• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل سخت افزاری که جدیدا پیش اومده برام

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
سلام بر دوستان عزیز
من چند وقته مشکل مشابه رو داشتم به ندرت ولی از دیروز خیلی قضیه فرق کرده
سیستم رو روشن کردم اومد بالا داشتم یک ویدئو میدیدم که مانیتور رنگش نارنجی شد و آبی شد و بعد سیاه شد و سیستم هنگ کرد یکی دوبار ریست کردم ولی بعد از اینکه ویندوز مجدد اومد بالا حدود 5 دقیقه بعدش دوباره این مشکل برخورد کردم و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
باخودم گفتم احتمالا مشکل از 3 جا میتونه باشه 1- کارت گرافیک 2- هارد 3- ویندوز
اول از همه کارت گرافیک رو در آوردم و سیستم رو بوسیله گرافیک آنبرد مادربرد آوردم بالا ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کردم و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت حتی ریست هم نمیشد دیگه سیستم
گفتم خوب احتمالا مشکل از ویندوز باشه و ویندوز رو عوض کردم و نیم ساعتی خیلی خوب بود ولی باز مجدد این مشکل بوجود اومد و سیستم هنگ کرد و راهی جز خاموش کردن سیستم از طرق کلید پشت پاور نداشت
گفتم شابد دمای سی پی یو میره بالا که اینطوری میشه و باعث میشه سیستم هنگ کنه ، بررسی کردم دمای سی پی یو خیلی خوبه و نهایت 55 درجه میشه و مشکلی از این بابت نبود حتی فن و هدسینک رو هم باز کردم و تمیزش کردم ولی باز مجدد این مشکل پدیدار شد
نمیدونم حالا مشکل از هارد میتونه باشه یا نه چون هارد گویا مشکلی نداره و خیلی خوب تا الان داشت کار میکرد و 6 ماه دیگه هم گارانتی داره اگر مشکلی هست زودتر ببرم شاید بتونیم عوضش کنیم
یک احتمال دیگه هم هست اونم پاور سیستمه که از این پاور های 15 هزار تومانی ها هستش که برای سیستم های معمولی تهیه شده و 4 سالی میشه که دارمش و تو ستاپ سیستم که دیدم ولتاژ های خیلی خوبی رو داره ارائه میکنه و مشکلی از این نظر نداشته
خیلی مشکل عجیبیه من با این موارد خیلی برخورد کردم ولی تونستم حلش کنم این یکی رو هم بگی نگی تا حدودی فعلا رفع کردم که دارم اینجا براتون این همه تایپ میکنم ولی باز هم اطمینان کامل ندارم که سیستم وضعیت سالمی رو داره و از این بابت نمیتونم بهش به عنوان یک سیستم قابل اعتماد نگاه کنم
ممنون میشم تجربیات خودتون رو در این زمینه در اختیار ما قرار بدید
با تشکر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با HDtune یک تست از هارد بگیر.

yp1248

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام خدمت شما دوست عزيز،

ايراد از مادربورد شماست ، خازنهاي اطراف CPU شما داراي نشتي و يا باد كردگي ميباشد.
نسبت به تعويض آنها اقدام كنيد.

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون
من الان یک چیز دیگه ای رو هم بهش برخوردم که تا حالا برخورد نداشتم اونم اینکه سیستم کامل خاموش میشه ولی چراغ جلوی کیس که رنگ آبی داره و نشون میده سیستم روشنه همچنان روشن باقی میمونه ولی نورش کمه و اصلا خاموش نمیشه ولی سیستم خاموشه و چراغه الکی روشن مونده و باید دکمه قطع برق از پشت کیس روی پاور رو بزنی تا این چراغه هم خاموش بشه و وقتی مجدد دکمه روی پاور پشت کیس رو میزنی که برق وارد مدار بشه هنوز سیستم رو روشن نکردم که این چراغه خودش روشن میشه ولی سیستم روشن نشده

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام خدمت شما دوست عزيز،

ايراد از مادربورد شماست ، خازنهاي اطراف CPU شما داراي نشتي و يا باد كردگي ميباشد.
نسبت به تعويض آنها اقدام كنيد.

خودم میتونم متوجه این موضوع بشم و یا اینکه نشون نمیده که خازن ها ایراد پیدا کرده ؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
منم تقریبا" همچین مشکلی دارم. کیس رو که باز کردم دیدم خازن گرافیک و مادربورد بعضیهاش باد کردن. ولی چون سیستمم قدیمیه نمیارزه درستش کنم. میخوام یه سیستم جدید بخرم (بدون هارد) و هارد الانم رو روی سیستم جدید نسب کنم. ولی الان با این نرم افزار هارد رو چک کردم و ارور داشت. معنی این ارور چیه؟

564lu7m34tz2inmn73x4.jpg

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اطلاعات مهمی روی این هاردها دارید جابه جا کنید چون عمرشون به سر رسیده و SMART هاردتون داره Warning میده .. ممکنه فردا که سیستم و روشن کردید دیگه اطلاعات روی هارد قبل خواندن نباشن ..

