• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک کی لاگر توی کامپیوترم هست باید چیکار کنم ؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام
دو سه روز پیش عجله ای فلش رو زدم و نیوفولدر که پسوند اپلیکشن داشت کلیک کردم خیلی عجله داشتم متوجه شدم و لی اون موقع فرصت نداشتم

الان هم کلی برنامه روی کامپیوتر هست نمیشه ویندوز عوض کنم
از طریق window task maneger هم اسمش form هست و ساده بسته میشه
الان دستی باید چجوری پاکش کنم ؟

میدونم این تاپیک به این بخش مربوط نیست اما کی لاگر برای کسایی که سایت دارن و مدام وارد درگاه های پرداخت میشن خیلی بدتر از کاربرای عادی هست

Last edited:

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
آنتی ویروس یا همچین چیزی نداری؟ به نظرم اگر نداری malwarebyte نصب کن بزار اسکن. اگر هم نشد از sandboxie استفاده کن دیگه خیالت راحت

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
دو سه روز پیش عجله ای فلش رو زدم و نیوفولدر که پسوند اپلیکشن داشت کلیک کردم خیلی عجله داشتم متوجه شدم و لی اون موقع فرصت نداشتم

میدونم این تاپیک به این بخش مربوط نیست اما کی لاگر برای کسایی که سایت دارن و مدام وارد درگاه های پرداخت میشن خیلی بدتر از کاربرای عادی هست
برای شروع از یک سیستم دیگه تمامی پسورهات رو عوض کن

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
آنتی ویروس یا همچین چیزی نداری؟ به نظرم اگر نداری malwarebyte نصب کن بزار اسکن. اگر هم نشد از sandboxie استفاده کن دیگه خیالت راحت
ممنون http://soft98.ir/security/1955-Malwarebytes-Anti-Malware.html راحت پیداش کرد
چطور میشه فایل اصلیش رو که ذخیره شدن اطلاعات رو پیدا کرد ؟ یا بهتر بگم چطوری فایلش رو باز کنم و کدهاشو بببینم ؟
این ادرس دقیق ذخیره شدش هست
C:\Users\Amin\AppData\Roaming\lecture10.exe

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
فکر کنم zemanta anti logger بهترین باشه در این زمینه

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
ممنون http://soft98.ir/security/1955-Malwarebytes-Anti-Malware.html راحت پیداش کرد
چطور میشه فایل اصلیش رو که ذخیره شدن اطلاعات رو پیدا کرد ؟ یا بهتر بگم چطوری فایلش رو باز کنم و کدهاشو بببینم ؟
این ادرس دقیق ذخیره شدش هست
C:\Users\Amin\AppData\Roaming\lecture10.exe
دقیقا نمیدونم به این راحتیا نباید باشه

sonatax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
خوب بشین باهاش منطقی حرف بزن ببین مشکلش چیه ؟

maminsafari

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

با بخش پشتیبانی شرکتی که ازش ضد ویروس خریدی تماس بگیر .

شما که امنیت برات مهمه حتمآ ی محصول ضد ویروس اصلی و معتبر خریدی دیگه .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
از یک سیستم دیگه پسوردها رو عوض کن سریع
رمز کارتها تغییر

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
آنتی ویروس رو سیستم نصب نیست ؟

به نظرم آنتی ویروس کسپرسکی 2016 یا 9 Eset Smart Security نصب بکنید و فعلا از حالت آزمایشی استفاده کنید . آپدیتش کنید و سیستم رو ویروس یابی کنید . مطمئنا مشکلتون برطرف میشه

maminsafari

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
آنتی ویروس رو سیستم نصب نیست ؟

به نظرم آنتی ویروس کسپرسکی 2016 یا 9 Eset Smart Security نصب بکنید و فعلا از حالت آزمایشی استفاده کنید . آپدیتش کنید و سیستم رو ویروس یابی کنید . مطمئنا مشکلتون برطرف میشه

روی سیستم آلوده نباید آنتی ویروس نصب کنه .

اول باید با ی ابزار ویروس یابی معتبر مثل ترندمیکرو ATTK یا Housecall سیستمش رو اسکن کنه .

بعدش ی ضد ویروس خوب نصب کنه . مثل Webroot که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم فوق العاده سریع نصب میشه .

بعدش هم ضد ویروس رو خریداری کنه .

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
روی سیستم آلوده نباید آنتی ویروس نصب کنه .

اول باید با ی ابزار ویروس یابی معتبر مثل ترندمیکرو ATTK یا Housecall سیستمش رو اسکن کنه .

بعدش ی ضد ویروس خوب نصب کنه . مثل Webroot که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم فوق العاده سریع نصب میشه .

بعدش هم ضد ویروس رو خریداری کنه .

سلام

دقیقا متوجه منظور شما نشدم که علت نصب نکردن آنتی ویروس چیست. نرم افزار هایی ناشناخته ای هستند

نظر دیگر من این هست که سیستم را با استفاده از دیسک نجات آنتی ویروس ها ، ویروس یابی کنند !

maminsafari

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

دقیقا متوجه منظور شما نشدم که علت نصب نکردن آنتی ویروس چیست. نرم افزار هایی ناشناخته ای هستند

نظر دیگر من این هست که سیستم را با استفاده از دیسک نجات آنتی ویروس ها ، ویروس یابی کنند !

روی سیستم آلوده نباید ضد ویروس نصب بشه .
اصل اصلش اینه از اول روی هر سیستم ی ضد ویروس معتبر و خوب خریداری و نصب بشه .

ولی حالا که سیستم آلوده هست و کاربر تعلل کرده اول باید با ابزارهای ویروس یابی کار ویروس یابی رو انجام بده .

ابزارهای ترندمیکرو ATTK و Housecall جزء معتبرترین و بهترین ابزارهای ویروس یابی تو حوزه امنیت و دنیا هستن . . . . . شما چون در معرض تبلیغات وسیع کسپرسکی تو ایران بودین برای همین فکر میکنین کسپرسکی شرکت درست درمونیه . تو دنیا اصلآ کسپرسکی رو نمیشناسن . سیمانتک - ترندمیکرو - مکافی - وب روت . . . اینا رو میشناسن و معتبر هستن .

بهر صورت ایشون باید از اول فکر تامین امنیتش رو میکرده . قرار نیست وقتی ایشون حاضر نبوده برای تامین امنیتش هزینه کنه ما بهشون پشتیبانی بدیم . الان هم میتونه با ی شرکت امنیتی تماس بگیره و هم ی محصول امنیتی معتبر خریداری کنه هم از خدمات و مشاورشون استفاده کنه .

بالا