالا