• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

‫نمونه آزمایشی آیفون ۵ لو رفت‬

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
زمانی که آیفون ۴ اس برای اولین بار معرفی شد عده زیادی از طراحی مشابه آن با مدل قبلی، یعنی آیفون ۴، ابراز ناخرسندی کردند و همین علت باعث شد که اپل در یکی از توییت های خود اعلام کند که آیفون بعدی طراحی کاملا متفاوتی خواهد داشت.

البته در مورد این طراحی جدید شایعات بسیاری وجود دارد اما یک منبع موثق اعلام کرده که نه تنها از مشخصات این تلفن جدید خبر دارد بلکه حتی با نمونه آزمایشی آن کار کرده است.

download.php

بر همین اساس سایت businessinsider در مورد صحت این خبر جدید چنین اعلام کرده است:

“ما این خبر را از یک منبع موثق که در گذشته اخبار درستی را منتشر کرده، دریافت کرده ایم ولی از آنجایی که قادر به تشخیص صحت این مطلب نبوده ایم، آن را به عنوان یک شایعه خواهیم شناخت”

download.php

طبق این خبر اپل قصد داشته آیفون ۵ را در همین سال عرضه کند ولی به دلیل تاخیر در معرفی آیفون ۴ اس مجبور به تعویق آن شده است و برای همین قصد دارد آیفون ۵ را در اولین زمان ممکن معرفی و عرضه کند. همچنین این منبع تعدادی از مشخصات آیفون بعدی را منتشر کرده که در زیر آمده است:

- صفحه نمایش ۴ اینچی

- بدنه ساخته شده از جنس آلومینیوم

- دکمه خانه از نوع خازنی استفاده شده

- ظاهر این تلفن باریک تر و پهن تر شده است

- سخت افزار بسیار سریعتر اما باتری ضعیف تر

- ۱۰ مگاپیکسل دوربین پشتی

download.php

هرچند که اطلاعات درج شده در بالا تا کنون فقط در حد شایعه مطرح شده اند، اما یادمان نرود که اپل در توییت رسمی خود اعلام کرده که می خواهد آیفون ۵ را از نو طراحی کند و این فقط به معنای تغییر در ظاهر نیست، بلکه به تغییراتی عمیق تر در ساخت آیفون اشاره دارد. ناگفته نماند که با پیشرفت آندروید و استفاده از صفحات بزرگتر در این تلفن ها، اپل نیز مجبور خواهد شد که در آیفون بعدی از صفحه بزرگتری استفاده کند و احتمالا ایفون ۵ اولین تلفنی خواهد بود که بجای صفحات ۳٫۵ اینچی به صفحه ۴ اینچی مجهز خواهد شد.

منبع :
کد:
http://netwizard.ir/%E2%80%AB%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-5-%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA%E2%80%AC/

کد:
http://wondrouspics.com/iphone-5-concept-leaked-expected-design/

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خبر اصلی اصلا هیچ عکسی وجود نداره!
اینا ترجمه که میکنن بر میدارن ۴ تا عکس هم میچپونن توش!
خود خبر هم ترجمش تحریف شده یه سری چیزا اضافه شده!
این عکسا ماله خیلی قبل هست ربطی به این خبر نداره!

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
خبر اصلی اصلا هیچ عکسی وجود نداره!
اینا ترجمه که میکنن بر میدارن ۴ تا عکس هم میچپونن توش!
خود خبر هم ترجمش تحریف شده یه سری چیزا اضافه شده!
این عکسا ماله خیلی قبل هست ربطی به این خبر نداره!

عکس ها تزئینی هستند ولی اصل خبر همین را نوشته : 10 مگا پیکسل
Source Claims Hands-On Experience with iPhone 5 Prototype - Mac Rumors
کجای ترجمه تحریف شده؟ تو سایت نت ویزارد هم این عکس ها نیست چرا بیخودی به همه برچسب می زنید؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
در هر صورت اپل ناچار به تحول اساسی در 5 خواهد بود

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اولا به شما چرا فشار اومده؟
بعد هم تذیینی هست یعنی چی؟
کسی که این خبر رو میخونه عکسها رو هم میبینه همینا میاد تو ذهنش دیگه نمیفهمه تزیینی هیست با واقعی!

