• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

╩╩**مشورت و راهنمایی از دوستان**╩╩

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
به نام خدا
سلام

خب یه ایده دارم اونم اینه که یه پاپاپ بلاکر بنویسم که نسل جدید پاپاپهارو از بین ببره
اما تجربیات بد من از تولبار ب گ ر د ی ن و ایرانی جماعت
1- اگه تولبار ایرانی باشه بهش اعتماد نمیکنن و اگه برای یه سارق حرفه ای در خارج باشه با خیالی آسوده نصبش میکنن( غرب زدگی:D)
2- چیزی رایگان باشه میگن پس بدرد نمیخوره (اینم که پرواضحه )
3- اگه گزینه همیاری و .. استفاده بشه که دیگه عمرا:lol: بگو یک ریال:lol:
4- پولی بشه یکی میخره و تو نت رایگان پخش میکنه ایرانی جماعت اگه نگه مثلا نسخه اختصاصی و ساخته شده توسط سایت ما بعید نیست:D

5- مطلوب است :
1- بیخیال بشم
2- بنویسم ولی اصلا تو نت فارسی پخشش نکنم ( به سرزمینی میرم که مردمانش اگه چیزیو پولی کنی میخرن و اگه رایگانم کنی همیاری میدن با دخل و تصرف از مهدوی کیا:lol:)
3- بنویسم و یه جوری که شما میگین سود خودم رو ببرم مثلا تبلیغی چیزی درج کنم گوشه صفحه ! و چه تبلیغی؟ آه ندارم (سایت ندارم) با ناله سودا کنم
4- ؟؟؟؟

پ.ن چند تا از اون سایتهایی که پاپاپهای فوق پیشرفته درست میکنن رو لطف بفرمائید آدرس بدین بررسی کنم ببینم چه مرگشونه.. ازینا که خود مرورگر بلاک میکنه نه ها ازون حرفه ای ها رو میخوام

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
به نام خدا
سلام

خب یه ایده دارم اونم اینه که یه پاپاپ بلاکر بنویسم که نسل جدید پاپاپهارو از بین ببره
1- اگه تولبار ایرانی باشه بهش اعتماد نمیکنن و اگه برای یه سارق حرفه ای در خارج باشه با خیالی آسوده نصبش میکنن( غرب زدگی:D)
4- پولی بشه یکی میخره و تو نت رایگان پخش میکنه ایرانی جماعت اگه نگه مثلا نسخه اختصاصی و ساخته شده توسط سایت ما بعید نیست:D

5- مطلوب است :
1- بیخیال بشم
2- بنویسم ولی اصلا تو نت فارسی پخشش نکنم ( به سرزمینی میرم که مردمانش اگه چیزیو پولی کنی میخرن و اگه رایگانم کنی همیاری میدن با دخل و تصرف از مهدوی کیا:lol:)
3- بنویسم و یه جوری که شما میگین سود خودم رو ببرم مثلا تبلیغی چیزی درج کنم گوشه صفحه ! و چه تبلیغی؟ آه ندارم (سایت ندارم) با ناله سودا کنم
4- ؟؟؟؟

پ.ن چند تا از اون سایتهایی که پاپاپهای فوق پیشرفته درست میکنن رو لطف بفرمائید آدرس بدین بررسی کنم ببینم چه مرگشونه.. ازینا که خود مرورگر بلاک میکنه نه ها ازون حرفه ای ها رو میخوام
گزینه یک صحیح است ( موجود میباشد ) بخوابیدم باید رایگان باشه چون افزونه های رایگان در این مورد زیاده کار منو راه انداخته و نیازی نمیبینم پولی بابتش بدم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میشه معرفی کنی اون افزونه رو؟
گزینه یک صحیح است ( موجود میباشد ) بخوابیدم باید رایگان باشه چون افزونه های رایگان در این مورد زیاده کار منو راه انداخته و نیازی نمیبینم پولی بابتش بدم

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
به نام خدا
سلام

5- مطلوب است :
1- بیخیال بشم
4- ؟؟؟؟

نگران نباشید کسی که قرار باشه تولبار شما رو بخره میخره ، حتی اگر رایگان توی نت منتشر شده باشه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یکی از کاربردی ترینشون همون No script اه

دیدم خیلی قویه ولی چند تا مسئله
اینکه کلا اجازه نده زیاد جالب نیست
مثلا همین الان من مجبور شدم برای جواب دادن اجازه بدم که اسکریپتهاش ران بشه چون جواب دادن فوری وی بی اسکریپت باید ران کنه..ادفلای رو هم میترکونه:D
دوم اینکه برای همه مرورگرها هست؟
نگران نباشید کسی که قرار باشه تولبار شما رو بخره میخره ، حتی اگر رایگان توی نت منتشر شده باشه

میخوام بدونم ارزش داره وقت بذارم براش یا نه

این رو تست کردم نتوسنت بلاک کنه
من رو این سایت تست میگیرم
چت روم | چت فارسی
تا کلیک کنی باز میشه مثل خیلی سایتهای دیگه

نمیدونم شروع کنم یا نه

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
مثلا همین الان من مجبور شدم برای جواب دادن اجازه بدم که اسکریپتهاش ران بشه چون جواب دادن فوری وی بی اسکریپت باید ران کنه..ادفلای رو هم میترکونه:D

چت روم | چت فارسی

نمیدونم شروع کنم یا نه

برای همه رو نمیدونم ولی رو کروم هم نصب کردم
اتفاقا من که باش راحتم ، اجازه دادنش هم که آسونه یه کلیک که بیشتر نیست :D منو و اینام نمیخواد گوشه ی صفحه اس آیکونش
-
در کل توی ایران نه :D فک نکنم کسی حاضر باشه پول بده بابت چیزی که رایگانش هست یه ایده ی بهتر داشته باشی حتما ارزش داره

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
مثلا همین الان من مجبور شدم برای جواب دادن اجازه بدم که اسکریپتهاش ران بشه چون جواب دادن فوری وی بی اسکریپت باید ران کنه..ادفلای رو هم میترکونه

چت روم | چت فارسی

نمیدونم شروع کنم یا نه
این یه امکان داره که سایت ها رو به صورت دستی وارد کنید که بلاک بشه یا میتونید هرچی پاپ آپ هست رو بلاک کنی یا اینکه همه رو بلاک کنه ولی یه سری سایت ها رو مستثنی بشه
برای من مورد سومیه و همه رو بلاک کرده
با همین افزونه تو چت روم | چت فارسی کلیک کردم اگه کلیک بشه و پاپ آپ داشته باشه تو ادرس بار سمت چپ یه دایره کم رنگ که روش خط کشیده شده میاره که نشون میده پاپ داره میتونید

تنظیمات: add-ons »»
adblock plus pop-up addon .07
»»options

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
ممنون از دوستان

بالا