• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سیستم نسبتا خوب ولی فقط برای 3روز!

ali744

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ،
این مشخصات سیستم من هست:
CPU: Intel E6850
MB: Gigabyte P35-DS3R
RAM: 2*1GB CORSAIR DUAL
VGA: XFX 8800GT
PSU: GREEN 680B Real
که فقط بعد از بستنش 3 روز بیشتر بی دردسر نبود یعنی در انتهای روز سوم بعد از SHUT DOWN دستگاه طبق عادت برق کل دستگاه را هم از کلید پشت پاور قطع کردم و روز بعد که دستگاه را روشن کردم مشکل زیر را داشتم:
قبل از این مشکل سیستم به طور نرمال بعد از روشن کردن دستگاه فن ها با ماکزیمم دور خود کار کرده و بعد از صدای بوق معروف دور فن ها افت کرده و نرمال می شن و چراغهای LED رو مادربرد هم خاموش شده و سیستم بالا می یاد اما بعد از این مشکل:
موقع روشن کردن دستگاه فن ها با دور زیاد شروع بکار کرده و چراغهای روی برد روشن می مونه ولی سیستم قبل از بوت دوباره خاموش میشه (کل این مرحله از لحظه روشن تا خاموشی 2الی3ثانیه بیشتر نیست) حالا تقریبا 3ثانیه خاموش میمونه ولی دوباره خودش روشن میشه اما باز موفق نمیشه و بعد از 3ثانیه خاموش میشه این روند همین طور ادامه داره تا خودتون برق سیستمو قطع کنید.

اما قسمت جالبش اینه طبق روال برخورد با مشکلات سخت افزاری شروع به قطع سخت افزارها کردم مثلا کافیه برق و کابل (جالبه هر دوش) برای DVD-ROM وDVD-writer رو قطع کنید بعد که برق دستگاه را وصل کنید و سیستم را روشن کنید بالا میاد حالا دیگه حتی قبل از راه اندازی ویندوز هم سیستم را خاموش کنید و کابل پاور رو هم دوباره بکشید و برقها و کابل DVD-ROM وDVD-writer را وصل کنید سیستم براحتی بالا می یاد!:blink:
دیروز صبح این روش هم جواب نداد اینبار برق و کابل SATA هارد رو هم قطع کردم و بعد سیستم رو بالا آوردم!
امروز صبح برق و کابل DVD-ROM وDVD-writer را قطع و یکی از رم ها رو درآوردم و سیستم را بالا آوردم!
وقتی هم سیستم بالا میاد برای ساعت ها ممتد بدون کوچکترین مشکلی کار می کنه!

همه اتصالات را چک کردم ، بدادم برسید که بعد از مدتها انتظار سعی کردم از هر قطعه تقریبا نگم بهترین ولی لااقل خوب انتخاب کنم این آخر عاقبت من! مثلا توی اکثر فرمها برای این سیستم (بدون اور) پاور 580R پیشنهاد میکردن در صورتیکه با انتخاب 680B Real خواستم کمترین سیستم فشار رو پاور باشه همینطور انتخاب GA-P35-DS3R از بابت کیفیت اجزار و ..سایر حسنهای Ultra Durable .....

ممنون میشم کمکم کنید که حسابی بعد از اینهمه هزینه به هم ریختم ....:(

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
کاملا احساس شما رو درک میکنم دوست عزیز سیستم خوبی خریدید قطعاتتون هم خوبن نگران نباشید با یکمی صبر و تحمل و یکمی وررفتن با سیستم مشکلش رو پیدا میکنید .
اول به نظر من یبار بایوس مینبوردتون رو بروز کنید و یا اینکه Load Default کنید (البته بروز که بکنید خودش به حالت Default برمیگرده ) تا بعد اگه بازم مشکل بود فکرهای دیگهای بکنیم . راستی Master و Slave رامهاتونم حتما درست بستین و تنظیم کردین دیگه (البته اگه نکرده باشین هم این چنین مکشلی بعیده پیش بیاد ولی حالا هرچی ممکنه) ؟

ali744

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همدردیتون و راهنمائیتون ، بایوس رو بروز کردم از نسخه 9 به 11، جامپرهای رمها را چک کردم ، هر چند که دیگه کلا قطع هستن ولی مشکل باقیه. :(

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پاورت مورد داره فکر کنم يا اين که قدرت لازم رو نداره ..همون کارت 8800 ات کلی برق میخواد.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
پاور که قویه 680 واته ولی ممکنه مشکل داشته باشه اگر میتونید سیستم رو با یه پاور دیگه تست بکنید ولی چون سیستمتون یکمی سنگینه سعی کنید پاوری که باهاش تست میکنید زیر 450-400 وات نباشه .