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
اطلاعات مهمی روی این هاردها دارید جابه جا کنید چون عمرشون به سر رسیده و SMART هاردتون داره Warning میده .. ممکنه فردا که سیستم و روشن کردید دیگه اطلاعات روی هارد قبل خواندن نباشن ..

هار من یا هارد استارتر محترم؟ :S

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22

برای من یا برای این دوستمون ؟

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
کل هارد دیسک رو من با نرم افزار HD TUNE ارور اسکن کردم و همش OK بود و به رنگ سبز بود

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
وقتی Health Status نوشته WARNING یعنی دیگه کار تمومه .. ممکنه 2 سال دیگه هم اینجوری کار کنه و ممکنه فردا از کار بیفته اگر Health روی Warning هست ریسک استفاده از این با خودتونه ..

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
وقتی Health Status نوشته WARNING یعنی دیگه کار تمومه .. ممکنه 2 سال دیگه هم اینجوری کار کنه و ممکنه فردا از کار بیفته اگر Health روی Warning هست ریسک استفاده از این با خودتونه ..

خوب هارد ما که گارانتی داره ببریم بدیم شاید بشه از گارانتی استفاده کرد
اما توش انقدر اطلاعات شخصی حساس دارم که نمیشه اعتماد کرد که اطلاعات رو کپی نکنن

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خوب هارد ما که گارانتی داره ببریم بدیم شاید بشه از گارانتی استفاده کرد
اما توش انقدر اطلاعات شخصی حساس دارم که نمیشه اعتماد کرد که اطلاعات رو کپی نکنن

گارانتی باید این هارد رو تعویض کنه اگر بهانه آوردن زیر بار نروید .. قبل از اینکه هارد رو به اینها بدید قبل اش اطلاعات اتون رو جای دیگه کپی کنید و حتما هارد رو Wipe کامل کنید که قابل بازیابی نباشه ..

Ship Storm

Registered User
لایک‌ها
22
گارانتی باید این هارد رو تعویض کنه اگر بهانه آوردن زیر بار نروید .. قبل از اینکه هارد رو به اینها بدید قبل اش اطلاعات اتون رو جای دیگه کپی کنید و حتما هارد رو Wipe کامل کنید که قابل بازیابی نباشه ..

کلا بهونه رو که میارن و میگن مشکل برق و نوسان و ضربه واین چیزا بوده که نخوان زیر بار تعویض برن تو این حالت باید چکار کرد ؟ من با این موارد برخورد داشتم که دارم میگم زیر بار نمیرن و ما هم که دستمون به جایی بند نیست
این WIPE که میگید چیه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کلا بهونه رو که میارن و میگن مشکل برق و نوسان و ضربه واین چیزا بوده که نخوان زیر بار تعویض برن تو این حالت باید چکار کرد ؟ من با این موارد برخورد داشتم که دارم میگم زیر بار نمیرن و ما هم که دستمون به جایی بند نیست
این WIPE که میگید چیه؟

Wipe به زبان ساده به عملیاتی برای جلوگیری از Recovery فایلهای پاک شده گفته میشه .. برنامه های خیلی زیادی هم براش وجود داره مثلا یه برنامه خیلی کوچولو و ساده که فکر کنم اصلا رو سیستم اتون نصب باشه همین CCleaner

Redirecting...

wipe.jpg

طبق عکس بالا عمل کنید ( البته حتما فایلهاتون رو روی هارد دیگه کپی بگیرید و مطمئن بشید که کپی که گرفتید سالمه ( این هارد مشکل داره و ممکنه فایلها رو به صورت خراب جابه جا کنه - Corrupted Transfer) چون اگر اینکار رو کردید دیگه تقریبا غیرقابل بازیابی است )

در مورد گارانتی شما نباید قبول کنید .. اگر این هارد گارانتی داره باید تعویض بشه .. شما که برای گارانتی مراجعه کردید حتما ذکر کنید که پیغام SMART روی Warning هست و بگید که با HDTune تست کرید و روی CRC Error Count اشکال هست.. امیدوارم بتوانید هاردتون رو با نو تعویض کنید ..

ما یه همچین مشکلی با سازگار ارقام و هارد اکسترنال 1 ترابایت داشتیم .. بعد از اینکه درب هارد من رو باز کردند ( و من حتی دیگه نمیتونم این رو برای گارانتی به خارج ببرم و تعویض کنم چون با کار اینها گارانتی بین المللی من Void شد ) گفتند نوسان برق بوده !! شما فکرش رو بکن هاردی که با آداپتور کار میکنه نوسان برق اش کجا بوده و حالا اگر نوسان بود چطور تبدیل USB به SATA سالمه و فقط هد هارد مشکل داره .. من نمیدونم این حرفها رو اینها از کجا درمیارن .. خلاصه یه خسارت 250 تومانی به ما زدن و من هم اینجور فرض کردم که این پول رو صرف کار خیری کردم .. تا ما باشیم از اینها چیز نخریم

yp1248

Registered User
لایک‌ها
23
بادکردگی خازن رو با چشم میتونید تشخیص بدید اما فهمیدن نشتی خازن کار شما نیست و از طریق خازن سنج مشخص میشه.
با تعویض خازنهای اطراف CPU مشکل شما حل میشه.
موفق باشید.

بالا