سلام
2 یا 3 روز پیش یک نفر به من ایمیل زد از دبی ( البته ایمیلشو کامل نخوندم هنوز )
اول فکر کردم SPAM هست . یک مقداریشو خوندم .
در این مورد بود که :
مثل اینکه این طرف یک واسطه بوده برای رساندن 25 میلیون دلار ( حدود 23 میلیارد تومان ) . بعد اون طرفی که قرار بوده پول رو دریافت کنه تو جنگ عراق با خانوادش کشته شدن !! :blink:
بعد حالا بهش گیر دادن که این پول از کجا هست . اونم میخواد سریع ردش کنه و به دست خانواده ی طرف برسونه . ولی میگه اگر دیر بجنبم ازم میگیرن پولو !!! ( و مسائلی که پیش میاد ! )
میگه اگر ممکن هست من پولو بریزم به حساب شما و شما دوباره برام بفرستیش و یک درصدی هم بگیری .
و یک مشت از این حرفا !
خیلی شبیه به SPAM بود منم جواب دادم چه کار میتونم انجام بدم ؟
امروز دیدم جواب داده و شماره تلفن داده . خیلی هم عجله داره .
یک فرم هم فرستاده برای من که برای اطمینان پرش کنم و براش بفرستم . ( گفته زنگ بزن به یک شماره تو دبی ! منم که شکر خدا عربیم بسیار بد ولی انگلیسیم بد نیست که اونم تو حرف زدن میترسم کم بیارم !
)
حالا توش موندم . از یک راه میخوام کارشو انجام بدم ولی میترسم مشکلی برای پول یا خودم پیش بیاد !!!
چمیدونم میترسم پولو ازم بگیرن و بگن دزدی هست ! :lol::lol:
من خودم حساب بانک ملی دارم . یعنی اگر برام بفرسته ممکن هست مشکلی پیش بیاد و یا به این مبلغ شک کنن . یا هر چیزی که به عنوان بهونه باشه .
میخوام در کل نظرتون رو بدونم چون من خیلی تو بین الملی آگاهی ندارم .
لطفا اگر راهنمایی به نظرتون میرسه و چیزایی که باید رعایت بکنم رو لطف کنید اطلاع بدید . :blush:
منتظر مدیران و دوستان هستم . :blush:
حتما نظرتون رو بدین .
یا علی
2 یا 3 روز پیش یک نفر به من ایمیل زد از دبی ( البته ایمیلشو کامل نخوندم هنوز )
اول فکر کردم SPAM هست . یک مقداریشو خوندم .
در این مورد بود که :
مثل اینکه این طرف یک واسطه بوده برای رساندن 25 میلیون دلار ( حدود 23 میلیارد تومان ) . بعد اون طرفی که قرار بوده پول رو دریافت کنه تو جنگ عراق با خانوادش کشته شدن !! :blink:
بعد حالا بهش گیر دادن که این پول از کجا هست . اونم میخواد سریع ردش کنه و به دست خانواده ی طرف برسونه . ولی میگه اگر دیر بجنبم ازم میگیرن پولو !!! ( و مسائلی که پیش میاد ! )
میگه اگر ممکن هست من پولو بریزم به حساب شما و شما دوباره برام بفرستیش و یک درصدی هم بگیری .
و یک مشت از این حرفا !
خیلی شبیه به SPAM بود منم جواب دادم چه کار میتونم انجام بدم ؟
امروز دیدم جواب داده و شماره تلفن داده . خیلی هم عجله داره .
یک فرم هم فرستاده برای من که برای اطمینان پرش کنم و براش بفرستم . ( گفته زنگ بزن به یک شماره تو دبی ! منم که شکر خدا عربیم بسیار بد ولی انگلیسیم بد نیست که اونم تو حرف زدن میترسم کم بیارم !
حالا توش موندم . از یک راه میخوام کارشو انجام بدم ولی میترسم مشکلی برای پول یا خودم پیش بیاد !!!
چمیدونم میترسم پولو ازم بگیرن و بگن دزدی هست ! :lol::lol:
من خودم حساب بانک ملی دارم . یعنی اگر برام بفرسته ممکن هست مشکلی پیش بیاد و یا به این مبلغ شک کنن . یا هر چیزی که به عنوان بهونه باشه .
میخوام در کل نظرتون رو بدونم چون من خیلی تو بین الملی آگاهی ندارم .
لطفا اگر راهنمایی به نظرتون میرسه و چیزایی که باید رعایت بکنم رو لطف کنید اطلاع بدید . :blush:
منتظر مدیران و دوستان هستم . :blush:
حتما نظرتون رو بدین .
یا علی