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز... کیس رو کامل بردار ببر آینده سیما اونجا دوستان پاور رو براتون تست میگیرن اگر مشکل داشت عوض میکنن. اگر پاور مشکل نداشت اونوقت از مین ات است میبری آواژنگ اونا هم دستگاه چک کردن ارور دارن برات چک میکنن.
پیام خصوصی رو هم چک کنید.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
درضمن با محاسبات من مصرف شما در حالت 100% LOAD حدود 330 وات است!!

ali744

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم،
دیروزسیستم رو با یک پاور جدید امتحان کردم، (گارانتی گرین پاور قبلی رو تعویض کرد) ولی متاسفانه مشکل همچنان باقی بود تا امروز فرصتی یش اومد تا برد سیستم رو با یک برد مشابه جایگزین کنم ، در حال حاضر سیستم بی دردسر کار می کنه و به نظر می رسه مشکل حل شده ، برد تحویل گارانتی آواژنگ شد تا سه روز دیگه جواب میدن، امیدوارم کمک کنند مشکل حل بشه.:)
شب و روزتون بخیر

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز برد رو یکم پاپیچ میشدی هموجا عوض بکنن!

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهراً مادربرد خیلی Ultra durable نبوده و کارخانه یک کمی اشتباه متوجه شده... :D

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

که فقط بعد از بستنش 3 روز بیشتر بی دردسر نبود یعنی در انتهای روز سوم بعد از SHUT DOWN دستگاه طبق عادت برق کل دستگاه را هم از کلید پشت پاور قطع کردم و روز بعد که دستگاه را روشن کردم مشکل زیر را داشتم:
قبل از این مشکل سیستم به طور نرمال بعد از روشن کردن دستگاه فن ها با ماکزیمم دور خود کار کرده و بعد از صدای بوق معروف دور فن ها افت کرده و نرمال می شن و چراغهای LED رو مادربرد هم خاموش شده و سیستم بالا می یاد اما بعد از این مشکل:
موقع روشن کردن دستگاه فن ها با دور زیاد شروع بکار کرده و چراغهای روی برد روشن می مونه ولی سیستم قبل از بوت دوباره خاموش میشه (کل این مرحله از لحظه روشن تا خاموشی 2الی3ثانیه بیشتر نیست) حالا تقریبا 3ثانیه خاموش میمونه ولی دوباره خودش روشن میشه اما باز موفق نمیشه و بعد از 3ثانیه خاموش میشه این روند همین طور ادامه داره تا خودتون برق سیستمو قطع کنید.

....:(

من هم همین مشکل را داشتم وقتی که اورکلاک می کردم. پرسیدم گفتند که مادر برد سیستم ایمن ضد اورکلاک داره اینطور می شه.
شاید شما هم تنظیمات بایوس CPU یا رم را اورکلاک کردی

ali744

Registered User
لایک‌ها
0
می بخشید دیر اطلاع دادم ولی برای تجربه بد نیست ، بعد از نزدیک به 50000تومان ضرر برای تعویض و تست قطعات مختلف قضیه خیلی ساده بود:
عدم هماهنگی این مدل از رم های Corsair - XMS2با بردهای Giga (متاسفانه الان به مدلش دسترسی ندارم ولی رم های تولم با Heatsinck طوسی بودند و رم های کنونی کم ارتفاع تر و مشکی رنگ هستند)
با تعویض آنها با مدل دیگه مشکل حل شد. :)
دوستان از دفترچه یا سایت سازنده برد برای خرید رم های مچ غافل نشید.

بالا