منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

یک کیس بدون مانیتور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

استیل آذین

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
17 آگوست 2007
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
5
سلام دوستان

من کیس قدیمی ام رو می خوام بفروشم. خودتون قیمت منصفانه بدید.

CPU : AMD ATHLON 750
MAIN : GA-7IXE4
POWER : ATX
VGA : 64
HDD : 20 G
CDROM : TEAC
SOUND: ISA
RAM : 2*128
FDD
 

mohammadali19

Registered User
امتیاز - 100%
8   0   0
تاریخ عضویت
21 فوریه 2009
نوشته‌ها
1,380
لایک‌ها
119
پایه؟چند سال کار کرده؟سالمه دیگه؟
 

استیل آذین

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
17 آگوست 2007
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
5
همه چی سالمه. فقط موقع خاموش کردن کامل خاموش نمیشه. باید کلید پاور رو زد تا خاموش بشه. اما از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری در سلامت کامله. الان هم یه xp روش نصبه و مثل جت کار می کنه.

در ضمن من قیمت نمیدم. چون ممکنه قیمت پرت بدم و باعث بشه دوستان فکر کنن من فروشنده نیستم. خودتون بگید انصافا چند می ارزه ؟
 

mohammadali19

Registered User
امتیاز - 100%
8   0   0
تاریخ عضویت
21 فوریه 2009
نوشته‌ها
1,380
لایک‌ها
119
خوب اون مشکل سخت افزاری نیست؟یعنی ویندوزو عوض کنی مشکل حله؟
 

nima220

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
21 جولای 2004
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
0
همه چی سالمه. فقط موقع خاموش کردن کامل خاموش نمیشه. باید کلید پاور رو زد تا خاموش بشه. اما از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری در سلامت کامله. الان هم یه xp روش نصبه و مثل جت کار می کنه.

در ضمن من قیمت نمیدم. چون ممکنه قیمت پرت بدم و باعث بشه دوستان فکر کنن من فروشنده نیستم. خودتون بگید انصافا چند می ارزه ؟
منم یک سیستم شبیه سیستم شما دارم .
و هر وقت ویندوز XP روش می ریزم ایم مشکل رو دارم و باید از پاور سیستم رو خاموش کنم .

نمی دونم شما این روش رو انجام دادید یا نه !
و یا سیستمتون مشکل سخت افزاری داره .
ولی من مشکلم با اینکار حل شد :
Display properties ->Screen Saver ->Power ->Hibernate
اگه توی این قسمت اگه تک جلوی نوشته هست بردارید یا اگه تیکی نیست باید بذارید .(چون سیستم دم دستم نیست نمی دونم دقیقا چیه)
 

استیل آذین

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
17 آگوست 2007
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
5
منم یک سیستم شبیه سیستم شما دارم .
و هر وقت ویندوز XP روش می ریزم ایم مشکل رو دارم و باید از پاور سیستم رو خاموش کنم .

نمی دونم شما این روش رو انجام دادید یا نه !
و یا سیستمتون مشکل سخت افزاری داره .
ولی من مشکلم با اینکار حل شد :
Display properties ->Screen Saver ->Power ->Hibernate
اگه توی این قسمت اگه تک جلوی نوشته هست بردارید یا اگه تیکی نیست باید بذارید .(چون سیستم دم دستم نیست نمی دونم دقیقا چیه)

از راهنماییتون ممنونم. احتمالا همینه. چون دیدم که hibenate فعال شده.
 

mohammadali19

Registered User
امتیاز - 100%
8   0   0
تاریخ عضویت
21 فوریه 2009
نوشته‌ها
1,380
لایک‌ها
119
شما مغازه قیمت کردید؟چند مد نظرتونه؟فکر نکنم بیشتر ازاین...
 

asl1

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
20 فوریه 2008
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
0
در سری پنتیوم 3 حساب میشه ... ؟!

قیمت آخر هم لطفا !
 

استیل آذین

Registered User
امتیاز - 0%
0   0   0
تاریخ عضویت
17 آگوست 2007
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
5
خب 36 تومن خیلی کمه. توجه کنید که دارم بهتون یه سیستم کامل میدم. 50 نظر خودم بود. 45 هم میدم. راستی این سیستم سی دی رایتر داره. اشتباه لپی بود که گفتم رام داره. کسی هم سر کار نیست.
 

asl1

Registered User
امتیاز - 100%
1   0   0
تاریخ عضویت
20 فوریه 2008
نوشته‌ها
144
لایک‌ها
0
تو سری پنیتوم تری حساب میشه یا 2 ؟!
 

P30Zone

Registered User
امتیاز - 85.7%
6   1   0
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2008
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
30 تومن دستی به من بدی برش میدارم ! اخه این چییییییییییهههههههه
 

cocain

Registered User
امتیاز - 100%
56   0   0
تاریخ عضویت
28 فوریه 2006
نوشته‌ها
2,639
لایک‌ها
128
سن
37
محل سکونت
TEHRAN
30 تومن دستی به من بدی برش میدارم ! اخه این چییییییییییهههههههه

دوست عزیز این کار شما درست نیست ایشون فروشندن شما حق ندارید مسخره کنید
در هر صورت یک جنسه
از دوستان عزیز خواهشمندم قبل از صحبت یا نظر دادن یه مقدار به حرفاشون فکر کنن
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا