behnamfrozen
Registered User
با سلام خدمت دوستان
مادربرد
Asus Sabertooth 990 fx R2
این تنها مادربردی هست که از pci 3 پشتیبانی میکنه و قیمت پایین سایت ها به این خاطر هست که این مین ورژن R2 هست و مین موجود در سایت ها ورژن R1 میباشد
ضمنا 2 سال از گارانتیش مونده (ویستا)
گرافیک پیچ نشده !!!
Sapphire 7950 HD DDR5 3GB 384bit
سی پی یو
AMD FX 8150 zembezi
به همراه کولینگ DeepCool Gammaxx 400 + فن اضافی 12 سانتی enermax
هر سه قطعه دارای گارانتی هستند
و اما کارت صدای
Crative Sound Blaster Audigy 2ZS
با پشتیبانی midi و به ساز هم وصل میشه و صدای دالبی و مناسب استفاده استودیویی با کیفیت صدای عالی .ساخت کانادا
این سیستم فقط تو مغازه بوده که باهاش به جز رایت دی وی دی کار دیگه ای نکردیم و اور هم نشده و کاملا سرحاله .فقط چون عشق این هیولاها رو دارم میخرمش .مغازه هم اکباتان هست کسی خواست آدرس بدم بیاد تست کنه و تمام متعلقات و جعبه هاش موجوده
تحویل در تهران حضوری هست و در شهرستان ها با تیپاکس پس از حواله نقدی ارسال میشه
خب یه سری هدفون اصل
یه سری قاب آیفون 5 شیک با چندتا هارد اکسترنال 1 ترابایت سونی در رنگ های مشکی نقره ای و طلایی دارم که در تاپیک بعدی میزارم
مادربرد
Asus Sabertooth 990 fx R2
این تنها مادربردی هست که از pci 3 پشتیبانی میکنه و قیمت پایین سایت ها به این خاطر هست که این مین ورژن R2 هست و مین موجود در سایت ها ورژن R1 میباشد
ضمنا 2 سال از گارانتیش مونده (ویستا)
گرافیک پیچ نشده !!!
Sapphire 7950 HD DDR5 3GB 384bit
سی پی یو
AMD FX 8150 zembezi
به همراه کولینگ DeepCool Gammaxx 400 + فن اضافی 12 سانتی enermax
هر سه قطعه دارای گارانتی هستند
و اما کارت صدای
Crative Sound Blaster Audigy 2ZS
با پشتیبانی midi و به ساز هم وصل میشه و صدای دالبی و مناسب استفاده استودیویی با کیفیت صدای عالی .ساخت کانادا
این سیستم فقط تو مغازه بوده که باهاش به جز رایت دی وی دی کار دیگه ای نکردیم و اور هم نشده و کاملا سرحاله .فقط چون عشق این هیولاها رو دارم میخرمش .مغازه هم اکباتان هست کسی خواست آدرس بدم بیاد تست کنه و تمام متعلقات و جعبه هاش موجوده
تحویل در تهران حضوری هست و در شهرستان ها با تیپاکس پس از حواله نقدی ارسال میشه
خب یه سری هدفون اصل
یه سری قاب آیفون 5 شیک با چندتا هارد اکسترنال 1 ترابایت سونی در رنگ های مشکی نقره ای و طلایی دارم که در تاپیک بعدی میزارم
Last edited: