• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال دررابطه با زدن شغل

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام به تمامی عزیزان من شغلم خشکشوئی هست الان دیگه نمیتونم چون میدونید کارسخت و دشواری اما حوب سرمایه کم میخواد و نقد هم هست من ماهی 400-500 دارم دیگه خسته شدم چون کلاس نداره نمیشه خیلی سخته الان بعد از هشت سال خسته شدم میدونید ادم زن وبچه دار نمیتونه ریسک کنه باسه همین از هرکی میپرسم چه کاری بزنم هزاران کار میگن من که موندم چیکار کنم هم میخوام باکلاس باشه هم سودش خوب هم نقد باشه الان بعداز هشت سال 20 میلیونی جمع کردم خوب دیگه خرجی منزل هم بوده دو تا شغلی که خودم مد نظرم هست و دوست دارم اولی لوارم خانگی هست دومی بوتیک قبلا که مجرد بودم بوتیک کار کردم البته من میخوام زنانه بزنم چون خانم ها میدونید دیگه خریدشون بیشتر از آقایان حالا به نظ شما کدامی یک بهترن درضمن اگر شغل بهتری میدانید منو کمک کنید فقط میخوام مادام باشه مثل این دستگاهای تصفیه آب نباشه همه مردم شهر ما خریدن حالا همه دارن جمع میکنن دیگه روستاهای اطراف هم خریدن نمیخوام سود زیاد باشه باز جمع کنم متوجه هستید که من الان تو این هشت سال خبره این خشکشوئی شدم اما خسته شدم کم میارم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم از تمام کسانی که مرا راهنمایی میکنند کمال تشکر دارم

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
lمرسی از راهنمای هاتون عجب سایت خوبی

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوست من،

الان مردم دنبال این هستند که به هر طریقی و به هر قیمتی یه شغل مناسب گیر بیارن و ادامه ـش بدن!
شما شغلی که درش خبره هستید رو میخواید رها کنید!!!

از جوان 20 ساله تا پیرمرد 70 ساله خودشون رو به در دیوار میزنند حتی در سخت ترینِ شرایط استخدام شرکتهای ساماندهی کرایه های اتوبوس میشند. (همین لباس سبزهای داخل ایستگاه)
گرمای تابستون ظل آفتاب!! سرمای زمستون زیر برف و بارون، کف خیابون می ایستند و تلاش میکنند!

همکاران من در شرکتی که درش حضور داشتم خودشون یه زمانی مغازه و تولیدی داشتند و در ماه میلیونی درآمد داشتند.
وقتی کارشون رو رها کردند و اومدن استخدام شرکت شدند فقط ماهی 330 هزار تومن حقوق گرفتند! همین!

طرف 40 ساله خیاطه نمیشه صبح تصمیم بگیره بوتیک بزنه که! هرچند که موضوع کاری مرتبط هست ولی روش کار فرق میکنه.

اگر خسته شدید یه شاگرد بگیرید و خودتون کمی استراحت کنید.
کار که آر نیست که حالا با کلاس یا بی کلاس باشه.
همه کارها سخت هستند و سختی دارند و فرد رو خسته میکنند. ماهیت کار همینه. و چاره اش علاقه هست.
با عشق و علاقه کار کنید. انشاا... مشکل تون حل میشه.

ممنون از توجه شما

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوست من،

الان مردم دنبال این هستند که به هر طریقی و به هر قیمتی یه شغل مناسب گیر بیارن و ادامه ـش بدن!
شما شغلی که درش خبره هستید رو میخواید رها کنید!!!

از جوان 20 ساله تا پیرمرد 70 ساله خودشون رو به در دیوار میزنند حتی در سخت ترینِ شرایط استخدام شرکتهای ساماندهی کرایه های اتوبوس میشند. (همین لباس سبزهای داخل ایستگاه)
گرمای تابستون ظل آفتاب!! سرمای زمستون زیر برف و بارون، کف خیابون می ایستند و تلاش میکنند!

