• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل کوچیک با شبکه !

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
درود
دوستان تو شرکتی که من کار میکنم 6-7 تا سیستم به شبکه وصل هستند ، فکر میکنم از طریق هاب ! یکی از سیستم ها شبکه رو نمیشناسه ، اما اینترنتش وصله (اینترنت هم بین سیستم ها شر شده) . ایپیش رو چک کردیم ، کابل شبکه رو هم عوض کردیم...با توجه به اینکه مشکل حل نشد فکر کردیم احتمالا ویندوز مورد داره و باید عوض بشه !

پیشنهاد شما چیه ؟ چطور میتونم مشکل این سیستم رو پیدا کنم و اگر مشکل از ویندوز باشه آیا راهی به جز تعویض ویندوز هست ؟ مثلا با نرم افزاری مثل رجیستری دکتر یه اسکن روش بکنم ؟
اگر این کار بهتره لطفا به صورت مختصر بگید که چطور از رجیستری بک اپ بگیرم که احیانا به مشکل نخورم !
مرسی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اول از همه فایروال ! بعد ورک گروپ ها رو چک کن یکی باشن ! ببین می تونی بقیه رو پینگ کنی یا نه !
تو ویندوز سون تنظیمات شیرینگ هست که اجازه نمی ده دیده بشی !
همه اینها رو باید چک کنی !
سیستم عامل رو هم نگفتی

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ویندوزتم الکی عوض نکن
تنظیماتت فک کنم مشکل داره و اینجور که میگی هیچ سر رشته ای هم تو این کار نداری !
یه سرچ بزن تو نت تنظیمات را ببین چجوریه با تنظیمات فعلی چک کن
بعد اصلا شما مطمئنی وصل نیست ؟ از کجا میگی وصل نیس ، سیستم عاملت چیه ؟

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سیستم عامل ها همه xp هستند !
من فقط آیپی ها رو چک کردم همشون تو یه رنج بودند ، کابل شبکه هم وصله ! :دی
ولی خوب از اون سیستم نمیشه به شبکه متصل شد ، این جریان پینگ کردن ورک گروپ ینی ؟!
مرسی

Katatonia

Registered User
لایک‌ها
171
فایر وال باید خاموش باشه
اون قسمتی که آی پی میدید معمولا برا اینترنتDHCPباید باشه.یعنی انتخاب IPاتوماتیک.
اما تو شبکه برا شیر کردن و کلا تو یه شبکه Localشما باید IPدستی تو رنج IPها با توجه به سرور
تعریف کنید.برای شبکه DNSلازم نیست فقط IP,subnet,gatewayرو طبق سرور تعریف کنید.اگه این کار هارو انجام دادید
و موفق نشدید احتمالا کامپیوتری با همون IPوصل شده.پس باید تعویض بشه.اگه دوباره نشد کابل رو چک کنید و در نهایت
یه نگاهی به سوئیچ بندازید ببینید اصلا به شما سذویس میده یا نه؟

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
شبکه قبلا وصل بود ، یه ماهه که قطع شده..وقتی بازش میکنم ارور میده و می نویسه که شما اجازه دستیابی به این شبکه رو ندارید و برید سراغ administor و بلا بلا بلا !
فایروالش خاموش بود
ورک گروپ هم یکی بود . آیپی ها هم در یه رنج بود !
تو cmd دستور ipconfig رو اجرا کردم ، ایپی سیستم اومد ولی دیگه نمیدونستم باهاش چکار کنم :d

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان ویندوز هم عوض کردم ، هنوز مشکل حل نشده ! ممکنه به خاطر مشکلات سخت افزاری باشه ؟! با توجه به اینکه اینترنت وصله نباید شبکه مشکلی داشته باشه .

choseon

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان ویندوز هم عوض کردم ، هنوز مشکل حل نشده ! ممکنه به خاطر مشکلات سخت افزاری باشه ؟! با توجه به اینکه اینترنت وصله نباید شبکه مشکلی داشته باشه .

والا من دوتاچیز بنظرم میرسه :
یکی اینکه یا کابل خرابه یا اینکه کابل درست رو استفاده نکردید. (واسه امتحانش کابل یه سیستم دیگرو ببند بهش ببین چی میشه)
دوم اینکه شاید (میگم شاید) subnet mask اشتباه براش تعریف شده. معمولا تو 99.99 درصد موارد ، subnet mask اینه 255.255.255.0 (واسه همه کامپیوترهای توی یه شبکه).

بالا