• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

™ فروش ادکلن و لوازم آرایشی ►███اصل وغیر اصل███◄ ٭۩٭ با قیمت استثتایی٭۩٭

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
یه مدتی بود تو فکر این بودم که تاپیکی برای فروختن ادکلن باز کنم که بالاخره خدا بهمون این توفیق را داد که امشب این کار رو بکنم. از توضیحات اضافه پرهیز میکنم و چیزهای اصلی رو توضیح میدم:
چون تنوع محصولات زیاده : مشخصات کامل هر محصول آرایشی (به خصوص ادکلن) را که میخواهید در تاپیک بزنید تا من بهتون اطلاع بدم که میتونم براتون بیارمش یا نه و قیمتش را هم بگم . ولی من از ادکلن های امپر شروع میکنم چون هم ارزان هستند و هم مشتری زیاد دارند ولی گفتم اگر ست خاصی ، عطر خاصی ، ادکلن خاصی (از عطر های جیبی دانلوپ و ادکلن های کاپیتان بلک تا هرمس و شنل و تام فورد و کرید) مد نظرتون بود بگید تا من بهتون بگم دارم یا نه.
فقط چند تا نکته رو بگم(حتما همه بخوانند) :
1- پول ها را به کارت به شماره ی 6273811013607004 به نام سیاوش عابدی واریز کنید.
2- اول پول را پرداخت میکنید بعد کد پیگیری فیش را برای من میفرستید و من در اسرع وقت محصول مورد نظر را میفرستم.
3- پول پست و یا پیک (در سطح تهران) بر عهده ی خریدار است و باید هنگام واریز پول بعلاوه ی پول محصول، هزینه ی ارسال را هم پرداخت کنید.
4- اگر درخواست محصولی که در لیست محصولات نیست را دارید لطفا با رنگ آبی پست بذارید(لطفا درجه کیفیتی هم که میخواید ذکر کنید مثلا اصل یا درجه دو و ...)
و اگر پول واریز کردید و تقاضای ارسال کالا را دارید با رنگ قرمز پست بذارید
و اگر سوالی یا موضوع دیگری رو میخواید مطرح کنید با رنگ مشکی پست بذارید که اگر انشاالله کارمون گرفت و تاپیک شلوغ شد حق کسی ضایع نشه.
5- تقاضای آخرم اینه که دوستانی که با موفقیت خرید کردند و راضی بودن با زدن دکمه ی سبز (rate seller)زیر این پست به اعتبار ما توی بازارچه بیافزایند.
آپدیت : 6- لطفا حجم ادکلن و زنانه یا مردانه بودن را ذکر کنید در ضمن ، نام کمپانی و اسم عطر را به لاتین بنویسید
اینم نمونه ی محصولات که همه از شرکت اماراتی امپر هستند واقعا هم شیک هستند هم خشبو با ماندگاری معمولی که کسانی که تا به حال از این برند محصولی را خریده باشند میدونند که واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند!(بازم تاکید میکنم اگر محصول دیگه ای خواستید پست بدید):

6e34eefd20d2baec015220ad07f4b377.jpg

4d0205f83016bf8ca2db5340ed400c86.jpg

85ac0d0d6bbd70f0ff5859e6889321c7.jpg

7eb8b0d4f2ab77282f4990c2e2a42bd9.jpg

3a7d08e3dc9262bf527a5f03fe0afb69.jpg

bfb0072a41f63de4b9cad4f90db07b19.jpg

d1e773c92e8be3c0a47af16d36dc9cf9.jpg

e4e53b3ff27414adb1a07ae6f4ea9bbc.jpg

025c4c08c49c0b998735ec52cb0a97cd.jpg

29e8bae415f5f613cbc46f35e294d614.jpg

من بدلیل محدودیت سایت فقط 10 محصول امپر را گذاشتم اگر میخواید همه ی محصولات امپر را ببینید به سایت EMPER PERFUMES بروید(ست ، اسپری ، ادکلن موجود هست)
راستی بدلیل نوسانی بودن شدید قیمت ها ترجیح دادم قیمت ها را به موقع خرید اعلام کنم
در ضمن دوستان من بگم که قیمت به شدت نوسان داره و دوستانی که قیمت میپرسن زودتر اقدام به خرید بکنند چون اگر گرون شد نگید که من هر روز یه قیمت میدم!!

Last edited:

h2o_polo

Registered User
لایک‌ها
2
سلام عزیز
ایشالا تو کارت موفق باشی.
دنبال عطر های hight copy میگردم.
bleu de chanel
فارنهایت
allure home sport
یا عطر هایی که بوشون شبیه به این موارد باشه.

موجود دارید؟؟

Last edited:

mojtaba770

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
اون مورد اولی : ساگا چند ؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام عزیز
ایشالا تو کارت موفق باشی.
دنبال عطر های hight copy میگردم.
bleu de chanel
فارنهایت
allure home sport
یا عطر هایی که بوشون شبیه به این موارد باشه.

