منتخب بازارچه

یک کتاب کامل در مورد ویژوال ُسی

saalek

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
53
محل سکونت
در پاي كوهپايه ها
انتقال پستها: 8 پست اول چون مربوط به كتابهاي ويژوال سي بود ، از تاپيك ((ويژوال سي))

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38456

به اينجا منتقل شد و پست 9 يعني پست جناب احمد رضا اولين پست اين تاپيك بود.
=======================
آقا مصطفي
من بعد اين كه شما در تاپيك سي ، نام ويژوال سي را برديد ، اين تاپيك را باز كرده ام.
محتاج كمك هاي شما در طول تاپيك هستيم.
البته بايد مقداري كدنويسي كار كنيم ، تا بتوانيم از شما كمك بگيريم.
من دنبال اينم كه تمرينات را شروع كنيم.
كسي مي تونه بگه از كجا شروع كنيم كه مدخل خوبي باشه. يعني دچار پيچيدگي نشويم و از نظر آموزشي سنگين نشه مطالب.
كنسولي كار كنيم يا
win32
يا
win32mfc
ايا همون فصل اول
sams
كه توي پستهاي بالا گذاشتم خوبه براي شروع؟ يا اگر آدرس سايت آموزشي يا آدرس دانلود كتاب آموزشي مناسب داريد بفرماييد.
.
يا همين طوري با بحث ادامه دهيم؟
.
 

mostafa_gm

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,862
لایک‌ها
437
محل سکونت
My House
به نقل از saalek :
آقا مصطفي
من بعد اين كه شما در تاپيك سي ، نام ويژوال سي را برديد ، اين تاپيك را باز كرده ام.
محتاج كمك هاي شما در طول تاپيك هستيم.
البته بايد مقداري كدنويسي كار كنيم ، تا بتوانيم از شما كمك بگيريم.
من دنبال اينم كه تمرينات را شروع كنيم.
كسي مي تونه بگه از كجا شروع كنيم كه مدخل خوبي باشه. يعني دچار پيچيدگي نشويم و از نظر آموزشي سنگين نشه مطالب.
كنسولي كار كنيم يا
win32
يا
win32mfc
ايا همون فصل اول
sams
كه توي پستهاي بالا گذاشتم خوبه براي شروع؟ يا اگر آدرس سايت آموزشي يا آدرس دانلود كتاب آموزشي مناسب داريد بفرماييد.
.
يا همين طوري با بحث ادامه دهيم؟
.
اين ++VC واقعا پيچيده است وهيچ جوري نميشه به همه چيزش مسلط شد.
كنسول چيز خاصي نداره الا همون ++C كه قبلا هم زياد دربارش گفتي، به نظر من اگه با همون معرفي محيط developer و برنامه نويسي استاندارد و MFC شروع كني خوبه.
كتاب 21 روز هم براي ياد دادن يه كمي سنگينه البته غير از چند فصل اولش چون توضيحات براي كدهاش خيلي كمه ولي تا چند فصل اول ميشه باهاش كار كرد.
موفق باشي.
 

saalek

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
53
محل سکونت
در پاي كوهپايه ها
راست مي گيد كنسول كه چيزي نداره.
ولي اين 21 روز و 24 ساعت دو تا نيست؟ نه فكر كنم فقط يك 21 روز داريم.
راجع به كدنويسي هم هيچي نگفته . راست مي گيد.
پس من چه كار كنم؟
 

mostafa_gm

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,862
لایک‌ها
437
محل سکونت
My House
به نقل از saalek :
راست مي گيد كنسول كه چيزي نداره.
ولي اين 21 روز و 24 ساعت دو تا نيست؟ نه فكر كنم فقط يك 21 روز داريم.
راجع به كدنويسي هم هيچي نگفته . راست مي گيد.
پس من چه كار كنم؟
آها منظور شما كتاب 24 ساعته بود؟
من اون كتاب رو نخوندم. فكر كردم كتاب 21 روزش رو گفتيد.
 

saalek

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
53
محل سکونت
در پاي كوهپايه ها
والله من الان دقيقا نمي دونم دو تا كتابه يا نه.
بايد تحقيق كنم.
.
يك كتاب چاپ شده فارسي من دارم كه فكر كنم منظور شما اينه..
از انتشارات ناقوس.
مترجم: محمد نوروزي.
.
اين كتاب طبق گفته شما خيلي كم كدها را توضيح داده.
.
 

mostafa_gm

Registered User
تاریخ عضویت
4 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,862
لایک‌ها
437
محل سکونت
My House
به نقل از saalek :
والله من الان دقيقا نمي دونم دو تا كتابه يا نه.
بايد تحقيق كنم.
.
يك كتاب چاپ شده فارسي من دارم كه فكر كنم منظور شما اينه..
از انتشارات ناقوس.
مترجم: محمد نوروزي.
.
اين كتاب طبق گفته شما خيلي كم كدها را توضيح داده.
.
من كتاب ++VC تو 21 روز انتشارات sam و ترجمه نص رو گفتم. البته به نظر من هيچ كدوم از اينا به ديتل نميرسه.
 

saalek

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 می 2005
نوشته‌ها
654
لایک‌ها
53
محل سکونت
در پاي كوهپايه ها
.

ديتل را ميشه دانلود كرد؟
.
كتاب من هم مال سمز است نوشته ويليام ميكي.
.