همکاران من در شرکتی که درش حضور داشتم خودشون یه زمانی مغازه و تولیدی داشتند و در ماه میلیونی درآمد داشتند.
وقتی کارشون رو رها کردند و اومدن استخدام شرکت شدند فقط ماهی 330 هزار تومن حقوق گرفتند! همین!

طرف 40 ساله خیاطه نمیشه صبح تصمیم بگیره بوتیک بزنه که! هرچند که موضوع کاری مرتبط هست ولی روش کار فرق میکنه.

اگر خسته شدید یه شاگرد بگیرید و خودتون کمی استراحت کنید.
کار که آر نیست که حالا با کلاس یا بی کلاس باشه.
همه کارها سخت هستند و سختی دارند و فرد رو خسته میکنند. ماهیت کار همینه. و چاره اش علاقه هست.
با عشق و علاقه کار کنید. انشاا... مشکل تون حل میشه.

ممنون از توجه شما

تاييد 100%

آقا در نهايت كارتو رو بسپار به شاگرد

1 كاري كه علاقه داري استارت بزن ، ببيني چجوريه؟ مخصوصا تو اين شراي بازار ببين اصلا ميگيره؟

ولي اينكه بخاي 1 دفعه كامل خشك شويي رو كنسل كنيم و بخاي استارت كار ديگه اي رو بزني ريسك 100% و خطرناك مخصوصا اينكه متاهل هستيد

موفق باشيد

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امامن اون شغل کنار گذاشتم حالا کدوم از این دوتا خوبه

a162

Registered User
لایک‌ها
291
کارهای زنانه که اکثر نسیه اس...
زنها خرید می کنن بعد یه مدت باهات مشتری شدن ازت نسیه میخان
یا باید نسیه بدی یا مشتری ناراحت میشه و از دست میدی
مخصوصا خانومها خیال میکنن دوبار خرید کردن دیگه باید کمپلت در خدمتشون باشی
-------
من که شنیدم خشکشویی سود خوبی داره
راسته یا نه؟
نکنه از اونهایی که ارزون کار می کنید؟
اگر ارزون کار کردی اینجوری شده
یشه کار زیاد و سود کم
یه جورایی به زبون خودمون خر کاری
اخرشم ادم خسته میشه از بس مشتری میاد ولی سود زیادی نمی کنه

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کارهای زنانه که اکثر نسیه اس...
زنها خرید می کنن بعد یه مدت باهات مشتری شدن ازت نسیه میخان
یا باید نسیه بدی یا مشتری ناراحت میشه و از دست میدی
مخصوصا خانومها خیال میکنن دوبار خرید کردن دیگه باید کمپلت در خدمتشون باشی
-------
من که شنیدم خشکشویی سود خوبی داره
راسته یا نه؟
نکنه از اونهایی که ارزون کار می کنید؟
اگر ارزون کار کردی اینجوری شده
یشه کار زیاد و سود کم
یه جورایی به زبون خودمون خر کاری
اخرشم ادم خسته میشه از بس مشتری میاد ولی سود زیادی نمی کنه

نه عزیز خشکشوئی فقط یک خوبی داره اونم اینه که فقط پولش نقد و همیشه هست این شغل هم کارش بیشتر با زنهاست و الان هم دیگه از مد رفته یعنی اینکه تو تمام خونه ها هم لباسشویی هست هم اتو های بزرگ پرسی خانگی که اومده کار خراب کرده فقط ما به درد خیاطهای خانگی میخردیم که اونها هم جونشون بره پول نمیدن از طرف 70 هزار تومان برای پالتو میگیرن اما زورشون میاد 2000 تومان بدن و برای عید موقع پرده خوبه و سودشم عالی اما به نظرم کسی نزنه بهتره چون مسئولیت داره نمیشه شوخی کرد من یکبار شلوار طرف گم کردم طرف اومد پیش من گفت نو بوده رفت شکایت کرد و میخواست 80 هزار تومان بگیره اما وقتی پیدا شد دیدم شلوار لی که روغنی شده بود زیپ شلوار هم نداشت دکمه شلوار کنده شده بود و.... اگر قبص بدی نمیارن لباس میخوان اگر هم ندید براتون مشکل پیش میاد نمونه اش طرف زن کتش اورد داد به ما بعد مرده با نشان دادن کارت ملی و گفتن قبض گم کردم دادم بعد از دوماه خانم اومد گفت کتم میخوام باقبص هم بود متاسفانه امصا و رسید نگرفته بودم و 50 هزار تومان از من گرفت رفت شکایت کرد و چون قبض دردست داشت قبض هم مثل دسته چک مبمونه دیگه
مورد بعدی میان لباس میدن بعداز یکماه میان بگیرن خیلی سخت اگر گم بشه یا اشتباهی بدیم به کسی روی قبض درج کردم یک هفته فرصت دارند برای تحویل اما مسئولان گیر دادن و الان روز کار اگر خیلی کثیف باشه میارن نباشه در منزل انجام میدن ولی ما قیمت مناسب میدادیم یعنی نمیشد درشهر ما اگر گرون بدین جریمه 500 هزار تومانی برای یک نفر اگر اعتراض کند باید پرداخت بشه