موجود دارید؟؟

عزیز ممنون که به قوانین احترام گذاشتید من راستش فقط بیلو شنل را از اینایی که شما گفتید بو کردم و مابقی را در حد آشنایی میشناسمشون و هیچ عطری مثل بیلو تا به حال ندیدم! تکه تک
من خودم hight copy ندارم ولی از همکاران پرسیدم فردا شب بهتون خبر قیمت هر سه تاشون(البته اگر همکاران داشته باشن که 99% دارن)بهتون میدم
شما میخواید بخرید؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزیز
اون مورد اولی : ساگا چند ؟

ساگای مردونه 24000 تومن (بیشتر سایت های اینترنتی الان ساگا را میدن 32000!)
انشالله به زودی لیست از محصولات بوگارت و امپر و ... هم میذارم

h2o_polo

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز ممنون که به قوانین احترام گذاشتید من راستش فقط بیلو شنل را از اینایی که شما گفتید بو کردم و مابقی را در حد آشنایی میشناسمشون و هیچ عطری مثل بیلو تا به حال ندیدم! تکه تک
من خودم hight copy ندارم ولی از همکاران پرسیدم فردا شب بهتون خبر قیمت هر سه تاشون(البته اگر همکاران داشته باشن که 99% دارن)بهتون میدم
شما میخواید بخرید؟
100 درصد عزیز.
فقط بازم میگم hight copy میخوام.نه از این درجه 3 چینی ها.

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوست عزیز امیدوارم که کارت بگیره.
قیمت Qubism چنده؟
Calvin Klain MAN اصلی موجود ارین؟ چند؟
ممنون

rez@21

Registered User
لایک‌ها
45
سلام

قیمت EMPER presidente
با هزینه ی پستی چقدر میشه؟

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
سلام

شما عطرهای ریو کالکشن رو دارید؟ عطر سکری فایس رو دارید؟ عطر های قیمت مناسبتون فقط اینا هستن ؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

شما عطرهای ریو کالکشن رو دارید؟ عطر سکری فایس رو دارید؟ عطر های قیمت مناسبتون فقط اینا هستن ؟
ریو کالکشن هست کدوم عطش رو میخواید؟
در مورد سوال دومتون باید بگم لطفا اسم عطر رو لاتین بزنید من نمیتونم بخونم
در مورد سوال سومتون باید بگم که اینا یه نمونه ی کوجکی از محصولات بود در مورد فیمت هم شما باید نظر بدید شاید برای یک نفر یه قیمتی خوب باشه ولی برای یکی دیگه همون قیمت بد باشه

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

قیمت EMPER presidente
با هزینه ی پستی چقدر میشه؟
ببخشید اگر دیر جوابتون را دادم ولی دلیلش این بود که قیمت های امپر را شرکتش 4-5 هزار تومان گرون کرده برای همین وایسادم تا بازار باز بشه یعنی فردا
برای همین قیمت دقیق رو نمیتونم بهتون بگم ولی تقریبا 25000 تومان (دقیقش را فردا میگم)
در ضمن پول پست را من دقیقا نمیدونم چون تا به حال پست نکردم انشاالله با اولین مشتری معلوم میشه ولی این سایت پست که تعرفه ها رو هم زده:
جدول نرخ خدمات پيشتاز داخله و خارجه
حالا امیدوارم که تعرفه ها قدیمی نباشه!!!!! حالا من از دوستان میپرسم دقیقش رو میگم(فردا شب)

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزیز امیدوارم که کارت بگیره.
قیمت Qubism چنده؟
Calvin Klain MAN اصلی موجود ارین؟ چند؟
ممنون

قیمت دقیق کوبیسم را به دلیلی که در پست بالا گفتم نمیتونم بگم ولی نزدیک 24500 تا 25000 هست
عزیز منادکلن اصل را میتونم جور کنم ولی قیمت ها خیلی رفته بالا ها (به خاطر دلار) حالا قیمتی که میتونم جور کنم را فردا شب میگم
در ضمن دوستان ببخشید من دیر به دیر جواب میدم چون من درگیر کنکورم و فقط شبا میرسم تاپیک را چک کنم

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خنك ترين و خوشبو ترين ادكلن رو معرفي كنيد

هپي كلينيك هم دارين ؟قيمت ؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خنك ترين و خوشبو ترين ادكلن رو معرفي كنيد

هپي كلينيك هم دارين ؟قيمت ؟

راستش سلیقه ها با هم فرق داره تازشم چقدر پول دارین؟ فک کنم شنل بیلو خوب باشه
من خودم ندارم حالا از همکاران میپرسم

Last edited:

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
ریو کالکشن هست کدوم عطش رو میخواید؟
در مورد سوال دومتون باید بگم لطفا اسم عطر رو لاتین بزنید من نمیتونم بخونم
در مورد سوال سومتون باید بگم که اینا یه نمونه ی کوجکی از محصولات بود در مورد فیمت هم شما باید نظر بدید شاید برای یک نفر یه قیمتی خوب باشه ولی برای یکی دیگه همون قیمت بد باشه

سلام
عطر sacrifice مردانه . جدیدترین محصولات ریو شما چیه ؟ به عطر هایی که قیمتشون زیر 30 تومنه میگن قیمت مناسب

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31
عطرهای شما طبقه بندی کیفیش چطوری هست ؟
چون چند مدل کیفیت داریم .

1 - نمونه ارژینال و اصلی شرکت که همون نمونه ای هست که کمپانی اصلی تولید کرده !
2 - نمونه high copy که نمونه با کیفیت چینی همون نمونه هست که ربطی به کمپانی اصلی نداره !
3 - چینی درجه 2
4 - چینی درجه 3
5 - ...
....

cyber861

Registered User
لایک‌ها
55
اینا قیمتشون چنده؟اصلی

ام 7 ایو سن لورن ---

جاز

فارنهایت 50 میل