• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سیستم جدید برای افزایش کلیک درgoogle adsense

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
خوبه گوگل ایران رو تحریم کرده، اگه تحریم نبودیم چه کارها که نمیکردیم؟؟؟!!! من یه بار یه مقاله خوندم که گوگل به کشورها یک امتیاز fraud میده. مثلاً ترکیه fraud بالایی داره ولی سوئد fraud خیلی پایینی داره و وقتی میخواد یه اکانتو ببنده به این فاکتور یعنی کشور صاحب اکانت به شدت توجه میکنه. اگه ایران کلاً تحریم نبود فکر میکنم بالاترین درصد fraud رو به خودش اختصاص میداد.

Tony.65

Registered User
لایک‌ها
0
توضیحات کاملتر را در وبلاگ زیر ملاحظه کنید

http://irangoogleads.blogfa.com
اگه خودت جای تبلیغ دهنده باشی خوشت میاد الکی روی تبلیغاتت کلیک کنن؟
نمیدونم چرا به جای اینکارا رو یه کار درست و حسابی وقت نمیذاری.این روش شما هم مثل هزاران روش کلک دیگه هرگز نمیتونه عاقبت درست و حسابی داشته باشه.به جای اینکارا رو یه ایده جدید و درست و حسابی وقت بذاری و روش کار کنی حتما به نتیجه میرسی.لااقل یه چیزی یاد میگیری که به دردت میخوره.
به هر حال امیدوارم موفق باشی

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
روش کلیک اکسچنج حدود دو سال پیش بود اگر درست یادم باشه در اورکات و توسط یک هندی مطرح شد که کلی هم هوادار پیدا کرد و چند ماهی ملت حسابی حال کردند
اما بعد گوگل به شدت به خطر افتاد و تبلیغ دهندگان شکایات بسیاری رو به گوگل فرستادن که گوگل هم دست به کار شد و ای پی اکانت های مختلف را هم با الگوریتم خودش به بررسی گرفت و در ضمن تعداد بسیار زیادی ریپورتر استخدام کرد و در ضمن در اون بازه زمانی که خیلی وضعش بد بود به هر کس که چنین ریپورتی میداد یک جایزه ای هم میداد(توی وب مستر ورلد خودنم این مقاله رو)

مثلا الان شما در اورکات و یا در دی پی و یا هر جایی که چند تا آدم پیدا بشه اینو مطرح کنی ظرف سه روز بن میشی و علاوه بر آدرس سایت آدرس وب مستر هم بن میشد!!!

ولی فکر نمیکنم تو ایران همچین آدم هایی پیدا بشه!!!

Irangoogleads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روش کلیک اکسچنج حدود دو سال پیش بود اگر درست یادم باشه در اورکات و توسط یک هندی مطرح شد که کلی هم هوادار پیدا کرد و چند ماهی ملت حسابی حال کردند
اما بعد گوگل به شدت به خطر افتاد و تبلیغ دهندگان شکایات بسیاری رو به گوگل فرستادن که گوگل هم دست به کار شد و ای پی اکانت های مختلف را هم با الگوریتم خودش به بررسی گرفت و در ضمن تعداد بسیار زیادی ریپورتر استخدام کرد و در ضمن در اون بازه زمانی که خیلی وضعش بد بود به هر کس که چنین ریپورتی میداد یک جایزه ای هم میداد(توی وب مستر ورلد خودنم این مقاله رو)

مثلا الان شما در اورکات و یا در دی پی و یا هر جایی که چند تا آدم پیدا بشه اینو مطرح کنی ظرف سه روز بن میشی و علاوه بر آدرس سایت آدرس وب مستر هم بن میشد!!!

ولی فکر نمیکنم تو ایران همچین آدم هایی پیدا بشه!!!

سلام از اون رفیق هندی تاحالا نشنیده بودم این موضوع به فکرم رسید
من چه کلکی میزنم که مستحق دریافت نام کلاهبردار باشم؟مگه گوگل اعتبار ایران رو زیر سوال نبرده؟چی میشه اگه اعتبار گوگل زیر سوال بره؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
موفق شدی و دریافت کردی خبرش رو اینجا بزار(که احتمالش خیلی کمه عزیز)

ولی به هر حال موفق شدی نتیجه را اینجا بزار

(در ضمن همین الان هم کلی کلیک اکسچنج هست - فقط شانس بیار کسی ریپورتت را نده)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من با یکی از دوستان پارسال این روش رو روی یکی دیگر از سیستمها تست کردیم یک هفته خیلی خوب بود اما بعداً طرف مقابل دیگه کار نکرد

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
خودت داری میگی یکی دیگر از سیستم ها...

گوگل یکی دیگر نیست!

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
سلام از اون رفیق هندی تاحالا نشنیده بودم این موضوع به فکرم رسید
من چه کلکی میزنم که مستحق دریافت نام کلاهبردار باشم؟مگه گوگل اعتبار ایران رو زیر سوال نبرده؟چی میشه اگه اعتبار گوگل زیر سوال بره؟
اعتبار ایران!!! ببخش دوست من ولی من متوجه نمیشم در مورد چی حرف میزنی؟

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا روش خوبيه !
ولي نه به صورت باهو مسنجر !!
به صورتي كه الگوريتم هاي تشخيص رو نقض كنه !
من روي سيستم مشابه كار كرده بودم ...
جواب ميده ولي هزينه برداره و نياز به 1 سال تست داره !!

راستي تبليغات تو وبلاگي كه گفتي موفق هست ! نبود ؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
2 سال بیش.......از اون تابیکهای زیر خاکی بود.....دی...

بالا