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
دوست من تقريبا هر كاري و هر شهري مشكلات اينطوري داره. فقط كار شما نبوده و فقط شهر شما هم نبوده.
ببين كلا كارهايي كه نياز به فن و تخصص خاصي داشته باشه پولش اصولا نقده و هميشه هست. شايد كم باشه ولي هميشه هست. بوتيكم همچين اونطوريا كه فكر ميكني درآمد نخواهد داشت. بوتيكيا هم يه وقتايي دارن كه كل سال رو به خاطر اون روزا كار ميكنن و به مثلا ايام عيد اميد دارن. خشك شويي يه درآمد شايد كم ولي هميشگي داره.
مگه نميگي زياد سرمايه نميخواد خشك شويي ؟
خب با يه مقدار از پولت خشك شوييت رو راه بنداز و يه شاگردي چيزي بگير. 4 جا هم تبليغ بده با با خياط هاي اون منطقتون كار كن كم كم ميبيني چطوري مشتري ميره بالا.

شاگردت كه راه افتاد خودت برو مثلا بوتيكتو بزن. اتفاقا هم كاسبيه هم متوني خشك شوييت رو به اونا هم معرفي كني.
حيفه آدم فن و تخصص داشته باشه و ولش كنه به امان خدا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست گلم سمت شغلی برو که با شکم در ارتباط باشه مطمئن باش و شک نکن

گلم فست فود (فقط هاد داگ و همبرگر) تمام اتوماتیک هم خیلی خوبه کنارش هم سیب زمین سرخ کرده بده به مشتری ! توووووووووووووووپ در میاری ایشالا ! 2 تا کارگر هم می خوای نهایت خودت هم بشین و نظارت کن همین ! فقط من نمی دونم کدوم شهرستان هستید . یه مثال بزنم و این کار بازدهیش توی رشت (اروپا :دی) 3 برابر تهران بازدهی داره .

پ ن : بابت کلمه اروپا والا قصد جسارت نداشتم . چئن واقعا گیلان اروپای ایران هست . باور ندارید ! برید و زیارت و سیاحت کنید :)

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست گلم سمت شغلی برو که با شکم در ارتباط باشه مطمئن باش و شک نکن

گلم فست فود (فقط هاد داگ و همبرگر) تمام اتوماتیک هم خیلی خوبه کنارش هم سیب زمین سرخ کرده بده به مشتری ! توووووووووووووووپ در میاری ایشالا ! 2 تا کارگر هم می خوای نهایت خودت هم بشین و نظارت کن همین ! فقط من نمی دونم کدوم شهرستان هستید . یه مثال بزنم و این کار بازدهیش توی رشت (اروپا :دی) 3 برابر تهران بازدهی داره .

