آژانس هواپیمایی
tanki

یک سوال مهم در ارتباط با تلفن بیسیم

شروع موضوع توسط kamran190 ‏10 ژوئن 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    سلام دوستان

    نمیدونم درست تاپیک دادم یا نه اما لطفا اگر کسی اطلاع داره کمکم کنه

    هزینه تلفن خونه و موبایل من بعلت استفاده بیرویه ازموبایل و تلفن هردوره بالای 500-600 :( هزار تومان میشه

    نمیدونم چکار کنم نه میتونم کمش کنم نه اینکه قطع بشه

    البته من فقط به یک نفر زنگ میزنم اونم تو یه شهر دوره که حداکثر 550 Km با مکان من فاصله داره البته مشغله شغلی هم طوری هست که ایجاب میکنه زیاد با تلفن صحبت کنم

    از دوستان محترم تقاضای کمک دارم

    آیا راهی هست که بشه از شر این هزینه ها برامد

    در همین مورد من یهو فکرم به تلفن بیسیم افتاد . یادمه که یه جا خوندم بعضی هاش بردش تا 180 Km هم میرسه

    آیا بیسیم قویتری هست که بردش بالای 600 km باشه یا راهی دیگه دوستان اگر سراغ دارند بهم بگن

    مثلا بیسیم یا ماهوارهای نمیدونم بچه هایی که سررشته دارن یا علی که خیلی به کمکتون محتاجیم ;);)
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    مربوط به این بخش نمیشه :)
    سیستم برد بالا هم دردسر میشه براتون.
    به نظر من ارزونترین حالت در ایران استفاده از برنامه های چت هست مثل همین یاهو مسنجر خودمون یا skype
     
  4. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    مربوط به کدوم بخش میشه

    بعد دردسر چی داره ؟
     
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    به چند بخش میتونه مربوط بشه از جمله کامپیوتر یا بخش الکترونیک هم همینطور به هر صورت ... دقیق نمیدونم چه مصافتی ولی سیستم های بیسیم برد بالا مجاز نیستند ! 8 - 9 کیلومتر هم برد بالا محسوب میشه چه برسه به بردی که شما مد نظرتون هست.
    با این وجود اگر هم بخرید سیستم های چت خیلی ارزونتر تموم میشه تا هر نوع سیستم بیسیم دیگه ای. فقط هزینه ی خط تلفن میاد که اون هم داخل شهریه!
     
  6. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    امکان چت وجود ندارد عزیز من فقط میخوام ببینیم بیسیم با چنین بردی وجود داره یا نه !
     
  7. mohsen++

    mohsen++ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    4
    تلفن بی سیم با چنین بردی(600Km ) که مد نظر شماست وجود نداره
    اگر هم به چنین بردی در manual تلفن های بی سیم برخوردید مطمئنا برد free to air یا همون برد مستقیم بوده که بدلیل انحنای زمین و وجود موانع با فرکانسهای مورد استفاده در تلفنهای بیسیم عملی نمیشه
    در ضمن برد بالا تر از 500 متر و نصب آنتن خارجی برای تلفن بی سیم ممنوعه
    مساله دیگه اینه که با افزایش برد تلفن بیسم توان تشعشعی و مصرف باتری اون هم بالا میره و از حالت یک دستگاه جمع و جور خارج میشه
     
  8. خرید بیت کوین
  9. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    یعنی چنین دستگاهی با برد 600 km وجود نداره

    آیا شما راه حل بهتری سراغ دارید
     
  10. Ahuramazda134

    Ahuramazda134 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    283
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Mashhad City
    سلام
    یه را حل: هر دوتاتون از ایرانسل استفاده کنین:cool::)
    در ضمن تبریک به خاطر نامزدی:blush:
     
  11. s-t-t

    s-t-t کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2007
    نوشته ها:
    192
    تشکر شده:
    0
    خوب این دوست مون پیشنهاد خوبی داد(استفاده از ایرانسل) اما این راه حل فقط برای زمانی خوبه که هر دو در جایی باشید که ایرانسل آنتن بده

    یه راه حل هم من دارم هر دوی شما تلفن ثابت دارین خوب هر دو از تلفن بیسیم استفاده کنید بعد از این گوشی برای تماس با هم استفاده کنید مشروط بر اینکه فاصله شما ونامزدتون با تلفن زیاد نباشه همین گوشی ها که 10 کیلومتر بردشه مناسبه
     