بعرشم اون لینک اصل خبر نیست
iPhone 5 Existed As A Prototype, Was Scrapped Before iPhone 4S Announcement [REPORT] | Redmond Pie
این خبر کامل تره حالا ایم مهم نیست
به عنوان مثلا کجای خبر اینو گفته؟
همین علت باعث شد که اپل در یکی از توییت های خود اعلام کند که آیفون بعدی طراحی کاملا متفاوتی خواهد داشت.

این یعنی خود اپل شفاف اومده گفته در صورتی که نویسنده گفته طبق شایعات و گزارشات ......

بعدم من اصلا کاری به سایت فلان بیسار ندارم کلا گفتم که ترجمه میکنن هر چی دوست دارن میچپونن توش!
الانم دیدی بیخودی نبود!
عکس ها تزئینی هستند ولی اصل خبر همین را نوشته : 10 مگا پیکسل
Source Claims Hands-On Experience with iPhone 5 Prototype - Mac Rumors
کجای ترجمه تحریف شده؟ تو سایت نت ویزارد هم این عکس ها نیست چرا بیخودی به همه برچسب می زنید؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
اولا به شما چرا فشار اومده؟
بعد هم تذیینی هست یعنی چی؟
کسی که این خبر رو میخونه عکسها رو هم میبینه همینا میاد تو ذهنش دیگه نمیفهمه تزیینی هیست با واقعی!

بعرشم اون لینک اصل خبر نیست
iPhone 5 Existed As A Prototype, Was Scrapped Before iPhone 4S Announcement [REPORT] | Redmond Pie
این خبر کامل تره حالا ایم مهم نیست
به عنوان مثلا کجای خبر اینو گفته؟
همین علت باعث شد که اپل در یکی از توییت های خود اعلام کند که آیفون بعدی طراحی کاملا متفاوتی خواهد داشت.

این یعنی خود اپل شفاف اومده گفته در صورتی که نویسنده گفته طبق شایعات و گزارشات ......

بعدم من اصلا کاری به سایت فلان بیسار ندارم کلا گفتم که ترجمه میکنن هر چی دوست دارن میچپونن توش!
الانم دیدی بیخودی نبود!

دوست گلم نیازی به این همه جدی گرفتن نیست
بهتره ساده از کنارش بگذریم
البته منو میبخشین قصدم نصیحت نیست و کوچیک همه شما بزرگواران هستم.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
والا منم جدی نگرفتم اما یکی میاد یهو میگه چرا برجسب میزنی خوب زیاد جالب نیست! چون من اصلا اون سورس های فارسی رو نمیشناسم که بخوام برچسب بزنم! من کلی با توجه به نمونه های فارسی ترجمه شده گفتم که تغییر ایجاد میکنن تو خبر!

دوست گلم نیازی به این همه جدی گرفتن نیست
بهتره ساده از کنارش بگذریم
البته منو میبخشین قصدم نصیحت نیست و کوچیک همه شما بزرگواران هستم.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
والا منم جدی نگرفتم اما یکی میاد یهو میگه چرا برجسب میزنی خوب زیاد جالب نیست! چون من اصلا اون سورس های فارسی رو نمیشناسم که بخوام برچسب بزنم! من کلی با توجه به نمونه های فارسی ترجمه شده گفتم که تغییر ایجاد میکنن تو خبر!
چرا برچسب میزنی جمله زیاد جالبی نیست ولی "اولا به شما چرا فشار اومده؟" جمله مودبانه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟

با احترام به صحبت جناب SHOPING از کنارش میگذریم

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
چرا برچسب میزنی جمله زیاد جالبی نیست ولی "اولا به شما چرا فشار اومده؟" جمله مودبانه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟

با احترام به صحبت جناب SHOPING از کنارش میگذریم
اینا طرح هایی هست که توسط طراحان مختلف انجام میشه و فقط جنبه پیشنهادی دارند
نمونش هم در امضام هست . . . .

بالا