پ ن : بابت کلمه اروپا والا قصد جسارت نداشتم . چئن واقعا گیلان اروپای ایران هست . باور ندارید ! برید و زیارت و سیاحت کنید :)

دوست عزیز تو شهر ما شکمی نیسن بابا تو این دوتا کدوم بزنم

a162

Registered User
لایک‌ها
291
رفیق زیاد سخت نگیر:
اولا هر شغل ازادی دردسر خودشو داره
به نظرم ببین می تونی شرکتی جایی بری کار کنی
2-شغل ازاد بستگی شدیدی به طرفش داره
یعنی دو نفر سود می کنه یکی ضرر
مونده ادم کاسبی باشی یا نه
در خرید خوب عمل کنی
توی مغازه فعالیت کنی
مخصوصا این دوکاری که شما مد نظرته شدیدا به کلاس مغازه وابسته اس یعنی اگه یه جوری لوازم خانگی رو بچینی که نور بهش بیافته و شیک به نظر بیاد فروشت میره بالا
شما خودت کاسبی میدونی چی میگم
البته شاید خشکشویی اینجوری نبوده ولی این کارهایی که شما میگی باید های کلاس باشی
منظور اینکه باید فعالیت کنی
بگردی ببینی کجا ارزون می فروشن
حواست باشه به هر کی نسیه ندی(لوازم خانگی که توی شهر ما اکثر نسیه اس طرف میره یخچال میخره شش ماه قسط)
باید حواست باشه جنسی نخری که رو دستت بمونه
در مورد بوتیک لوازم ارایشی به شدت فاسد میشن
جنسی بخری که تو چشم ادم بزرگ دیده بشه ! ولی قیمتش زیاد نباشه
کلا وابسته به خودته
زیاد خودتو نترسون و وسواس نکن
ادم فعال و کاسب تو هر کاری بره گلیم خودشو از اب میکشه بیرون
من جای تو بودم و می تونستم نسیه رو کنترل کنم به هیچ وجه بوتیک نمی زدم
شما نگاه کن چندتا بوتیک فروش(منهای اونهایی که وسط شهر هستن) پولدار شدن
ولی نگاه کن وضع مالی لوازم خانگی فروشها چطوره
مثلا وضع مالی لوازم خانگی فروشهای مرکز شهر با بوتیک های مرکز شهره
یا برای مناطق دیگه
وقتی اکثر لوازم خانگی فروشها پولدارترن معلوم کارشون هم پر درامدتره دیگه
البته همه اینها وابسته به فعالیت خوده فرده

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رفیق زیاد سخت نگیر:
اولا هر شغل ازادی دردسر خودشو داره
به نظرم ببین می تونی شرکتی جایی بری کار کنی
2-شغل ازاد بستگی شدیدی به طرفش داره
یعنی دو نفر سود می کنه یکی ضرر
مونده ادم کاسبی باشی یا نه
در خرید خوب عمل کنی
توی مغازه فعالیت کنی
مخصوصا این دوکاری که شما مد نظرته شدیدا به کلاس مغازه وابسته اس یعنی اگه یه جوری لوازم خانگی رو بچینی که نور بهش بیافته و شیک به نظر بیاد فروشت میره بالا
شما خودت کاسبی میدونی چی میگم
البته شاید خشکشویی اینجوری نبوده ولی این کارهایی که شما میگی باید های کلاس باشی
منظور اینکه باید فعالیت کنی
بگردی ببینی کجا ارزون می فروشن
حواست باشه به هر کی نسیه ندی(لوازم خانگی که توی شهر ما اکثر نسیه اس طرف میره یخچال میخره شش ماه قسط)
باید حواست باشه جنسی نخری که رو دستت بمونه
در مورد بوتیک لوازم ارایشی به شدت فاسد میشن
جنسی بخری که تو چشم ادم بزرگ دیده بشه ! ولی قیمتش زیاد نباشه
کلا وابسته به خودته
زیاد خودتو نترسون و وسواس نکن
ادم فعال و کاسب تو هر کاری بره گلیم خودشو از اب میکشه بیرون
من جای تو بودم و می تونستم نسیه رو کنترل کنم به هیچ وجه بوتیک نمی زدم
شما نگاه کن چندتا بوتیک فروش(منهای اونهایی که وسط شهر هستن) پولدار شدن
ولی نگاه کن وضع مالی لوازم خانگی فروشها چطوره
مثلا وضع مالی لوازم خانگی فروشهای مرکز شهر با بوتیک های مرکز شهره
یا برای مناطق دیگه
وقتی اکثر لوازم خانگی فروشها پولدارترن معلوم کارشون هم پر درامدتره دیگه
البته همه اینها وابسته به فعالیت خوده فرده
مرسی عزیز واقعا حرفات کامل بود جوابم گرفتم من هم با تمامی آدمها مشورت کردم اخه ادمی هستم روی مسائل مهم زندگیم با همه کس مشورت میکنم خوشبختانه جای مفازه ام خیلی خوبه توی شهر اراکم و مغازه ام مرکز شهر و بهترین جا هستش فکر نکن خوشکشوئی داشتیم خوش تیپ نبودیم همه مغازه ها باید شیک وباکلاس باشه چون مردم عقلشون به چشمشون
درضمن تمام بوتیک کارها به جای نمیرسن باسیه اینه که مفازه باسیه خودشون ندارن باید کرایه بدن اگه بخوان مغازه داخل پاساژ بخرن ضرر میکنن چون داخل پاساژ اگر قدیمی بشه باید کل پاساژ خراب کرد اما مغازه بیرون شهر یک مغازه بیشتر نیست و میشه درستش کرد باز ممنون
من میخوام نمایندگی بگیرم انشاالله اگر بدن