  12. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    ایرانسل ----- چرا این پیشنهاد رو میدین
     
  13. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    ممنون اما هزینه بالا :blush::D
     
  14. MOBARAKbad

    MOBARAKbad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    اگر زورت خيلي زياده و ميتوني از عهده دولت بر بيايي برو شركت مخابرات اداره تنظيم مقررارت راديويي و بعد نيروي انتظامي و بعد وزارت اطلاعات بعد كه تونستي از اينا مجوز بگيري اونوقت ميري دو دستگاه فرستنده گيرنده مركزي 150 وات ميخري و يكسري تجهيزات جانبي بعد دو تا دكل 60 متري[​IMG] يكي روي پشت بام خونه خودت و يك دكل 60 متري هم روي پشت بام خونه نفره مقابلت نصب ميكني تا اينجا حدودا 10 ميليون برات آب خورده [​IMG]بعد دو دستگاه فرستنده گيرنده واكي تاكي با برد كوتاه هم ميخري و مركزت ( خونه ) را به دستگاه فون پچ مجهز ميكني اونوقت ديگه راحت شروع كن هرچي دلت ميخواد صحبت كن [​IMG]و فقط ساليانه مبلغ 500 هزار تومان بابت امتياز به مخابرات پرداخت ميكني.
    خيلي طولاني شد آخه پسر نونت نبود آبت نبود رفتي از اون سر ايران زن گرفتي كه روزي دو ساعت با موبايل صحبت كني تو كه مخابرات را آباد كردي ما كه هردوره 100 تومان مياد ميخوان ما را از خونه بندازن بيرون[​IMG] بابا تو ديگه كي هستي[​IMG]
     
  15. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    :lol::lol::lol: فکر خوبیه :wacko:
     
  16. sara__joon

    sara__joon کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2006
    نوشته ها:
    5,158
    تشکر شده:
    5,620
    محل سکونت:
    El Paso, Texas
    فکر کنم کارت با این تلفنهای آی پی درست بشه. نمی دونم تو ایران هست یا نه. هزینه اون فقط اینه که هر دو طرف خط ADSL داشنه باشن. (بدون نیاز به کامپیوتر ) بعد گوشی های مخصوص این کار رو یه خط تلفن وصل می کنی و صحبت می کنی. (فکر کنم تو جمهوری دیدم )البته رو آنتن هم زیاد تبلیغش رو می کرد.
     
  17. saeed fm

    saeed fm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2007
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    4
    این مجوز رو میشه گرفت ؟ البته نه برای تلفن ، برای ایستگاه خصوصی
     
  18. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    تلفن ای پی !!! بچه ها تلفن ای پی چیه !! توضیحات میخوام plz
    mobarakabad va saeed fm لطفا شما که وارد ترید توضیح بدید

    ضمنا از سارا جونم تشکر میکنم
     
  19. arashkhan

    arashkhan کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2006
    نوشته ها:
    483
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    51.50 , 35.75
    آرخ من هم تو ماهواره دیدم تبلیغ می کنه. اگه اشتباه نکنم به نام GL IP phone بود. البته باید همیشه یه شارژی به شرکت سازنده اش بدی.
     
  20. kamran190

    kamran190 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 می 2006
    نوشته ها:
    415
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    shiraz
    نلفن با آدرسش رو نداری
     
  21. saeed fm

    saeed fm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2007
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    4
    البته همچین دستگاه ارتباطی هست و احتیاجی به دکل و... نداره و بردی در حدود 2000 کیلومتر(دو هزار کیلومتر) هم داره( تقریبا تمام ایران) قدرتش هم 100 وات هست و از امواج HF استفاده میشه ، هزینه شارژ هم نداره

    ولی نه تو ایران پیدا میشه ، نه مجوز استفادش داده میشه ؛ فقط محض اطلاع گفتم
     
  22. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    732
    تشکر شده:
    71
    محل سکونت:
    مشهد
    از کارت تلفن های هک شده استفاده کنید البته اگر حوصله باجه های تلفن و ایستادن طولانی مدت جلوی باجه تلفن را دارید
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل