hosseinmousavi7
Registered User
درود
سود کم و سند و ضامن نخواد
حق وام پرداخت یا شراکت
سود کم و سند و ضامن نخواد
حق وام پرداخت یا شراکت
عزیز بانک یا ... معتبر میشناسید وام رو سند خودرو بده ؟در حد 70 به بالا - یه مشکلی پیش اومده برام ضامن کارمند ندارم .همچین چیزی نداریم
وام همیشه نیاز به یه تضمین داره
کسر از حقوق ، سفته و چک و ضامن معتبر و سیم کارت >>>>> برای مبالغ جزئی زیر 30 تومن
طلا و سند ملک و خودرو >>>>>> از 50% الی 70% ارزش اونا برای مبالغ بالاتر از 30 تومن ( البته از یه حدی بالاتر فقط طلا و ملک قبول میکنن )
هرچیزی به غیر از این شراکت محسوب میشه
روی سند خودرو خودم متاسفانه وام نمیدم وگرنه در خدمت بودمعزیز بانک یا ... معتبر میشناسید وام رو سند خودرو بده ؟در حد 70 به بالا - یه مشکلی پیش اومده برام ضامن کارمند ندارم .
نیست برادر همون وام جانبازی هم بهتون میفروشن سند ملکم شما باید ببری .طرف دیوانه نیست سند ملکشو بزاره اونم برای دوازده سال بعد مثلا بیست درصد وام رو بگیره باقی رو بده به شما که .وام جانبازی حتما حتما سند ملکی میخواد.اونایی که میفروشن این وام رو چون سند ندارن این کارو میکننهست
طرف پول وام برمیداره یه مقداری بقیش طرف باید بده ماهیانه
اگهی خاصی پیدا نکردم - والا منم دنبال پولیم 2 روز قسطو دیر پرداخت کنم طرف گیر نده بهم - پیگیر این وام برکتم ببینم دو نفر میتونم جور کنم هرچند امیدی ندارمروی سند خودرو خودم متاسفانه وام نمیدم وگرنه در خدمت بودم
ولی توی دیوار همون شهری که هستید با کلمات کلیدی " سرمایه " ، " تامین سرمایه " ، " شریک " ، " وام " سرچ بکنید ، دفاتر تامین سرمایه لیست میشن . پیش نویس قرارداد رو ازشون بگیرید بگید میخوام به وکیل نشون بدم و مشورت بکنم باهاشون و با دقت مطالعه بکنید و اگه واقعا توانایی پرداخت اقساط رو دارید بدون 1 روز تاخیر ، اقدام بکنید ، مشکلی پیش نمیاد ولی اگه حتی 1 قسط هم دیر بشه یا پرداخت نشه بعدا داستان میشه که بانک خوبیش اینه هیچوقت اینطوری نمیشه .
بانک هم واقعیتش تا حالا نشنیدم که وام بده روی سند خودرو ( شایدم بدم ! ) ولی من زیاد سمت بانک نمیرم چون مشکل سربازی دارم نمیتونم وام بگیرم
اتفاقا سربازی نمیرم چون هیجان نداره شاید اگه جنگ بشه برم از این تخصصم در زمینه سلاح و تیراندازی استفاده بکنم . برم همشونو هد شات بکنم :/اگهی خاصی پیدا نکردم - والا منم دنبال پولیم 2 روز قسطو دیر پرداخت کنم طرف گیر نده بهم - پیگیر این وام برکتم ببینم دو نفر میتونم جور کنم هرچند امیدی ندارم
سربازی یه کاریش بکن چند وقت دیه نبرد قرقیسا اعزام نشی
وام جانبازی چقدره؟نیست برادر همون وام جانبازی هم بهتون میفروشن سند ملکم شما باید ببری .طرف دیوانه نیست سند ملکشو بزاره اونم برای دوازده سال بعد مثلا بیست درصد وام رو بگیره باقی رو بده به شما که .وام جانبازی حتما حتما سند ملکی میخواد.اونایی که میفروشن این وام رو چون سند ندارن این کارو میکنن
120وام جانبازی چقدره؟