• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در رابطه با تورهای گردشگری خارجی

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان یه سوال
تویه سایتهایی که تورهای گردشگری رو اطلاع رسانی میکنند زده مثلا تور چین 7 شب از مثلا 2000000 تومان
میخواستم بپرسم منظور از ...... تومان چیه؟ مگه تور قیمت مشخصی نداره؟ مثلا 5 شب فلان قدر؟
و اینکه وقتی کلیک میکنم روش اسم هتل ها میاد و قیمت تخت سوالی که برام مطرح شده اینه که باز مگه تور هنلش مشخص نیست؟ چرا نمیزه فلان هتل و اسم چندین هتل رو زده؟ امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان یه سوال
تویه سایتهایی که تورهای گردشگری رو اطلاع رسانی میکنند زده مثلا تور چین 7 شب از مثلا 2000000 تومان
میخواستم بپرسم منظور از ...... تومان چیه؟ مگه تور قیمت مشخصی نداره؟ مثلا 5 شب فلان قدر؟
و اینکه وقتی کلیک میکنم روش اسم هتل ها میاد و قیمت تخت سوالی که برام مطرح شده اینه که باز مگه تور هنلش مشخص نیست؟ چرا نمیزه فلان هتل و اسم چندین هتل رو زده؟ امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

اقا ببین قیمت برا اساس هتل و درجه هتل و امکانات و زمان و تاریخی که مسافرید تعیین میشه

از این سایت میتونی اطلاعات خیلی کامل و جامع ای بگیری. خیلی به خود من کمک کرده تا حالا

بانک اطلاعات تور , تور لحظه آخری | تور نوروز 93,تور کیش,تور مشهد,تور تایلند,تور دبی,تور مالزی,تور آنتالیا,تور استانبول | خانه

آژانس ژوان شن سفيد : تور آنتاليا، تور مالزي، تور قونيه، تور استانبول، تور تايلند، تور کيش

از فروم تالار گفتمان بانک تور و گردشگری هم میتونی اطلاعات کامل و جامعی از کسایی که خیلی سفرکردن و تجربه های زیادی دارن مشورت بگیری و تحقیق کنی

امیدوارم بدردت بخوره.موفق باشید

بالا