• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مودم، یک روتر، دو خط و دو سرویس نت؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

آیا ممکن است با یک مودم و یک روتر از دو سرویس نت که روی دو خط مجزا هستند استفاده کرد؟

ممنون.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام؛

آیا ممکن است با یک مودم و یک روتر از دو سرویس نت که روی دو خط مجزا هستند استفاده کرد؟

ممنون.

سلام دوست عزیز نگرد که ما واسه شرکت کل تهرانو زیرو رو کردیم. شما احتیاج به روتری داری که دوتا ورودی wan داشته باشه.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
منظورتان این است که اینطور روتر در تهران پیدا نمی شود؟

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با ISA سرور میتونید یکی کنید پهنای باند دو اینترنت رو یعنی Load Balance اشون کنید .. اگر برای دانلود و اینها میخواهید میتوانید VMWare Server نصب کنید و دو مدم ADSL را به یک کامپیوتر وصل کرده و هم زمان از هر دو دانلود کنید، من سیستم دانلود ام یک کامپیوتر ضعیفه و VMWARE Server داره و همزمان از 3 مدم ADSL دانلود میکنه ..

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من از نظر تجهیزات راهنمایی کردم . مام توی شرکت مجبور شدیم از این راه استفاده کنیم دو تا لن میاد به یک کامپیوتر و توسط برنامه باهم همزمان کانکت میشن و بالانس.
ولی تجهییزات ش نیست دوست عزیز اگه سراغ دارین به منم معرفی کنید.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Modem چند خط ساپورت هست ولی خیلی کم و گرونه .. تنها جای دنیا که یه همچین چیزی به عقل جور در میاد ایرانه ! وگرنه جای دیگه به جای 2 تا خط 1 مگ مثلا ، یه خط 4 مگ میخرن و خودشون و راحت میکنند .. اینجا که متاسفانه همه چیز خلاف استاندارده ..

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
البته من برای دانلود و استفاده ی هم زمان از این دو سرویس نمی خواهم. چیزی که دنبال آن هستم این است که روزها از یک سرویس و شب ها از سرویس دیگر استفاده کنم. پس ناچار به داشتن دو مودم هستم؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
البته من برای دانلود و استفاده ی هم زمان از این دو سرویس نمی خواهم. چیزی که دنبال آن هستم این است که روزها از یک سرویس و شب ها از سرویس دیگر استفاده کنم. پس ناچار به داشتن دو مودم هستم؟

سلام . بله دوست عزیز
یه مودم ساده و ارزون قیمت بخرین یا اینکه تنظیمات و روی حالت بریج بذارین دو تا کانکشن بسازین توی ویندوز یکی شب یکی روز . مثل دایل آپ قدیم :D

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون از شما. :)

بالا