nexpay

یک سوال

شروع موضوع توسط aarash ‏21 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام
    چه طور میشه یک سری اطلاعات رو که از دیتابیس میگیرم و منظم شده را دوبار منظم کرد
    مثلا
    من یک سایت ساختم و میخواهم در یک صفحه از سایت اطلاعات را از دیتابیس گرفته و به وسیله شرط دیتابیس
    PHP:
    $sql="select * form `mytable` order by id DESC"
    بر خلاف آيدي ريكورد ها را منظم كنم . حالا ميخواهم 2 باره بر اساس حروف الفبا يكي ديگه از رديف ها منظم بشه ( مثال : رديف نام )
    به طور خلاصه مخلوط كردن اين 2 كد با هم
    كد اول :
    PHP:
    $sql="select * form `mytable` order by id DESC"
    كد دوم :
    PHP:
    $sql="select * form `mytable` order by name"
    اگه يكم گنگ هست منو ببخشيد :wacko: :wacko:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    يعني چي؟ يا بايد فقط آي دي مرتب بشه يا فقط اسم!!
    يك مثال در اين زمينه در سايت من هست : اینجا
    ببين شايد روشن تر شي :rolleyes:
     
  3. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    میدونم که اون کارو میشه کرد . ولی میخواهم هم آیدی باشه هم اسم !!!
    یعنی نمیشه ابتدا
    PHP:
    $sql="select * from `mytable` order by id DESC";
    $res=mysql_query($sql);
    بعد این $res را دوباره منظمش کنیم بر پایه اسم
    خواهش میکنم کمک کنید
    چون خیلی عجله دارم
     
  4. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    ميخواي هم براساس اي دي باشه و بعدش نيم و ... ؟
     
  5. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    ببين اگه مثلا از اين روش استفاده كني:
    PHP:
    SELECT FROM `table`  ORDER BY `name`  DESC ,  `idASC 
    ابتدا سورت براساس نيم صورت ميگيره و در صورتي كه بعضي از نيم ها با هم برابر باشند در بين اونها سورت بر اساس آيدي صورت ميگيره ...
     
  6. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    بله یک همچین چیزی
    میشه یکم بیشتر در مورد کدتون توضیح بدهید
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    توضیح نمی خواد این همون کدی که می خواهی دیگه !
    بر اساس name و id کدت رو سورت می کنه
     
  8. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    خیلی ممنون از جناب آصف و میلاد مووی
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal