• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک پیشنهاد ساده و خوشمزه برای ده وعده (( همبرگر )) با سس قارچ

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
این برگر می تونه از خوشمزه ترین برگر هایی باشه که تو عمرتون خوردید .
ادویه عجیب و غریبی نداره . تقریبا ساده است و وسائلش توی هر آشپزخونه ای پیدا میشه .

مواد لازم

چرخکرده گوساله یا مخلوط : یک کیلو
ماست ( حتما سون یا پر چرب ) : دو قاشق غذا خوری
پیاز : یک عدد درشت یا دوتا متوسط
پودر سیر
گالینابلانکا یا عصاره گوشت گوساله : دو عدد
پودر سوخاری : سه قاشق غذا خوری
سیر : سه حبه
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون : دو قاشق

برای سس :
قارچ : 300 گرم
کره 50 گرم
شیر گرم یک لیوان
عصاره گوشت : یک فروند
آرد سفید : یه قاشق غذا خوری
خامه : یک قاشق غذا خوری

اول پیاز ها رو بصورت ریز رنده کنید و به دقت آب اون رو بگیرید . آب پیاز هم همبرگر رو شل و وارفته میکنه و هم موقع پخت طعم خوبی نداره .
سیر ها رو پوست بکنید و حسابی له کنید .گوشت رو اول چنگ بزنید و حسابی ورزش بدید . پهنش کنید و مخلوط پیاز و سیر رو وسطش بریزید . ببندید و باز هم ورز بدید .
باقی ادویه و عصاره گوشت رو پودر کنید و تو یه ظرف دیگه خوب مخلوط کنید . بخصوص عصاره گوشت رو خوب پودر کنید . تو این فاصله اگه دستتون به دماغتون بخوره بیچاره میشید :D
اگه عصاره گوشت خوب پودر نشه ممکنه یه تیکه بزرگش زیر دندون بیاد و شوری اش تو ذوق بزنه . در ضمن نمک نزنید چون اغلب عصاره های گوشت نمک کافی دارن .
در آخر پودر سیر و روغن زیتون و پودر سوخاری رو اضافه کنید و ورز بدید . پودر های سوخاری بقدری بریزید که چسبندگی خوبی داشته باشه و بتونید کل گوشت رو از ظرف جدا کنید بدون اینکه از هم وار بره .
بعضی ها یک تخم مرغ هم به این مجموعه اضافه می کنن . ولی بنا بر تجربه من تخم مرغ طعم و بویی به این همبرگر میده که من زیاد نمی پسندم .
الان تنها کاری که می کنید اینکه که گوشت رو به مدت یکساعت توی یخچال بزارید تا موادش به خورد هم برن.

بریم سراغ سس قارچ :

این سس با هر خوردنی گوشتی جواب می ده . از مرغ بگیر تا گوشت .
قارچ ها رو با همراه کره تفت بدیدن تا قارچ حسابی نرم و طلایی بشه . دوست داشتید یه کوچولو زردچوبه هم اضافه کنید .
یه قابلمه کوچیک بردارید و گرمش کنید . آرد رو توی قابلمه کمی تفت بدین تا خامی اش رو بگیرید و بعد بریزید روی قارچ و کره و با قاشق چوبی حسابی هم بزنید تا گوله گوله نشه .
(( نکته اساسی این سس اینه که هیچ چیزی رو بصورت سرد توش نریزید. چون باعث گوله شدن آرد و خراب شدن طعمش میشه ))
وقتی خوب مخلوط شدن اون یه دونه عصاره آخری رو توی یه لیوان آب جوش خوشگل حل کنید و همونطور که هم میزنید روی سس بریزید . شیر رو هم که قبلا گرم کردید . آروم آروم به مخلوط اضافه کنید و هم زدن رو ادامه بدید . از یه جایی احساس خواهید کرد که سس دار خودش رو میگیره . اینجا وقت اضافه کردن خامه است . خامه رو هم به همراه فلفل سیاه اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا سس حسابی خودش رو بگیره . کل این پروسه نباید بیش از ده دقیقه وقتتون رو بگیره . فقط دقت کنید سس اتون زیاد سفت نشه .من کمی جعفری تازه هم به سس اضافه کردم که خوب شد .

قسمت نهایی :

همبرگر ها رو در بیارید و بسته به گرسنگی به ده تا دوازده قسمت مساوی تقسیم کنید . دستتون رو خیس کنید و اول به شکل گرد درشون بیارید . در ابعاد یه نارنگی و بعد پهنش کنید . توی ماهیتابه با روغن بسیار کم شروع کنید به سرخ کردن . نکته ای که مهمه اینه که روغنتون داغ باشه تا گوشت آب نندازه . میتونید به کفگیر گوشت رو به کف ماهیتابه فشار بدید تا بهتر بپزه .
نون همبرگر رو ( من از مارک سه نان استفاده کردم که واقعا خوبه ) با چاق مخصوص برش نون ، برش بزنید تا تیکه پاره و بد شکل نشه . اول خیلی کم مایونز ( کم چرب ، بهتر ) در قسمت زیرین بمالید و روش سس قارچ رو بریزید . همبرگر رو بزارید و یه کم کچاپ روش بریزید . اگه بخواین خیلی خوش بحالتون بشه برش های بسیار باریک پیاز با کاهو و گوجه به همراه پنیر ورقه ای روش بزارید و نوش جونتون
همونطور که توی عکس هم می بینید من جهت تزیین توی بشقاب سوسیس و زیتون و چیپس گذاشتم .
این بشقاب به سادگی یه نفر رو کاملا سیر میکنه .

نوش جان

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
احسنت بر تو پسرم خیلی خوش سلیقه ای خوشا به حال خانمت که غذاهای خشمزه ای مثل قارچ یا سس میخوره

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
عاشق سس قارچم

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
احسنت بر تو پسرم خیلی خوش سلیقه ای خوشا به حال خانمت که غذاهای خشمزه ای مثل قارچ یا سس میخوره

ممنون . ولی این کارها از آدم مجرد برمیاد . مدتی متاهل نیستم . پس فشار گرسنگی و همینطور نیاز به غذای ساده و دم دستی بعث خلاقیت میشه

عاشق سس قارچم

خیلی راحته . فقط کم درست کن . حداکثر برای دو وعده . چون شیر داره و سریع خراب میشه

وح وح وح ... دلم رفت .

تعارف نیست . میتونید قدم رو چشمم بزارید و براتون درست کنم

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
بسیار عالی و هنرمندانه بود علی عزیز. لذت بردم.

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
بله اسکندر کباب که عالی هست. البته رستوران های ترکی ایران هم درست میکنند اما واقعا مثل اسکندر کباب ترکیه نمیشه :دی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
توی مواد لازم خط اولو که خودنم دیگه باقیشو نخوندم

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
اقا يه غذاي مشتيم واسه ما برنج خورا درست كن چند روز اوار بشيم اونجا

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
عصاره گوشت : یک فروند

واحد شمارش عصاره گوشت فرونده عایا ؟؟؟!!! حتی اگه عصاره گوشت گوسفند یا گاو هم باشه میتونین از "سر" یا "راس" استفاده کنین :D:rolleyes: مگر اینکه عصاره گوشت هواپیما یا کشتی باشه :D
.
.
.
اخه اون عکس آخری داره با اعصاب من بازی میکنه. گوشمنه اخه :( همبگر با ۳سانت قطر :| کوکتل :| چیپس :| زیتون :| سس قارچ :|
...
داداش برا کتف و بال هواپزی، سس چی تو دست و بالت داری ؟!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
برای سحری و افطاری خوبه :دی

بالا