7: Teach Yourself MS.Visual C++ NET in 24 Hours
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
================================
Programming with Microsoft Visual C++ .NET, Sixth Edition
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
8: Visual C++ 6 For Dummies
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
2: Visual C++ For Dummies
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
من همين يك صفحه را فعلا آدرس دارم.
.
===================================
يك كتاب سي++ هست كه 80 مگا حجمشه. مگه سي++ چقدر مطلب داره كه اين كتاب اين قدر شده. شايدم عكس زياد داره كه حجمش زياد شده. اگر كسي راجع به اين كتاب اطلاعات دارد بگويد. آيا ويژوال سي هم داره يا فقط سي++ است؟
.
:
http://www.megaupload.com/?d=E3UQHPCN

DEITEL -- C++ Training Course with C++ How to Program 3rd Edition (without sound files)

Filesize: 85.36 MB
.
=================
يك آموزش در سي دي هام پيدا كردم كه ويژوال سي (1) است. و هيچ فرقي با سي++ نداره. و در 12 روز است. من قبل ويژوال سي 6 اطلاعي ندارم. ميشه يك توضيحي بدهيد.

***********************************
***********************************

اين آدرس كتابهاي ويژوال سي اين سايت معروف است.
دوستي الان بهم داد. هنوز كتابي دانلود نكرده ام.

http://www.flazx.com/category73.php

***********************************
***********************************
يك ويژوال سي 5 هم داره . .
البته بهر صورت من همه را اگر حجمشان كم باشه دانلود مي كنم ، فقط مي خواهم بدانم ورژن 6 چقدر با 5 فرق كرده.
 

Arash_j13

Registered User
تاریخ عضویت
18 فوریه 2005
نوشته‌ها
778
لایک‌ها
2
محل سکونت
مشهد
کتاب c++ How Program خیلی عالیه برنامه نویسی از صفر تا سطح بسیار بالایی رو توضیح می ده


سالک جان شما هر موقع دوست داشتید هر سوالی خواستید بپرسید من هیچ وقت از جواب دادن به کسی ناراحت نمی شم چون دوست دارم بقیه هم به سوالات من جواب بدن

در ضمن در مورد هر چیزی که شما به عنوان ویزوال پاسکال بخوایید در دلفی هست
 

Fantasio

Registered User
تاریخ عضویت
27 نوامبر 2005
نوشته‌ها
747
لایک‌ها
76
دوستان سلام
لطف کنید یک کتاب خوب و کامل برای آموزش ویژوال سی معرفی کنید .
 

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
3
محل سکونت
In Search of Sunrise
کتاب C آقای قمی کتاب خوبی برای C هست و اما زبان سی من ویژوال رو نشنیدم
و برای C++ کتاب های دیتیل که آقای قلزم هم ترجمه کردن + ینفر دیگه که چاپ قلزم تموم شده
و اما ویژوال ها رو من نمیشناسم


به امید یک اپسیلون فایده
 

Fantasio

Registered User
تاریخ عضویت
27 نوامبر 2005
نوشته‌ها
747
لایک‌ها
76
من کتاب آموزش ویژوال سی پلاس پلاس در 21 روز را گرفتم مال انتشارات نص ، ولی کتاب خوبی نیست اصلآ خوب نگفته ، نظرتون در مورد کتاب دیتل چیه؟ همون دو جلدی رو می گم . من قبلا سی پلاس پلاس کار کردم ولی هرگز ویژوال کار نکردم آیا این کتاب محیط ویژوال را کامل گفته ؟
از راهنماییتون ممنون.
 

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
3
محل سکونت
In Search of Sunrise
بله ، خدمتتون عرض کردم دیتیل خوبه، حالا هم قازم هست و هم دو جلدی که شما فرمودید همچنین یک دیتیل زرد رنگ هم هست که یشتر اینها C رو هم پوشش دادند
 

pony'sdown

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
10 آپریل 2015
نوشته‌ها
162
لایک‌ها
76
.

ديتل را ميشه دانلود كرد؟
.
كتاب من هم مال سمز است نوشته ويليام ميكي.
.

7: Teach Yourself MS.Visual C++ NET in 24 Hours
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
================================
Programming with Microsoft Visual C++ .NET, Sixth Edition
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
8: Visual C++ 6 For Dummies
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
2: Visual C++ For Dummies
http://www.giuciao.com/books/sort.php?by=Cplus
===================================
من همين يك صفحه را فعلا آدرس دارم.
.
===================================
يك كتاب سي++ هست كه 80 مگا حجمشه. مگه سي++ چقدر مطلب داره كه اين كتاب اين قدر شده. شايدم عكس زياد داره كه حجمش زياد شده. اگر كسي راجع به اين كتاب اطلاعات دارد بگويد. آيا ويژوال سي هم داره يا فقط سي++ است؟
.
:
http://www.megaupload.com/?d=E3UQHPCN

DEITEL -- C++ Training Course with C++ How to Program 3rd Edition (without sound files)

Filesize: 85.36 MB
.
=================
يك آموزش در سي دي هام پيدا كردم كه ويژوال سي (1) است. و هيچ فرقي با سي++ نداره. و در 12 روز است. من قبل ويژوال سي 6 اطلاعي ندارم. ميشه يك توضيحي بدهيد.

***********************************
***********************************

اين آدرس كتابهاي ويژوال سي اين سايت معروف است.
دوستي الان بهم داد. هنوز كتابي دانلود نكرده ام.

http://www.flazx.com/category73.php

***********************************
***********************************
يك ويژوال سي 5 هم داره . .
البته بهر صورت من همه را اگر حجمشان كم باشه دانلود مي كنم ، فقط مي خواهم بدانم ورژن 6 چقدر با 5 فرق كرده.
تشکر فراوان!
 
بالا