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
الان دوره تورم و رکود و گرونی هستش . کالاهای لوکس زیاد خریدار نداره . علی الخصوص تو شهرستان .

اگه میتونی یه سر برو شهر گوانگ جو تو چین . از بازار پوشاکش چیزهای خیلی ارزون و خوبی میتونی بخری . بیار ایران بفروش .

لباسهائی که اینجا مثلا میدن 40 تومن اونجا یارو رفته از حراجی خریده 4 تومن . یه سفر خودت برو میفهمی چی میگم .البت اگه میتونی .

در کل یا برو تو کار اعذیه ارزون یا تو کار لباس ارزون و خوشگل .چون پوشاک و غذا مایحتاج ادماست . هر جوری بشه باید این دو تا رو تامین کنه .

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
من يكي رو ميشناسم از دهات هاي اطراف اومد تو شهر و مغازه اجاره كرد و ويدئو كلوپ زد بعد از 2 سال از خاك بلند شد
الان تو همون خيابون يك گيم نت داره و تو يك خيابون بالاي شهر هم ويدئو كلوپ
در مورد كارهاي تغذيه اي هم يك هشدار بهت ميدم ، در صورتي كه كارت نگيره 90 درصد سرمايت چند ماهه فاسد ميشه

glaxi_X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر شما نمایندگی سنگ های مصنوعی خوبه کار میگیره

bardston

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینم سایت شرکت برد استون می تونید تحقیق کنید در مورد این نوع تولید
www.bardsang.com

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
ببین دوست عزیز من خودم بوتیک دارم چند تا چیز بهت میگم تصمیم با خودته بوتیک باید حتما محل رفت وآمد مردم باشه ک شما میگی دارم جنسات باید جور باشه 20 ملیون الان هیچی ب حساب نمیاد با این وضعیت گرونی حداقل 40 ملیون باید بریزی و همه جوره باید بیاری تا جنست جور باشه کارهای مجلسی چون قیمتش بالاست دیر هم فروش میره برو طرف لباسهای ارزون مثلا تاپ شلوارک ارزون قیمت بده اینا مشتریش زیاده البته شهر ب شهر فرق میکنه ممکنه طرف شما مجلسی زیاد باشه ی بدیه دیگه لباس اینه ک نسیه زیاد توش هر جا نسیه بدن اونجا مردم میرن ک البته اگه نشناسی همینجور بدی برگشت پولت با خداست من خودمم دارم جم میکنم دیگه حوصله این مردم ایراد گیرو ندارم همه اینام ک تو بوتیک میرن فک نکن میخرن خوبیهای بوتیک اینه مسولیت نداری کارش راحته از اول هم بگو پس نمیگیرم اگه فروشت خوب باشه سودش خیلی خوبه رو بعضی لباسا تا س برابر هم سود داری در کل خود دانی

بالا