سلام دوستان
بنده یک عدد کتونی کانورز حدود 2 سال پیش از سایت آمازون انگلستان خرید کردم . البته اون طرحی که من میخواستم فقط شماره 45 و 46 مونده بود و پای من 42 بود :d
ولی گفتم مهم نیست مثل بوت کفی میندازم ردیف میشه . منم شماره 45 شو خریدم .
ولی وقتی رسید با وجود کفی انداختم چون برام بزرگ بود اذیت میکرد و لپ لپ هم صدا میداد :ی فیت پای من نبود .
حتی چون سایزم نبود پشت پام به پشت کتونی سایده میشد و جورابم کم کم پاره میشد.
منم نهایتا" 10 15 بار اینو پوشیدم و اکثرا" در جاکفشی در حال خاک خوردن بوده ...
کارتون هم نداره به علت اینکه با کارتونش هزینه حملش از انگلیس تا اینجا بیشتر میشد که منم گفتم کارتونشو بندازن دور و تو مشما بفرستن :d
الان هم بکارم نمیاد و نمیپوشم و تصمیم گرفتم بفروشمش ... البته اگر قیمت درست داده بشه ...
کد EU هم داره ...
لینک آمازونشم هرچی میگردم پیدا نمیکنم ...
اینم چند تا عکس از کتونی
نکته : کتونی به علت همون استحکاکی که گفتم در قسمتی که پشت پا قرار میگیره یک مقدار زدگی داره .... البته از داخل هست و زیاد مهم نیست ...
[
بنده یک عدد کتونی کانورز حدود 2 سال پیش از سایت آمازون انگلستان خرید کردم . البته اون طرحی که من میخواستم فقط شماره 45 و 46 مونده بود و پای من 42 بود :d
ولی گفتم مهم نیست مثل بوت کفی میندازم ردیف میشه . منم شماره 45 شو خریدم .
ولی وقتی رسید با وجود کفی انداختم چون برام بزرگ بود اذیت میکرد و لپ لپ هم صدا میداد :ی فیت پای من نبود .
حتی چون سایزم نبود پشت پام به پشت کتونی سایده میشد و جورابم کم کم پاره میشد.
منم نهایتا" 10 15 بار اینو پوشیدم و اکثرا" در جاکفشی در حال خاک خوردن بوده ...
کارتون هم نداره به علت اینکه با کارتونش هزینه حملش از انگلیس تا اینجا بیشتر میشد که منم گفتم کارتونشو بندازن دور و تو مشما بفرستن :d
الان هم بکارم نمیاد و نمیپوشم و تصمیم گرفتم بفروشمش ... البته اگر قیمت درست داده بشه ...
کد EU هم داره ...
لینک آمازونشم هرچی میگردم پیدا نمیکنم ...
اینم چند تا عکس از کتونی
نکته : کتونی به علت همون استحکاکی که گفتم در قسمتی که پشت پا قرار میگیره یک مقدار زدگی داره .... البته از داخل هست و زیاد مهم نیست ...
[

فایل های ضمیمه
Last edited: