سلام به تمامی عزیزان من شغلم خشکشوئی هست الان دیگه نمیتونم چون میدونید کارسخت و دشواری اما حوب سرمایه کم میخواد و نقد هم هست من ماهی 400-500 دارم دیگه خسته شدم چون کلاس نداره نمیشه خیلی سخته الان بعد از هشت سال خسته شدم میدونید ادم زن وبچه دار نمیتونه ریسک کنه باسه همین از هرکی میپرسم چه کاری بزنم هزاران کار میگن من که موندم چیکار کنم هم میخوام باکلاس باشه هم سودش خوب هم نقد باشه الان بعداز هشت سال 20 میلیونی جمع کردم خوب دیگه خرجی منزل هم بوده دو تا شغلی که خودم مد نظرم هست و دوست دارم اولی لوارم خانگی هست دومی بوتیک قبلا که مجرد بودم بوتیک کار کردم البته من میخوام زنانه بزنم چون خانم ها میدونید دیگه خریدشون بیشتر از آقایان حالا به نظ شما کدامی یک بهترن درضمن اگر شغل بهتری میدانید منو کمک کنید فقط میخوام مادام باشه مثل این دستگاهای تصفیه آب نباشه همه مردم شهر ما خریدن حالا همه دارن جمع میکنن دیگه روستاهای اطراف هم خریدن نمیخوام سود زیاد باشه باز جمع کنم متوجه هستید که من الان تو این هشت سال خبره این خشکشوئی شدم اما خسته شدم کم میارم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم از تمام کسانی که مرا راهنمایی میکنند کمال تشکر دارم