میگم 2checkout هم مثل پی پال از ما مشخصات حساب بانکی و قبض برق و این چیزا رو می خواد یا نه؟
E elnaz85 Registered User تاریخ عضویت 22 ژانویه 2007 نوشتهها 364 لایکها 1 14 آپریل 2007 #1 میگم 2checkout هم مثل پی پال از ما مشخصات حساب بانکی و قبض برق و این چیزا رو می خواد یا نه؟
tehrancyber Registered User تاریخ عضویت 22 آگوست 2005 نوشتهها 340 لایکها 0 سن 42 محل سکونت تهران 15 آپریل 2007 #2 براي خريد نه اما اگر ip ايران باشه يا به بعضي كارتهاي gift گير ميده اون موقع ... من اما باهاش خريد زياد داشتم بدون مشكل اما اگر بخواي merchant بگيري اون چيزه ديگه ايه.
براي خريد نه اما اگر ip ايران باشه يا به بعضي كارتهاي gift گير ميده اون موقع ... من اما باهاش خريد زياد داشتم بدون مشكل اما اگر بخواي merchant بگيري اون چيزه ديگه ايه.
E elnaz85 Registered User تاریخ عضویت 22 ژانویه 2007 نوشتهها 364 لایکها 1 15 آپریل 2007 #3 می خوام merchant بگیرم حساب بانکی تو خارج هم دارم یه آشنا تو خارج هم دارم حالا نمی دونم با نام خودم ثبت نام کنم یا آشنام؟ با آی پی ایران که نمیرم.
می خوام merchant بگیرم حساب بانکی تو خارج هم دارم یه آشنا تو خارج هم دارم حالا نمی دونم با نام خودم ثبت نام کنم یا آشنام؟ با آی پی ایران که نمیرم.
tehrancyber Registered User تاریخ عضویت 22 آگوست 2005 نوشتهها 340 لایکها 0 سن 42 محل سکونت تهران 15 آپریل 2007 #4 تو اين ضمينه تجربه ندارم اما بايد قطعا به اسم و آدرس و ip اون كشور و شخص باشه چون براي merchant همه جا ازت يك bill حالا تلفن چيزي مي خوان براي تائيد .
تو اين ضمينه تجربه ندارم اما بايد قطعا به اسم و آدرس و ip اون كشور و شخص باشه چون براي merchant همه جا ازت يك bill حالا تلفن چيزي مي خوان براي تائيد .
Z ZenithPay کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 16 ژانویه 2007 نوشتهها 64 لایکها 0 16 آپریل 2007 #5 سلام حتما از طریق رابط خارجیتون اقدام کنید