se7en.net
Registered User
سلام به همه دوستان
یه گوشی سامسونگ گالاکسی جیو دارم میخوام با ال جی اپتیموس بلک تعویض کنم و مابقی رو توافقی سر بدم.
مشخصات گوشی من:
نوع :
سامسونگ گالاکسی جیو
رنگ :
مشکی
گارانتی (بیمه) :
ندارد
توضیحات :
گوشی حدود 5 ماه کارکرده ، کاملاً سالمه بدون هیچگونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری - از روز اول هم روی صفحه نمایش برچسب ضدخش انداخته شده - Made in korea by samsung - کاستوم رام 2.3.5 با ساپورت کامل فارسی - به درخواست خریدار رام دلخواه (اصلی یا کاستوم) نصب می شود - به همراه تعداد زیادی بازی و نرم افزار کاربردی
فقط یه نقطه خیلی کوچک به اندازه 2 میلی متر پایین گوشی روی نوار دور قاب هست مورد خاصی هم نبود اما گفتم که ناگفته ای باقی نمونه.
لوازم همراه :
جعبه ، شارژر ، هندزفری ، کابل یو اس بی ، مموری 2 گیگ فابریک - دفترچه
علت فروش :
خرید ال جی اپتیموس بلک
بقیه عکس ها:
دانلود
با تشکر از مدیریت سایت
موفق باشید.
یه گوشی سامسونگ گالاکسی جیو دارم میخوام با ال جی اپتیموس بلک تعویض کنم و مابقی رو توافقی سر بدم.
مشخصات گوشی من:
نوع :
سامسونگ گالاکسی جیو
رنگ :
مشکی
گارانتی (بیمه) :
ندارد
توضیحات :
گوشی حدود 5 ماه کارکرده ، کاملاً سالمه بدون هیچگونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری - از روز اول هم روی صفحه نمایش برچسب ضدخش انداخته شده - Made in korea by samsung - کاستوم رام 2.3.5 با ساپورت کامل فارسی - به درخواست خریدار رام دلخواه (اصلی یا کاستوم) نصب می شود - به همراه تعداد زیادی بازی و نرم افزار کاربردی
فقط یه نقطه خیلی کوچک به اندازه 2 میلی متر پایین گوشی روی نوار دور قاب هست مورد خاصی هم نبود اما گفتم که ناگفته ای باقی نمونه.
لوازم همراه :
جعبه ، شارژر ، هندزفری ، کابل یو اس بی ، مموری 2 گیگ فابریک - دفترچه
علت فروش :
خرید ال جی اپتیموس بلک
بقیه عکس ها:
دانلود
با تشکر از مدیریت سایت
موفق باشید.